nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca boje sie ze zobacze jedna kreske :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniulka8105 0 Napisano Styczeń 27, 2010 no to saga19 i nerwusek koniecznie zróbcie testy, bo cos te wasze obajwy to nie moze być zbieg okoliczności bo o ile można sobie wmówić jakis ból piersi i mdłości to nie sądzę ze krostki na piersiach można sobie wmowic-albo są albo nie, co myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 saga19 ja to mam takie zmiany nastrojów ze mąż czasami ma mnie juz dosc !!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nerwusek26 kazda z nas sie boji. Ja robiląm teraz dwa razy..... I jak była ta jedna krecha mocna to az mnie zatykało :-( saga19 to daj znac jutro po wizycie!!!!!!!!!!! aniulka8105 masz racje!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca wiem bo tez robiła juz dwa i była jedna.... ale skoro cuda sie zdarzaja to jutro zrobie....! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 saga 19 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3265380 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 mnie dopiero się pojawiły ok 2 tyg temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 najgorsze to jest to,ze nawet jak zjem to mam taaakie hustawki w glowie:/ przeszkadzaja mi niektore zapachy-a juz papierosow bardzo!nawet teraz lezac dziwnie sie czuje..eh..moze wyjasnie, co do papierosow, ze nigdy nie palilam. no nie wiem, co myslec na ten temat..z chlopakiem i tak bysmy sie cieszyli:) mowil, ze nawet jakby wczesniej bylo to nie zaszkodzi. w ogole przeszczesliwy jest, bo mialby mloda matke swojego dziecka!:) jest miedzy nami 10 lat roznicy (rocznikowo),a tak naprawde to 9 lat z kawalkiem, bo ja z poczatku roku a on z konca:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 He he co do zapachu papierosów .. Przeważnie piłam 2 kawy dziennie. A od mieś żadnej ! Jak sobie zrobiłam czułam sam tytoń ! Ohyda.. Zaczęłam już pytać nawet kuzynkę, brata czy czują tytoń :D Stwierdzili, że chyba oszalałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Frejza..teraz to mnie zamurowalo...no doslownie zamurowalo!biale krostki..!a ja sie cholera bralam za wyciskanie ich!:D a pozniej dziwilam sie, co jest grane..:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 saga19 na piersiachnic nie wolno wyciskac!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 tylko wiesz..u mnie to jest tez inna kwestia- hormony..BO MOZE SA TO HORMONY.w koncu robilam dwa testy ktore wyszly negatywnie..jakis czas temu..jutro z lekarka pogadam, czy przy luteinie to sa jakies skutki uboczne jak napisalam powyzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Ech jakos teraz sie zastanawiam kiedy mi sie uda :( Gdyby nie te plamienia to bym sie jeszcze jakos lepiej czuła a tak to niewiem co jest grane :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Czekajaca25...wiem..ale chcialam sprawdzic co to jest;) naciskalam delikatnie,a ze nie szlo nic to machnelam reka i zostawilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 saga19 luteina ie daje takich skutków ubocznych jak objawy ciazy, tak mi sie wydaje. A nie robisz testu przed wizyta???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Czekajaca 25..nie ty jedna mialas takie problemy! a pamietasz jak pisalam o tym, ze spoznia mi sie okres juz prawie 3 tyg?i co ty na to?jak dostalam w niedziele to kilka skrzepow polecialo a tak to brazowa wydzielina..co prawda przyklejam podpaski bo nigdy nic niewiadomo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 No to dobrze ze niewyciskałas!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 saga19 no wiem ze nie ja jedna ale mam juz te brudzenio - plamienia 12 dzien!!!!!!!! Miałam kiedys tam przez cały cykl 30 dni!!!!!!!!!! Alke wtedy brałam tabletki hormonalne i chyba słabo je orgaznim przyjmował i daltego były plamienia. ALE TERAZ?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frejza 0 Napisano Styczeń 27, 2010 może objaw może nie ale chciałam żebyś przeczytała saga : ) A właśnie saga kiedy Tobie skończył się @ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 JUZ SAMA NIEWIEM CO ROBIC!!!!!!!!!!! CHODZE DO SUPER LEKARKI!!!!!!!!! SUPER PODEJSCIE DO PACJENTKI, ODPOWAIDA DOKLADNIE NA PYTANIA!!!!!!SUPER, CZYSTY GABINET, UBIKACJA, POCZEKALNIA!!!!!! ALE PRYWATNIE!!!!!!!! WIZYTA 50, Z USG 100, Z CYTOLOGIA 150 CHOCIAZ TERAZ WZIEŁA MI 100 TYLKO A BYŁ POBIERANY WYMAZ NA CYTOLOGIE. ALE ZASTANAWIAM SIE CZY DĄM RADE FINANSOWO NA TE WSZYSTKIE BADANIA PRYWATNIE ITD :-( A NIE ZNAM ZADNEGO DOBREGO LEKARZA KTÓY PRZYJKMUJE NA NFZ A MOJEJ PANI DOKTOR UFAM :-( I CHODZE DO NIEJ PRAWIE 2 LATA JUZ.............. ECHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca25 nic nie poradzisz :( taki mamy kraj a rzeczywiście to wszystko tyle kosztuje że masakra !!!!!!!!!!!! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nerwusek26 no niesety jak sie chce dobrze to trzeba zapłącic :-( Ale trzeba dac jakos rade........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 no wiem wiem... jakies kłucia mam z lewym jajniku... jutro robie test!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 Zajrze do Was jeszcze pózniej. A mam do WAS pytanko. Czy zaraz po stosunku lezycie sobie spokojnie i dajecie nogi wyzej? Załuje ze jak sie odrazu wstaje to nasionka wypływaja :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca ja leze z nogami do góry... wiem moze to śmieszne ale czytałam wypowiedzi lekarzy i wielu dziewczyn ze tak powinno sie robic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 frejza @ skonczyla mi sie w niedziele a teraz tylko brazowa wydzielina ktora juz sie konczy.Czekajaca 25 bez cyrku!:D ja wzielam raz tak nogi do gory to moj zaczal sie totalnie smiac..tylko obciachu sobie narobilam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saga19 0 Napisano Styczeń 27, 2010 frejza @ skonczyla mi sie w niedziele a teraz tylko brazowa wydzielina ktora juz sie konczy.Czekajaca 25 bez cyrku!:D ja wzielam raz tak nogi do gory to moj zaczal sie totalnie smiac..tylko obciachu sobie narobilam!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Styczeń 27, 2010 czekajaca ja leze z nogami do góry... wiem moze to śmieszne ale czytałam wypowiedzi lekarzy i wielu dziewczyn ze tak powinno sie robic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Styczeń 27, 2010 nerwusek26 no ja własnie tez czytałam i tak leze. Opieram nogi o sciane i leze ale nie wiem czy nie za krótko bo około 5 - 10 minutek. Bo odrazu jak wstaje to wycieka ze mnie :( A czemu mialby sie smiac Saga? To w słuznej spraiwe ;) HIHIII Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Styczeń 27, 2010 hejo. ja zawsze leże by jak najmniej wyciekło :):):) kazdy jest dla mnie teraz cenny :):):) ja jeszcze 1,5h i do ginka. stresuje się. a i najwazniejsze Frezja gratuluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach