Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

no to tak jak ja, zarzyczyłam sobie na kolacje zapiekanke serowa, a jak M zrobił, to zjadałam ale z grzecznosci raczej... u mnie sutki stały sie bardziej czułe...

dobra ja sie nie nakrecam. co bedzie to bedzie. pewnie sie nie udalo i tylko stres daje znac osobie, dlatego nie chce sobie robic nadzieji

zatestuj jeszcze raz... a jak nadal @ nie bedzie to bete zrób... i bez czarnych mysli prosze !!!! mnie wnerwia to swedzenie.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

mnie dziwi jeszcze tylko jedno - zawsze jak mnie brzuch zaczynal bolec to oznaczalo ze nastepnego dnia przyjdzie @ a teraz pobolal dwa czy trzy dni i dzis jak raka odjal. zero bolu

nie mam. kupie jutro i najwyzej we wtorek rano zatestuje jak nic nie bedzie

mnie moze sie opóźniac z powodu stanu zapalnego... :( nina a do jakiego lekarza chodzisz?

do pigonia. ale ostatnio nie slyszalam o nim zbyt dobrych opinii. zastanawiam sie czy sie gdzies przeniesc

ja do piwnikowej ale ostatnio tez słysząłam nienajlepsze opinie.... i w sumie nie wiem :(

ale u nas chyba nie ma za duzego wyboru :/ nigdy nie jest tak zeby wszystkim dogodzic. ja uciekam spac bo jutro na rano do pracy. Buziaki, odezwe sie jutro po poludniu albo wieczorem

no własnie i teraz sama nie wiem czy zmieniac ja czy kontynuowac... :( ale chyba i tak bede musiała isc do niej jutro albo w czwartek bo ten stan zapalny... :(:(:( ja koncze ogladac taniec z gwaizdami i tez sie kłade, M poszedł do pracy na noc... ja mam juz temp 37,3... czy ktos mi moze to wszystko wyjasnić???

ja uciekam spac... głowa mnie juz boli od tego wszystkiego... :) i swedzenie bardzo dokucza :(:(:( rano sie odezwe... buziolki :)

Hej kochaniutkie :) Zjadlam kolacyjke i ogladalismy zaj...sty filmik na kompie:) Cycochy swedza i pobolewaja mis smutny bo mowi ze takie duze i fajniusi a nie moze pomietolic :) Nerwusku o ktorej testujesz kochanie? Ninka trzymam kciukasy zeby @ nie przyszla :) Wiecie co zaczely mi puchnac palce :(

Kochaniutkie mykam lulu milej nocki zycze wszystkim slonkom:) Malva dzisiaj calutki dzien pranko robila ;) Rano tescik Buziolki slonka i jestem myslami przy każdej z Was:)

cześć szukam pomocy staramy się z mężem o dziecko już jakieś 7mcy i nic bylam u ginekologa ponoć ze mną wszystko ok kazala dalej próbować a jak sie nie uda to za pół roku zaś przyjść do niej mineło 3 mce od wizyty i nic a my powoli wpadamy w depreche:( co roić pomóżcie

dzialo sie dzis...oj dzialo :) widze,ze goraca atmosfera,czas testowania... :D bedzie dobrze....wiem,ze bedzie :) czekam na rezultaty....nerwusek bardzo cie prosze z samego ranka napisac wynik!!! :) kamilla ciekawy ten twoj cykl...moze zrob jutro kolejny tescik? chociaz mi przez 3 dni testy pokazywaly delikatna kreseczke...ale sprobuj ponownie a co do naszej pomaranczowej podgladaczki,krora dzis troszeczke cisnienie podniosla kamill:Pi....na tym topiku staramy sie wspierac,dodawac otuchy,wierzyc w cuda..nawet jesli cos nie wyglada optymistycznie to my i tak wierzymy,ze sie udalo...zobacz na justyske...krwawila i plamila prawie caly cykl,sadzila,ze jest stracony i co? jest w ciazy,czy ktoras z nas jej powiedziala"no mala nie tym razem,badz realistka,postaraj sie nastepnym razem..."NIE bo my sie wspieramy i wierzymy w cuda...moze ty tez powinnas :) madziusnowa...pierwsza rzecz..a lekarz powiedzial wam jak robic dzidziusia? :P wiem,ze to smiesznie brzmi,ale podstawowy blad wiekszosci par to staraja sie zbyt czesto i stezenie plemnikow w spermie jest zbyt male...mi lekarz powiedzial,ze co 3 dni,nie czesciej...po wszystkim polecam podniesc pupe do gory...taka swieca..oprzyj pupe o sciane bedzie wygodniej :) jutro dziewczynki cos wiecej ci napisza,bo ja sie nie znam,a one wiedza o tych testach owulacyjnych,badaniach hormonu itp... trzymam kciuki,bedzie dobrze :)

hej kobitki u mnie bez zmian @ jeszcze niema, niby dobry znak ale jakos sie nie ciesze. szykuje sie wlasnie do pracy, odezwe sie pod wieczor. kamilla a t6y testujesz jeszcze raz? nerwusku napisz jak test wypadl :) trzymam kciuki

