Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heupickaa

Czy jakby wam partner/ka podłożyła atrakcyjną osobę pod nos dla sprawdzenia

Polecane posty

hahah, aż mnie wzięło na demotki! ciekawe jaką głupotą i brakiem pomysłowości popisali się w tym tygodniu. :)

jestem ciekawa jakim cudem Michau zdobył uznanie tylu kafeterianek :O

ja również się obnażyłam wielokrotnie.. ale nikt nie wie iż to ja:P znaczy się ja - BP

tylko 1/2 twarzy obnażyłam! chlebak rulezzz :classic_cool: Daisy gówno Cię to powinno obchodzić. 🖐️

i spac nie idę Kant, zwariowałaś?! o ósmej muszę zbierać dupę w trok! 😭

Forum nie, ale na tym topicu są płatne miejsca.... za każde słowo bez wejściówki opłata za internet pobierana podwójnie... alkohol nalicza michau osobno...

wyrafinowane masz słownictwo widzę. 🖐️ nie moje, ale w takim topikełe, przykłady debilizmu Twojego pokroju sieją jedynie zamęt i pogrążają opinie publiczną na swój temat z każdą kolejną wypowiedzią. na co Ci to, no na co? :O

Kant dupy, wiele razy priobowalam sie tak przestawic i konczylo sie na 2 razach.. co ja poradze ze taki nocny marek ze mnie?

05:46 [zgłoś do usunięcia] anywho (anywho@tlen.pl) jestem ciekawa jakim cudem Michau zdobył uznanie tylu kafeterianek jakich kafeterianek niby uznanie zdobyłem??? :D no dobra doładowuje im konta w telefonie w zamian za to żeby ze mną rozmawiały i udawały że mnie lubia... Husky wysyłałaś mi fotkę??? kiedy?

nieraz Twoje imię/nick wspominany jest w postach jakichś dziuniek, nierzadko w towarzystwie "😍". :D tematy o Twoich tematach, tematy do Ciebie, o miłości do Ciebie, osobiście to już to trochę mdłe. nawet ta fota ich nie zraziła! :D

ja nie widziałem ani kanta ani husky ani anywho fot nikt z tego topika mi nie wysyłał a co do fotki jaką anywho wrzuciłaś to nie mów mi że się przejmujesz komentarzami na nk,fotce.pl czy gdzie tam zdjęcie umieściłaś...

"jakich kafeterianek niby uznanie zdobyłem??? no dobra doładowuje im konta w telefonie w zamian za to żeby ze mną rozmawiały i udawały że mnie lubia..." Michau, to miala byc nasza tajemnica no!!!! wydalo sie :( do mnie z tym kierunkiem? i czy Michau pokazywal tutaj swoja fote? tez kcem oblukac :D

widziales moja fotke, ale to bylo daaawno jak jeszcze pomaranczowa bylam. udzielalam sie tez na twoim topiku na kurvie.. o tym owadzie co zgaslo swiatlo i bzyczal.. jakos tak

zdjęcie z photobloga, a komentarze to padły szczerze powiedziawszy na kafeterii, gdy pokazałam je wcześniej, anonimowo. 🖐️ tak do Ciebie o kierunek. Michau ma w stopce fotełe. wcześniej miał inną! rozwalały mnie komentarze co do niej, szczególnie te ze strony jego samego. :D

"nieraz Twoje imię/nick wspominany jest w postach jakichś dziuniek, nierzadko w towarzystwie " ". tematy o Twoich tematach, tematy do Ciebie, o miłości do Ciebie, osobiście to już to trochę mdłe. nawet ta fota ich nie zraziła!" no fotkę taką dałę żeby zniechęcić te wszystkie kobiety z kafe bo nie nadążałem z odczytywaniem wyznań miłości na mailu🖐️ anywho ....:D:D:D gdzie Ty to widzisz?:D pokaż mi tematy do mnie albo tematy o moich tematach albo o miłości do mnie :D na pewno bym nie przeoczył takiego znaku że powoli staję się gwiazdą kafe! ale neistety nikt o mnie nie zakłada topików i to co piszesz to chyba o jakimś innym michale🖐️:(

dobraaa... idęę popływać w pierzynie mojej kochanej bo zaraz padnę.... good bye cellulite :classic_cool:👄🖐️ do. dzisiaj wieczora?

aaa no to może widziałem ale pewnie nawet nie wiedziałem że to Twoja husky fotka. no miałem inne zdjęcie ale denerwowały mnie ciągłe pytania czy to strzykawka lezy na stoliku itd anywho tamto zdjęcie masz na myśli?