Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

slonce wszystko bedzie dobrze. beta ci ladnie urosla wiec wszystko jest na dobrej drodze. nie denerwuj sie tak kochana

Justys ja bym jeszcze nie przekreslala odrazu. S28 jeszcze nie testowalas?? >

ale lekarz sam powiedzial ze to jest zbyt duzy spadek bety w tak krotkim czasie. mowil ze gdyby byl jakis nieznaczny spadek to jeszcze cos by mozna bylo zaradzic a tak to juz raczej nie.....

Justys no na razie jest ok, ale boje sie :( co prawda ginek powiedział, ze ciaza pozamaciczna bardzo rzadka sie zdarza ale ...... :( wiec dlatego tak bardzo sie martwie i boje :(

Nerwusek wez ty KOBIETO sie opanuj, zadna ciaza pozamaciczna !!! Mam ochote wami wszystkim potrzasnac :D Jak juz wczesniej pisalam bole brzucha jak na okres sa calkowicie noromalne, mozesz wizac nospe i juz :) Nie mozna tak schizowac. 2 kreski to 2 kreski, bardziej zaszkodzisz dziecku wymyslajac cuda niewidy niz sie cieszyc jak na staraczke przystalo... Ja po poltora roku jak zaszlam ani razu nie pomyslalam, ze moze byc cos nie tak, poprostu nie ma takiej opcji!!! Kopniaki w doopsko wam przesylam na szczescie :)

nerwusku bo jestem juz w 6tc a bete mam teraz na poziomie 2 tyg. chcialabym zeby to byla pomylka i zeby bylo ok ale watpie...

Nerwusek wez ty KOBIETO sie opanuj, zadna ciaza pozamaciczna !!! Mam ochote wami wszystkim potrzasnac :D Jak juz wczesniej pisalam bole brzucha jak na okres sa calkowicie noromalne, mozesz wizac nospe i juz :) Nie mozna tak schizowac. 2 kreski to 2 kreski, bardziej zaszkodzisz dziecku wymyslajac cuda niewidy niz sie cieszyc jak na staraczke przystalo... Ja po poltora roku jak zaszlam ani razu nie pomyslalam, ze moze byc cos nie tak, poprostu nie ma takiej opcji!!! Kopniaki w doopsko wam przesylam na szczescie :) http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1

NowaTu no pieknie, kopniakami nas obdarowujesz ??? powiem Ci szczerze, ze jak wczoraj rano zobaczyłam 2 kreski to byłam happy, ale po wizycie.... co cóż padło to słowo, a nie znaczy ono nic dobrego... wiec teraz sie boje... wczoraj to nawet chyba wmawiałam sobie ze brzuch zaczyna mnie bolec.... czyli pobolewanie w podbrzuszu, bole krzyza sa normalne i nie oznaczaja ciazy pozamacicznej...??????????????????????

Nerwusek ja takie bole mialam do 10tc bodajrze, wiec ci to mowie i nie tylko ja TAK TO JEST NOROMALNE JAK NIC INNEGO NA SWIECIE :)

oj no nie krzycz na mnie :( gienio powiedział, ze jest jakis płyn poza macica, co prawda nie wyglada mu to na krew tylko na płyn jakis, moze z torbielka, ale jesli to krew to .... mam sie obserwowac i w razie silnych bóli i krwawienia natychmiast do szpitala..... powiedział, ze ciaza pozamaciczna zdarza sie bardzo rzadko... ale nerwy robia swoje :( na dodatek naczytałam sie juz tyle na ten temat ze masakra :(

Justys to dobrze idz i juz!!! Ja bym nie uwiezyla jakbym nie zobaczyla...

Nerwusek krzycze bo sie powinnas cieszyc a nie wynajdywac nie wiadomo czego. Ja zawsze mowilam, ze lepiej cieszyc sie a potem smucic niz niepotrzebnie sie smucic :)

I nie wiem gdzie ty wyszukalas cos zlego, po ja wyszukalam na necie ze plyn poza macica, w zatoce duglasa czy kogo tam oznacza przebyta owulacje a nie ciaze pozamaciczna. Masz mi zaczac sie cieszyc i juz!!!

A dla mnie powiedzial, ze mam sie nie cieszyc bo jeszcze nie wiadomo co z tego ziarna wyrosnie i czy wogole cos wyrosnie. I wiesz gdzie mam te jego slowa. Ja sie ciesze, i chocby ta moja radosc miala trwac 2 tyg czt 2 dni cieszylam sie!!! Jakby cos zlego sie stalo wtedy jest czas na doly. Nerwuesk, lekarz powiedzal, ze moze... tak samo moze dziecko byc chore w czasie ciazy w jak sie urodzi jak bedzie mialo 15 lat, ale decydujemy sie na nie bo wierzymy ze bedzie dobrze wiec i ty zaczni!!! Zaczni kobieto zyc i sie cieszyc choby pluli ci w twarz ty mow ze deszcz pada :)

no dziewczyny prosze mi tu słuchać NowejTu bo to mądra kobieta i mądrze mówi.!!!! nie smutkac mi się tu !!!!

bo rozumiem, ze gdyby była ciąża pozamaciczna to pecherzyk byłby widoczny poza macica??????????