o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 jak ja się klade głodna to mi sie koszmaty śnią :( w nocy mi sie wczoraj śniły :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paaulinkaa 0 Napisano Styczeń 7, 2010 o mam pomysl a jak po diecie zjem np. jakiegos chamburgera i przez trzy dni bede po godzinie biegala i jadla malo to bedzie chyba ok jak myslicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 A wiecie co ? byłam dwa razy w sanatorium . zgadza się ,że jak wraca sie do starych nawyków zywieniowych wraca się do poprzedniej wagi lub wiekszej lub troche mniejszej od poczatkowej. Wiem po sobie. Ale wiecie .. taka prawda jest ,że można jeść wszystko byle tylko z umiarem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Paulinko mozesz np hamburgera zjesc sobie na obiad np raz w miesiącu . Mialam kiedys w sanatorium spotkanie z panią psycholog i mowila ,że tak można . ważne żeby jeść o stalych godzinach . i zeby tego hamburgera czy dwoch kawalkow pizzy nie zjesc na sniadanie 2 sniadanie podwieczorek ani kolacje tylko na obiad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 młoda ma racje, wszystko jest dla ludzi... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 ale bym zjadła tego chamburgera teraz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Tak wszystko jest dla ludzi :) Tylko trzeba umieć sobie odmówić czasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 zaraz dostaniesz po łapach to ci się odechce :P nie rozmawiamy o hamburgerach już!! bo niektórzy z nas nie wytrzymają :D hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 dokladnie lepiej zakonczyc rozmowe na temat o hamburgerze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o jejuśku 0 Napisano Styczeń 7, 2010 :D dobra wy se tu piszcie a ja idę spać :P a tak wogle zjadłam dziś jakies 600 kcal:D + 2 michałki to nie wiem ile to kcal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 To miłej nocy ;D . Ja też za 15 min idę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 spać ? tak wcześnie :D ja to filma na tvnie oglądam ...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Koko powiedzmy ,że ja też oglądam ten film na tvnie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 no właśnie ''powiedzmy'' ... nawet nie wiem o co kaman ale oglądam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Hahah ;D No to ja tak samo ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paczulek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Cześć dziewczyny i o ile są chlopaki Jest to moje drugie forum co prawda na tym pierwszym nie było mnie od jakis 5 alkbo i wiecej miesiecy Moje odchudzanie zaczelo sie w zeszlym roku schudlam z 88na 73,72- poźniej odeszłam od diet i cwiczen i mam 83 na sobie. Od wczoraj postanowilam ze musze cos z tym zrobic noi zaczelo sie dieta plus cwiczenia ale najgorsze to ze wiem ze osiagne swoj cel tylko cholerne jojo znowu ;/ Boje sie JOJO pomozcie Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Paczulek zapraszamy Cię do nas :) Nie wiem czy zdążyłaś się zorientować , ale w każdy poniedziałek będziemy podawać ile udało nam się schudnąć i wagę po schudnięciu :) czyli mniej więcej tak: 11.01.2010 78-1kg=77:) podałam tu akurat przykład ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Każdy sie chyba tego obawia , tak jak dziewczyny pisały wyżej .Nie ma co sie objadać ,można zjeść tego hamburgera :D ale nie za często... Paczulek a ile masz wzrostu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paczulek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 173cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 to tak jak ja ... najbardziej wqrwia mnie mój brzuch :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 A mnie wszystko . xD brzuch nogi ramiona i te wystajace boczki :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paczulek 0 Napisano Styczeń 7, 2010 eh wisi mi taki kawałek ciasta zamiast brzucha ;/ i ta rozbierznosc rozmiaru gora 44/46 dol 42, u mnie gora wieksza od dołu masakra rozmiar stanika 75E nierozumiem tego ze mimo ze schudłam wczesniej góra ciagle taka sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 dziewczynki ja uciekam :) paaa. dobranoc ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 paczulek a ile masz lat jeśli mozna wiedzieć ? mi niestety brzuch po ciąży został :-o i mam wrazenie że tylko na brzuchu mam odłożony tłuszcz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 mloda paa:* ,znaczy do jutra ,mam nadzieje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 Jasne ,że do jutra ;D bede na pewno tylko nie wiem o ktorej godzinie hehe ;PP Bo mam zamiar iść na silke jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 ja to wieczorem pewnie bedę . Na siłownie tez bym sie wybrała ,ale nie chce mi sie z domu w taką pogode ruszać :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 No mi tak samo : / Jest tak zimno,że masakra. Więc jak mama znajdzie czas to pojadę samochodem ; D. Powinnam na nogach no ale cóż zbyt zimno jest na taki kawał drogi w zimę . Bo jakieś 2,5/3km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koko * 0 Napisano Styczeń 7, 2010 a mi sie auto popsuło,a z buta nie bede szła też , bo już dzisiaj glebe zaliczyłam jak szłam do sklepu tak jest ślisko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda15 0 Napisano Styczeń 7, 2010 No ślisko ślisko ;D I nie zapowiada się ,żeby było cieplej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach