Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Rano w pochwie rozumiem tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frejza ja mierze w ustach. Bo tez tak mozna. Tak mi gienkolog powidziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 W ustach, rano, bez wstawania. Zaraz po przebudzneiu. Temp. spoczynkowa. Ale moze tez sprawdze jutro w pochwie temp...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 No tak też można :) Hm rzeczywiście niska ja zazwyczaj mierze w pochwie no i 37 4 . W ustach raz sprawdziłam w sumie wczoraj i 37 . Dlatego chciałam wiedzieć jak to jest podczas plamienia no jeśli miał by to być normalny okres to by spadła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Właśnie :) Sprawdź rano ciekawe ile będziesz miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frejza czyli w pochwie chyba moze byc wyzsza temp niz w ustach? Sprawdze rano jaka była tu a jaka tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Wiesz możesz mieć inaczej. Ale wydaje mi się, że tak. Bynajmniej u siebie tak widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frejza sprawdzimy rano i porownamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ok ;) A jak samopoczucie? Ja czuję się fatalnie.. boli podbrzusze jajniki to "ciągnięcie" tragedia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frejza no mnie lekko pobolewa brzuch i jajniki ale słabiej niz na poczatku tego brudzenia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 I jakos mnie piecze tam na dole ale to chyba od czestego podcierania bop ciagle sprawdzam co tam wycieka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Czyli jutro rano tescik????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Mnie właśnie bardziej :( Pewnie dlatego, że pojawiło się to plamienie :( I piersi .. "ciężkie" i bolą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ja zastanawiam się co z testem.. szczerze tak się boję :(:(:(:(:(:(:( Chociaż jeśli to plamienie się nie zmieni itd.. to intuicja mówi, że to fasolka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frejza no te piersi to....... No nic trzymam kciuki Jutro zrobie ten test a jak bedzie tylko jedna kreseczka to poczekam jeszcze z dwa dni a jak nie to jakos musze wykąbinowac kase na wiyte u lekarki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frejza a intuicja wazna rzecz u nas kobiet!!!!!!!!!!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 No mnie wczoraj lekko swedzialy brodawki ale dzisiaj juz nie mam tego odczucia tak silnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Moje mam wrażenie się powiększyły, bolą po bokach ale sutki w sumie tez. Intuicja rzadko mnie zawiodła, więc może i tym razem dobrze podpowiada :) heh :) a test .. trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Tescik........... Hmmmmmmmmm......... Zrobie ale ja czuje ze u mnie to inny problem i boje sie bo bede chyba musiała wykąbinowac kaske i isc na wizyte :( Boje sie ........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 No to TWOJE objawy sa super!!!!!! A ile sie staracie???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ale jeszcze nic nie wiesz nie nakręcaj się.. Co by nie było musi być dobrze:) I rano klawiaturka i pisz szybko co i jak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Czekajaca25 jasne odrazu napisze. Tyle ze w czwartek robiłam test i była tylko jedna krecha :-( Jedna, mega mocna krecha!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Miało byc FREZJA a nie mój nick :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Napisze rano wynik tescika i temperatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 hm pierwszy raz :D Zawsze z zabezpieczeniem. Ale w grudniu poszliśmy na całość :) Tylko narzeczony jakoś nie wierzył, że od razu się uda itd.. Dlatego teraz niczego się nie domyśla jeszcze jak był w Polsce to zauważył te dolegliwości ale dostałam pod koniec mies @ i chyba go to zmyliło, że jednak nic z tego. Ja jednak obserwacje prowadzę dalej he he :) I jestem dobrej myśli.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Frejza no to tak jak ja z mezem :-) Dopiero pod koniec grudnia zaczelismy starania :-) Badzmy dobrej mysli!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Uciekam juz!!! Dobranoc!!!!! CZekam jutro na relajce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Z tym testem nie martw się, bo ja jeszcze przed świętami robiłam i też jedna.. Po prostu za szybko. Jak czytałam kiedy najlepiej robić test właśnie dużo było wypowiedzi, że robiły przed @ i była jedna krecha a po terminie dwie no albo chociaż jedna słaba. A Ty planowo powinnaś dostać 28 tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ok :) Spokojnej nocy :) I do jutra ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Dobranoc Kobietki :) udanych staranek :P szarlotka80 czy Ty tez stosujesz metode co dwa dni???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach