s28 0 Napisano Marzec 10, 2010 Hej kobitki jak tam wieczorek!! U mnie 19dc , 25 dc mam ruszyc na badania hormonków mam nadzieję że one coś wyjaśnia!!! W tym cyklu choć mam nikłe szanse na dzidzie to chyba na wiosne mi libido wzrosło albo szarlotka takie fluidy przesyła:) Cmoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 10, 2010 czesc dziewczynki :) na wstepie przesylam MOC FLUIDKOW... wiec lapcie ich jak najwiecej :) jestem nosicielka najwspanialszego pasozyta na swiecie,rozpylam na prawo i lewo...lapcie dziewczynki kochane :D do mojego chlopa dopiero dotarlo co sie stalo i lekko spanikowal,jest jeszcze w pracy...mam nadzieje,ze nie ucieknie...musze mu paszport schowac :P :P wiolkcia jakie nici z tego cyklu? a czy ktos cie dawno przez kolano nie przelozyl? :P glowa do gory do @ jeszcze daleko i wszystko sie moze zdarzyc :) justys bidulko zaczekaj jeszcze ze 2 dni i jak plamienia beda sie utrzymywac to idz do lekarza,a co do twojego sniadania to bez komentaza,nie ladnie to tak w fast foodach sie objadac od rana!! :P nerwusek baw sie dobrze na piwku i lyczek wypij za mnie, bo ja nie moge (a straszna piwoszka jestem) oj kochaniutkie wy moje,dziekuje za to,ze tu ze mna bylyscie,ze wspieralyscie,ze rozweselalyscie i nadzieje dawalyscie :) zycze wam z glebin serduszka,by kazda z was juz niedlugo mogla ujrzec swoje wymarzone 2 kreseczki :) bede was odwiedzac i nadal dodawac otuchy i kibicowac :) przesylam ogromiastego buziaka :* jestescie wielkie (sercem) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 11, 2010 Sat jeszcze raz GRATULUJE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 sat.....kochana dodajesz nam otuchy:):)I oby tak zostało....mnie się wyjątkowo przyda!!!!!!!!! Naprawdę!!!!! dzisiaj mój 24 dc...piersi bolą nadal przy dotyku i niewygodnym spaniu...ale wydaje mi się że mniej....za to podbrzusze pobolewa jak na @....:(:(Dziewczyny a gdyby to nie było na @ to mogę brać no-spe...????Bo wczoraj wieczorem już wzięłam...:(dzisiaj rano znów mnie pobolewa....:(...no i zgaga mi dalej dokucza...zobaczymy czy będzie mnie dalej męczyła.... s28.....ano przesyłam przesyłam:):)I czekam też na te od sat:):):)he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Dziewczynki poprawka...:(:(:(:(....@ nadejdzie...:(Bo już mi się zaczynają te cudne plamienia ..:(Jak co miesiąc....dzisiaj czwartek dopiero..@ ma być w poniedziałek...ale już się zaczyna....:(:(:(Także u mnie nici.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 11, 2010 szarlotka nie martw się ... u mnie zaczyna boleć brzuch jak na @ więc pewnie też przyjdzie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 hej ja od wczoraj mam plamienia i brzuch tez boli.... kurcze pewnie tez @ przyjdzie bo coraz ciemniejsze te plamki:( jeszcze sie ludze ze moze ustapia te plamienia albo cokolwiek ale raczej marne szanse szarlotko, berbelku widze ze u ciebie tez to samo co u mnie:( chyba jedziemy na tym samym wozku sat dzieki za te pozytywne fluidy ale chyba nic tu nie pomoze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 11, 2010 dziewczynki moje kochaniutkie... jeszcze nic straconego,plamienia moga oznaczac zagniezdzanie sie jajeczka :) a jesli okaze sie,ze to @ to przynajmniej bedziecie mialy ja z glowy by zaczac staranka na nowo :) moze to was nie pocieszy,ale w kazdej nawet oplakanes sytuacji staram sie znalzc jakies plusy.... co do nospy to pytalam lekarza,powiedzial,ze 1 na jakis czas moze byc,ale zeby jej nie traktowac jako alternatywy....przez pierwsze 12 tygodni nie wolno zadnych lekow i trzeba bardzo ostroznie z jedzeniem,bo przez ten czas wytwaszaja sie zalazki do wszystkich organow.... FLUIDKI PRZESYLAM ponownie....lapcie :) trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 sat moze i sa to plamienia oznaczajace cos dobrego. ale martwi mnie to ze na zewnatrz mam doslownie po jednej plamce kilka razy na dzien na wkladce a w srodku jest tego duzo wiecej bo sprawdzalam. i teraz nie wiem bo na moje oko to na plamienia implantacyjne to tego za duzo jest i zbyt ciemny kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 11, 2010 ja już świruję;/ chyba jutro zrobie jednak ten test dzień przed @ chyba powinien być wiarygodny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 berbelku poczekaj do dnia @. przeciez to tylko dwa dni a wynik bedzie wtedy juz pewny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Marzec 11, 2010 no wiem że powinnam ale już nie mogę wytrzymać ;/ to taka ważna dla mnie sprawa ... ale trudno tak siedzieć i czekać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 