Czesc Dziewczyny :( No i zrobiłam test , sama nie wiem co o tym myśleć, bo właściwie ta druga kreska wygląda jak cień, jest taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka słabiuteńka... wiec nie wiem czy ona jest czy ja ja chce widziec... M uwaza ze jest.... @ nadal nie ma, piersi miękkie, wczoraj wieczorem pobolewało w brzuchu...a teraz nic... tylko to zapalenie bardzo daje sie we znaki, pól nocy nie spalam...masakra !!!!!! :(:(:( i co , robic bete???

czesc slonka:) ja wrocilam juz z drugiego badania beta hcg i czekam tylko na wyniki jeden bedzie chyba jutro a drugi w srode i w koncu sie dowiem czy wszystko jest ok. nerwusku moj pierwszy test tez tak wygladal, byla tylko taka strasznie blada kreseczka, dwa dni pozniej byla juz lepiej widoczna. zrob bete kochana bo ona wyjasni na sto procent czy jest rybcia:) ja mysle ze udalo ci sie bo przeciez nawet slabiutka kreska oznacza ciaze:) pozdrawiam wszystkie dziewczyny:*

hej co tam u Was dziewczynki?? justys mam nadzieję że wyniki bety będą pomyslne ps. znowu straciłam dużo a nie było mnie tylko 1 dzień ale nadrobię :) u mnie @ sie kończy więc już niedługo zaczynamy nowe staranka :)

nerwusek zrób test za 2 dni to powinna być ciemniejsza :) sądzę że się udało :) 3mam kcikasy :)

hej kobiety:):):) Ja dopiero mam chwilkę i to dosłownie chwilkę bo do pracy i jeszcze mieszkanie muszę posprzątać.....:(Ale syf mam totalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A to dlatego że weekend był na odprężęnie a nie sprzątanie...:)....Ochrzciliśmy motorem wiosnę....ba nawet nas ochrzciło bo deszcz nas póxniej złapał, do tego na piachu wyrżnęliśmy:)CZyli sezon rozpoczęty.....:) Dziecię nam wróciło z Bieszczad prawie w nocy.....a dzisiaj już do szkoły polazła....M pojechał do pracy.....a ja jeszcze burdelik sprzątam:):) dzisiaj 10 dc....nie robię testów owulacyjnych bo one mnie tylko stresują....temperatury też nie mierzę bo nie ma sensu.... Zrobię 14 dc progesteron i później 21 dc też.......radzicie jeszcze jakieś hormonki sprawdzić??????? Potem zobaczymy co powie lekarz,przynajmniej mu dam gotowca.....a z 9 kwietnia muszę termin zmienić bo wtedy mam@:(:(:(Kilka dni później przełożę.....także narazie nic z tego....ewentualnie jeszcze jeden lekarz polecany kazał dzownić 29 marca bo dopiero z urlopu wraca...... Nerwusek jak dla mnie to Ty juz na brzuchatkę wyglądasz:):):):):) Ok kobitki spadam do roboty:):):)\\ Buziaki dla teścioraków....trzymam kciuki!!!!!!!!!

cześć :):):) no nerwusku to mi tez na ciąże wyglada- lepiej zrobic betę :)):) szarlotko mi kazał zrobić ginek : testosteron, progesteron, prolaktynę i ... no wlasnie mi wyleciao z głowy- a właśnie to mam za wysokie i biore na to metfominę. jak mi się przypomni to Ci napisze. nina to czekamy jutro na Twój wynik testu. to teraz zaczyna się gorący okres testowanek w naszym topiku :):):) zaraz wrzucę tabelke by wszystkich podejrzeć i by wiedziec komu teraz kibicować. wiem że termin dzis ma s28- jak tam u Ciebie sprawa wygląda??? Czekająca opisuj co się dzialo z Tobą przez ten miesiąc. miłego dzionka dziewczyny :) NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2.................?.02< br /> nerwusek26.........26.............3............. ..19.03....Radomsko wiolkcia..............27............11.......... .....22-25. 03....Zabrze s28 ...................24............6.................22.03 nina1985............24............7...................24. 03......Radomsko czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum Kamilla23.............23..............2................01 .04...........Wawa Lajla_ie.........19............1......................02. 04.....poza Polska Joanka 30............29............2...................3.04........ Wawa malva1983.............26............4................04.0 4............Elbląg szarlotka80.........29.............4............ .. ..09.04......Gliwice berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? justys1818.....15.02.2010...............21.11.2010... ........????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak czarodziejka