Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirandaz NRW

Kochanka szukam

Polecane posty

Gość jacy ci faceci bezczelni są
brrr, az sie odechciewa kochanków :D

Gość ArniDE
Hejka mam 28 lat i ze Stuttgard klikam....skad jestes dokladnie w nrw? pzdr! Andrzej

LoL witam nowych gosci topika;) i pozdrawiam w rozne strony swiata...nie wiem o czym teraz pisac. Napewno ksiazki, ktore lubie nie interesuja jak i muzyka, ktorej slucham, o seksie na tak wulgarnym forum pisac nie bede! ;) Wiec pytanie za 10 punktow: czy lepiej miec wszystkie akcje mezczyzny dziesiatej klasy, czy dziesiata czesc udzialu w mezczyznie pierwszej klasy?

O ! Pierwszy wolny nick sie odezwal. Mysle jednak, ze nie zrozumiels pytania...:))) Pytanie brzmialo nie czy samemu czy w grupie ale czy: tort czy gowno;)

doskonale zrozumialem pytanie. Wnuczek zapytał dziadka: -dziadku, czy lepiej jest się związać z panna ładną ale rozwiązłą, czy brzydką ale wierna. dziadek odpowiedział: - to zależy wnusiu, czy chcesz jeść tort w kilku, czy gówno samemu. sorry, za język. ;)

No, juz jestem:) Gdzie byłam? Niewazne gdzie, wazne, ze byl roaming;) Mala prosba do wszystkich piszacych do skrzynki czy tez tutaj prosze obok swoich komentarzy wpisywac swój wiek, bo juz stracilam rachube, czy mlodziez nam glupieje, czy przedszkolaki teraz takie madre... Hej Wolny nick! Nie wulgaryzuj mi topika! ;)

Gość AlBundy36lat
Jestem osobowością płytką i nudną, a przy tym absolutnie zamkniętą. Przeto nie warto trwonić ni litery na opisywanie mnie. Świat i sieć znają daleko bardziej zajmujące persony. Skupmy się, zatem, na nich. Niechaj lśnią nam ze zwierciadeł monitorów te ponętne tyłeczki, te śliczniusie cycuszki, niechaj prężą się muskuły, niechaj łypią na nas oczka ich lubieżne, niechaj ich zwierzęcy magnetyzm zniewoli nas okowami silniejszymi niż idee Marksa i Engelsa! pzdr Al

Gość Jolanta_Samowska_44
Mirando szukanie na czacie partnerki czy partenra, także na dłużej, jest głupie, bo na czatach przesiadują osoby przypadkowe i niewiarygodne. jeśli mężczyzna nie wymaga niczego od swojej partnerki życiowej, to nie przedstawia się jako dobry partner. idąc dalej tym tokiem rozumowania można się domyśleć, że chodzi mu o jakąkolwiek seksualną rozrywkę i zaspokojenie. dla zdesperowanych mężczyzn strategia reprodukcyjna byle-co-byle-było, wykorzystać-i-porzucić jest jakąś ewentualnością. dla mężczyzn potencjalna ciąża nie musi być żadnym problemem.

@ Jolanta_Samowska_44 Dzieki za przestrogi pani Jolanto, wiem, ze moge zle skonczyc przez ten topik....poczawszy na zidentyfikowaniu mojej skromnej osoby a skonczywszy na tym, ze dowie sie moj maz....jak bedzie tak bedzie! ;) @Al fajny teks napisales;) :) ciesze sie, ze przynajmniej Ty potrafisz bawic sie na forum i dajesz podobnie jak i ja pierszenstwo ponetnym tyleczom :).

Gość AlBundy36lat
Zdecydowalbym sie na jakosc*, nie na ilosc! Lepiej dobry seks raz w zyciu od codziennej miernoty. Lepiej dzien wspaialego zycia od wegetowania latami...kazdy musi wiedziec co woli.

Gość YanekYebaka
Mieszkam od lat w D`orfie jezdze oplem kadetem i szukam dziewczyny na spotkania. mam 168 wzrostu i szczuply jestem. Aby dorobic zbieram puste buteki od wody i po piwie - oddajac w supermarkecie dostaje pfand 25 centow i mam na paliwo za to! Czy umuwisz sie ze mna na kawe lub wode?

Al ma racje! Lepiej na jakosc:))) YanekY. to masz fajny samochod, czy kadet jest nastepca opla ascony o ile dobrze pamietam? :))) Dobry pomysl z tymi butelkami, mozsz dziennie napewno okolo 100 € uzbierac, i bez podatkow. Duzo sniegu teraz w Düsseldorfie, masz opony zimowe? ;) :)))

Nooo zasypane jest u nas a ty tez z Dorfu? Askone mialem i rok temu zamienilem na kadeta. Super maszyna.....bez opon zimowych sunie jak na nartach. Masz ochote na przejazdzke to daj znac!

Gość Niussia12
YanekYebaka a mnie juz nie chdesz? zdrajco jeden, dupku!

Gość bezczelnibeznadziejni
Niusiaa12 niech się spieszy z tym ślubem emerytka, bo narzeczony sie rozmysli, jak poprzednicy np. Yebaka!

Gość niedoceniony
jak szkas takiego kogos to odpisz biker3000@gmx.de

Gość jemerh
czekam na odpowiedz

Witam miłe panie ja też szukałem znajomości tu na Kafe ale trudno tu znaleść koogoś wiekszość tu (moim zdaniem) gawędziaży niż szukających realnej znajomości ale popisać też lubie sobie czasem ale wole realne spotkanie niż tu w necie wiec zapraszam do znajomości ze mna

Gość opole
hot25@onet.eu panie piszcie