11, 2010 a niech robi i racja na co ma czekac? :P jak bedzie pozytywny to dluuzej bedzie sie dziewczyna cieszyc,a jak negatywny to niestety za szybko zrobiony :P justys ty zmien lekarza najlepiej,bo ten twoj mi sie nie podoba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 lekarz jest wporzadku tylko moj organizm jest beznadziejny przez to poronienie. lekarz tu nic nie poradzi bo to poronienie wprowadzilo zamet w moj cykl i funkcjonowanie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 11, 2010 Hej kochane! Berbelku nap uisz jak testy wyjda?czekamy z niecierpliwoscia. Justys moze jednak sa ta plamienia implantacyjne.Mam nadzieje i trzymam kciuki.Teraz Sat zaciazyla to juz lawinowo pojdzie.Mocno w to wierze. Kurcze pierwszy raz pare dni po @ bola mnie jajniki.CO to moze byc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowyszejk 0 Napisano Marzec 11, 2010 A wlasciwie jeden... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 ból jajnika przeważnie oznacza ze zaczyna on pracować i może już tam zaczyna powolutku pęcherzyk rosnąć. mnie nadal boli ten jajnik- wczorajsza wizyta pokazała że jeszcze nie pękł pęcherzyk a był to 16-ty dzień cyklu, jutro znów mam iść do ginka- może wkońcu peknie ten dziadyga :):):) skoro nie pęka to i pewnie @ się przesunie o kilka dni. justys istny cyrk w Twoim cyklu- lecz nie można tracić nadziei- nadzieja umiera ostatnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 tak malvo nadzieja umiera ostatnia ale widze ze coraz bardziej plamie.... i ten kolor juz ciemno brazowy:( od razu wracaja zdarzenia z pierwszej ciazy.... wtedy tez od takich plamien sie zaczelo.... modle sie zeby to co dzieje sie teraz to nie byla powtorka z tego co juz przeszlam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 justys trzymam za Ciebie mocno kciuki- oby się to wszystko dobrze skończyło. ooo chyba pękł :))):):) albo się wsiąknął :(:(:( trzeba teraz czekac do @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Dziewczynki dzwoniłam do lekarza i umówiłam się na dzisiaj na 20.30....bo już mam serdecznie dosyć tych cyrków:(:(:(:(Justyś my obie mamy jazdy .....szlag mnie trafi dzisiaj//// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 szarlotko to po wizycie napisz co i jak. ja tez sie zastanawiam nad wizyta u gina ale pierwsze chce zrobic test wiec poczekam do przyszlego tygodnia... jak @ nie przyjdzie to od razu robie test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Ja już szczerze mówiąc mam w d....te testy....raz że teraz za wcześnie a dwa że te plamienia i krwawienia nie są już normalne.....teraz niby w poniedziałek ma być @....ale bez przesady żeby się plamienia dzisiaj w 24 dc zaczynały...!!!!! A do tego te pomiędzy!!!!!! No ileż można???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 rozumiem cie... ja caly ten cykl mam wypelniony krwawieniami i plamieniami i tez mam juz tego dosc. a najgorsze jest to ze nie wiadomo co sie dzieje. chyba ten cykl nie byl jednak dla nas laskawy i szczesliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Justys ....oj nie był...:(....ja dzisiaj jak wróce zaraz napisze co i jak....trzymajcie laseczki kciuki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 pewnie ze trzymamy kciki. kochana obys wrocila z dobrymi wiesciami. u mnie nadal bol brzucha i brazowe plamy przy kazdej wizycie w toalecie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 U mnie Justys...nie przy każdej u mnie ale np. rano było...albo po jakimś wysiłku...albo po stosunku...i w zasadzie na papierze mało...na wkładce nic...ale naprawdę po starankach to mnie szlag trafia!!!!!!!!! No i ten ból brzucha....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 kurcze juz nie wiem co i jak. moze po twoim dzisiejszym badaniu cos sie wyjasni. ja musze jakos wytrwac do poniedzialku a potem tez pojde do gina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Ja do poniedziałku nie dotrwam ,bo po pierwsze już mnie wszystko boli:(....po drugie w poniedziałek @ i musiałabym czekać z pytaniami jeszcze kilka dni a po trzecie ileż można pościel zmieniać....???:):):).....zbankrutuje na praniu:)To tak optymistyczniej i humorzasto/.....a poza tym wściekła jestem że się nie udało i już...wściekła i załamana/./ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 ja niby mam @ dostac w niedziele ale z moim cyklem to roznie bywa:( szarlotko a moze jednak jeszcze nie jest przekreslona szansa na dzidzi:) zycze ci z calego serca zeby gin oznajmil ci jednak dobra nowine:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach