NowaTu24 0 Napisano Marzec 25, 2010 Powiem ci jak ja poszlam na pierwsza wizyte. Powiedzial do mnie gienio, ze pecherzyk ladnie sie umiejscowil w macicy, czyli nie mamy dotczynienia z ciaza pozamaciczna, ale co tego pecherzyka bedzie... bla bla bla A plyn to przebyta owulacja. Widocznie bylo u ciebie jeszcze za wczesnie i teraz jak pojdzie bedziesz wszystko widzial :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 25, 2010 nerwusku wszystko bedzie ok z twoja rybcia i zobaczysz ja na usg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 25, 2010 tAK :) http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 25, 2010 nie wiem czemu ale jestem jakas spokojna..... chyba dlatego ze juz przez to przechodzilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 Obyście miały racje !!! do środy tyle czasu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 justys poczekaj do wizyty... :P trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 25, 2010 wiem. jeszcze tylko 4 dni i sie okaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 25, 2010 Nowa Tu własnie robiłam test jedna krecha @ powinien byc w pon , teraz mija 7 dzień jak nie biorę juz dupashonu! Niewiem czy iść do ginka poczekam do pon. jak nie dostanę to chyba trzeba iść żeby mi wywołali okres, niewiem co myśleć??????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 Witaj s28 :) na co bierzesz du*****n??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 25, 2010 No mysle s28, ze powinnas isc jak @ nieprzyblaka sie. http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Marzec 25, 2010 Ja juz spadam... ide lezec Buziaki trzymajcie sie :) http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 25, 2010 ja tez jeszcze nie mam @ po tym duphastonie- dziś 6-ty dzień. no to nieźle na nas zadziałał :) należymy do tym mniej liczynych co im sie cykl wydłużył po tym leku :) ja poczekam do końca miesiąca i jak nic nie będzie to dzwonie do ginka. miłego wieczoku dziewczeta. nie smućcie się i myślcie pozytywnie. buziolki :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 25, 2010 Hej Nerwusek ja brałam na II faze bo za krótka czy cos ale wiem ze też bierze sie na podtzrymanie gdy jest już sie w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 25, 2010 wiolkcia to my dalej na tym samym wózu:) tak wogóle to mam wrazenie ze te leki jeszcze bardziej mnie rozlegulowały i teraz juz trudno cokolwiek przewidziec!!!!!!!! wiolcia no nie myslałam ze to napisze ale juz chce ten okres , chce zacząc staranka w tym miesiącu mam taki dobry nastrój duzo pozytywnej energi a tu czekam i czekam>>>>>> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 Dziękuję Ci NowaTu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 halo ale tu puściutko :( śpicie dziewczynki...????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 25, 2010 Hej lalki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 hej... co tam? jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 25, 2010 brzusio pobolewa i mnie mdli:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 to chyba dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 25, 2010 to chyba dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Marzec 25, 2010 justys,a moze to pomylka!!!! gdzie to czytalam tu czy na inym forum...dziewczyna dostala wynik beta negatywny,a miala juz objawy ciazy...i cos jej spokoju nie dawalo i po kilku dniach powtorzyla bete i byla bardzo duza....okazalo sie,ze w laboratorium pani w okienku pomylila dwa wyniki...moze u ciebie jest tak samo!!!! idz prosze jak najpredzej do jakiegos lekarza,niech ci zrobia usg....bo cos mi spokoju nie daje...jest czwartek wieczor,a ty nadal nie masz zdnych objawow poronienia...po 5 dniach? cos tu nie pasuje...idz prosze zrob usg,sadze,ze jest tam dzidzia,a twoje zmartwienia moga tylko zaszkodzic....cycki nadal cie bola? dlaczego? przeciez cycki bola,gdyz rosna na wskutek duzej ilosci hormonu...a u ciebie nie ma duzo hormonow,bo jak twierdzi twoja lekarka nie ma dzidzi.....nie dziwi ciebie to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 26, 2010 Sat zgadzam sie z Toba w 100% w laboratorium mogli sie pomylic i na usg okaże sie ze pika serducho u rybci. Powinnas pojsc Justys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 26, 2010 czesc dziewczynki. do poniedzialku coraz blizej i zobaczymy co jest grane. kurcze jak tak pisalyscie o tej pomylce w laboratorium to sama zaczelam sie nad tym zastanawiac, choc to malo prawdopodobne w tym przypadku. a co do tego bolu piersi to przy poprzednim poronieniu to mnie jeszcze dlugo po fakcie bolaly wiec tym sie nie kieruje. a co tam u was slonca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 26, 2010 Czesc Słońca :) Ja dzisiaj na 9 bo szkolenie mam... Justys Kochanie ja tez uwazam tak jak sat... Mnie gdzies dzisiaj brzusio pobolewa jak na @ i bardzo sie boje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 26, 2010 Hej zrobiłam z rana test owu i dwie kreseczki wyszły, owulki nie mam bo 2 dni temu miałam przecież usg... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 26, 2010 nie boj sie, przeciez wiesz ze w ciazy wystepuja podobne bole co na @. ja tez tak mialam i nowaTu tez pisala o tym. no glowa do gory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Marzec 26, 2010 Nerwusku mnie tez pobolewa jak na @ sama nie wiem co myslec o tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Marzec 26, 2010 Kamilla wiec moze wykrył Ci ciąże????????? Justys wiem ze tak sie zdarza, ale strach jest.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach