Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Barbisia dziekujemy :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Berbelek Nowa Tu ma racje :-) NADZIEJA I WIARA to podstawa!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 No ja tez prowadze wykresy cyklu juz od 26 :( I nic bo przy moim pcos to ciezko cos dostrzec, teraz jak pójde na leczenie to moze bedzie lepoiej :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Amen :D http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Owu mialam 8 .04. na 100% cyba zbiore sie i pojade do mojej gin bo przyjmuje dzisiaj u siebie w gabinecie bo niepokoja mnie te masakrycznie duze ilosci sluzu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Czekajaca napewno bedzie lepiej. http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 kamila mozesz sie przejechac, ale mowie ja to myslalam ze sikam w majty tak mokro mialam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Kamilla skoro dzisiaj przyjmuje Twoja lekarka a TY masz watpliwosci to idz :-) I zdaj nam potem relacje co i jak. Ja tez mam biały sluz ale u mnie to przez to ze w srodku sie nic nie dizeje i inne hormony działaja. Nowa Tu no pewnie ze musi byc lepiej. Ja w to ciagle wierze. U mnie cały ten cykl niska tempearatura... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 ja sie czuje jak bym okres miala ze sluzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Kamilla no to idz do lekarki, moze sie dowiesza czegos miłego :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 no to może Kamilla faktycznie leć go gin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Najbardziej dziwne jest to ze w momecie jak sie nachyle czuje ucisk w dole brzucha... Nie ma co gdybac pojade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Kamilla lepiej idz. Ginekolog powie co to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 To napisz KAMILLA co tam lekarz CI powie. A o której idziesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Dziewczynki macie racje i gdybanie nie powie co mi jest. Ide sie umyc i jade pozniej wpadne buzka slonka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Przyjmuje od 15 do 20 na pewno napisze dzieki za wszystko buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 powodzenia Kamilla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Powodzenia KAMILLA! Napisz co i jak! Bo taki obfity sluz moze wiele znaczyc, np grzybice. TRZYMAM KCIUKI ZEBY WSZYSTKO BYŁO OKAY !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Lece szykowac obiadek bo mój "M" zaraz wróci i bedziemy jesc :-) Tesciowa ma katar i boli ja gardło wiec nie je dzisiaj ogórkowej bo ma biegunke tez :( Wiec wiecej dlk nas :-) Papaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 czekająca smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Berbelek dziekuje i wzajemnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 kochane, ja się już powoli będę żegnać. Pogoda u mnie pod psem..........pada deszcz i jest beznadziejnie..... Kamilka, to napisz proszę jak po wizycie :) Trzymajcie się cieplutko dziewczynki papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Umylam sie i ruszam do gin nie dziekuje slonka i na pewno napisze co i jak, buziaki kochaniutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 miłego popłudnia Werna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 A ja w pracy kobity......troszkę mi lepiej....oj co ja bym bez tego mojego M zrobiła.....:(Ciężko jest ale już jakoś zaczynam się uśmiechać:):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Brrr ale brzydka pogoda,pochmurno, pada :( A ja juz szykuje wyniki badan wszytkie, mimo tego ze dopiero w piatek sie rejestruje, ale wole wczesniej poszukac wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnieszkaa112 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 witam wszystkie : * nie wytrzymałam i poszłam do lekarza a tam .. powitała mnie kartka że do końca tyg jest na zwolnieniu :( no cóż, poczekam a może okres się pojawi ? a wy moje drogie jak się macie ? czekająca u mnie też masakra z pogodą, senna jestem i nie mam na nic siły, na dodatek mam humor zły, przydało by sie lato i słoneczko i zaraz byśmy miały lepsze humorki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 Agnieszka moze i lepiej ze pójdziesz do gienekologa dopiero za tydzien? Zrobisz drugi tescik, pedziesz pewniejsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 No i moze lekarz bedzie mógł wiecej wtedy juz zobaczyc na usg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 14, 2010 A mozna wiedziec skad jestes AGNIESZKO? Bo moze przegapiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach