Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

hm może w niedziele już zrobie, jej ale dzisiaj to sie fatalnie czuje, jeszcze cały czas mnie mdli, musiałam się czymś zatruć :(

hej slonka:) ja wrocilam z uczelni i padam na twarz:( a wiecie co jest najlepsze? w szpitalu powiedzieli ze nie mam dominujacego pecherzyka i ze owulki raczej nie bedzie w tym cyklu a od wczoraj mam sluz plodny i dzis lekkie klucia jajnikow:) kurcze juz teraz nie wiem, moze lekarz sie pomylil. to bylby dobry znak ze owulka wystapila:) dzis 16dc. pozdrawiam wszystkie dziewczyny. buziaki

Hej Justys jak mialas plodny i kuły jajniki to moze byc zeczywiscie dobry znak, lekarze czasem sie myla. A przytulanki mieliscie juz jakies?? ;) aga gratuluje:) a tescik robilas przed czy po terminie @??

ale ja sobie obiecalam ze ten cykl nie bedzie nastawiony na staranka tylko na przyjemnosc:) wczoraj sie przytulalismy z M bo myslalam ze to cykl bezowulacyjny wiec moze wyjdzie cos z przypadku:)

jak byla jasniutka to powtorz po dwoch dniach najlepiej rano i jak sciemnieje to znaczy ze hormonek wzrasta a rybcia rosnie:) a ten co pokazal II kreseczki z pierwszego robilas slonce??

tak tak :) ale tak mówiłyście, że za wcześnie to zaczekam z tym testem.. okres powinam dostać jakoś w piatek, ogólnie to mi nic nie jest poza bólem piersi od jakiegoś czasu :(

Justys moze cos wyjdzie slonce. A zaluzmy ze sie uda to nie bedzie problemow ze tak odrazu, lekarze cos Ci kochanie mowili??

lekarze powiedzieli ze w tym cyklu juz za pozno na starania i sa one daremne bo nie ma dobrego pecherzyka... a tak poza tym to nie bylo przeciwskazan do wspolzycia wiec z tego korzystam:) od nastepnego cyklu mam brac clo wiec zobaczymy co to bedzie

Gość mandarynkaV
Hej dziewczyny! Czytam Was codziennie i mam male pytanko. Oboje z mężem staramy sie o dzidziusia. W poprzednich cyklach nawet po kilku godzinach na teście nic nie wychodzilo. Mam 5 dni do spodziewanej @ i nie wytrzymalam i zatestowalam rano. Oczywiscie NIC. Ale mąż dzwonił do mnie jak wrócił z pracy bo sie ucieszyl, bo 2 KRECHY - ta właściwa słabsza. Mogłam wyrzucić ale zostawiłam w łazience. Podpowiedźcie czy mam sie już cieszyć? Strasznie mi było przykro jak mu mówiłam, że to wynik obarczony błędem. Pozdrawiam

Gość mandarynkaV
Hej dziewczyny! Czytam Was codziennie i mam male pytanko. Oboje z mężem staramy sie o dzidziusia. W poprzednich cyklach nawet po kilku godzinach na teście nic nie wychodzilo. Mam 5 dni do spodziewanej @ i nie wytrzymalam i zatestowalam rano. Oczywiscie NIC. Ale mąż dzwonił do mnie jak wrócił z pracy bo sie ucieszyl, bo 2 KRECHY - ta właściwa słabsza. Mogłam wyrzucić ale zostawiłam w łazience. Podpowiedźcie czy mam sie już cieszyć? Strasznie mi było przykro jak mu mówiłam, że to wynik obarczony błędem. Pozdrawiam

mandarynka wyniku nie nalezy odczytywac po wiecej niz 5 do 10 min bo moze sie mylic bo zachodza tam juz rozne reakcje. powtorz test w dniu spodziewanej @ bo ten wynik nie jest wiarygodny

Justys zgadzam sie z Toba ze wynik jest niewazny chociaz zdaza sie ze ta druga po czasie czasami okazywala sie prawdziwa;)

Gość
Witajcie dziewczyny, jestem nowa, od 8 miesiecy staram się o dzidzie, od dwóch jestem na clo i duphastonie. Przede mną 3 miesiac podojonych dawek, a co za tym idzie wieksze prawdopodobieństwo bliźniaków, ale w cale by mi to nie przeszkadzało:) jest ciężko, szczególnie gdy podczas rodzinnych spotkań dopytują się wszyscy o dziecko, a my nikomu o naszym problemie nie mowilismy... Pozdrawiam wszytskie forumowiczki.

Mysia i nic nie mowcie po co maja gadac a jak w koncu wam sie uda to beda mieli zaskoczenie;)

Gość
Na pewno beda zaskoczeni, bo jak na razie to na kazde pytanie o dzidzie to sie tlumaczymy, ze wszytsko w swoim czasie, bo ja mam studia jeszcze na glowie i sytuacja w pracy niepewna. Bo to prawda, ale najwazniejsze jest dla nas teraz dziecko, reszta schodzi na dalszy plan.

Serwus Maleńka :) justys jestgem juz po badankach w piatek wyniki... całe popołudnie spałam... ciagle mi niedobrze, nic nie moge jesc... :( a co u Ciebie? chyba szanse rosna u Ciebie??? :P

Gość
Kamilla, dzis dopiero 18 dc, ale nic mi sie nie dzieje, brzuszek lekko pobolewa ale to na pewno po duphasatonie, w poprzednim cyklu tez tak mialam, mój gin nie zlecil mi moonitorowania, tylo starac sie miedzy 11-13 dc. Czytalam ze dziewczyny maja monitoring, na czym on polega?