sat 0 Napisano Maj 13, 2010 czesc dziewczynki...a co z berbelkiem? jak jej dzidzia,bo nie moge nic doczytac i ciagle mam nadzieje ja spotkac....a tu nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 13, 2010 SAT WITAJ! A co tam u CIEBIE? No Berbelek ma dzisiaj wizyte u lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 13, 2010 nerwusku wpiszesz do tabeleczki bo pozwoliłam sobie ja troszkę zmodernizoać :):)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 u mnie powolutku,siedze teraz na L4,bo dzidzia zaczela rozrabiac :P dopiero po 3miesiacu pojawily mi sie objawy ciazy :P ale co sie dzieje z dzidzia berbelka,ta wizyta czysto kontrolna,czy nadal jakies klopoty? w tabelce nawet nie ma daty porodu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 13, 2010 Sat no raczej u Berbelka to nie waidomo :( Sciskamy wszystkie za nia kciuki i wierzymy ze bedzie dobrze! A u CIEBIE dopieor po 3 miesiacach objawy wystpaiły? A teraz w którym jestes tygodniu? To duzo zdrokw azycze TOBIE I Dzidzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 wiolkcia do jakiej tabelki ??? hey sat :) ja tez na L4 sobie siedze, mnie dzidzia daje o sobie znak :P u mnie 10 tc, we wtorek kolejna wizyta :) co do berbelka to nie jest dobrze... lekarze mowia co innego, ona sie denerwuje... pecherzyk podobno nie rosnie... dzisiaj ma wizyte o 16. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 13, 2010 No ja uciekam! Bede prawdopodobnie jutro ! Moze uda mi sie wieczorem zajrzec co tma u Berbelka. PAPAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 bidny berbelek :'( dolaczam sie do kciukow... ja 13-14tc...do 12tc tylko cycorki i brzusio urosly,zdnych objawow :) teraz przez pogode mam nudnosci i omdlenia...ale wszystko pieknie sie rozwija....juz nie moge sie doczekac az wy zmienicie tabelke...sercem jestem z wami kochane... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 sat jak to brzusio urósł?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 moja mama terz tak miala...od 6tc lezala w szpitalu,bo pecherzyk nie rosl...powiedzieli,ze jak do 10tc nic sie nie zmieni to beda usuwac ciaze...dzis mam 15 letnia siostre..i tak patrzac na jej wzrost nie wierze,ze ten pecherzyk sie nie rozwijal :P pap czekajaca :) nerwusek,a jak ty sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 słyszałam, ze brzusio rosnie dopiero w 5 m-cu !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 u mnie do 6tc cycorki urosly 2 rozmiary,przytylam 3kg i spodnie sie nie dopinaly...teraz cycorki 3 rozmiary wieksze,4kg i spodnie ciazowe :P a ty jak rosniesz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 sat ja czuje sie nawet dobrze, mdłosci bardzo mnie meczyły, teraz juz jest lepiej, brzusio teraz juz rzadko pobolewa..... piersi bola :P denerwuje sie czy wszystko bedzie dobrze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 13, 2010 malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6...............ok.26.0 5.....Żywiec xmonikax24.........25..............10............koło 28.05.......Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat..........................................14.11.2010.. ...sad ze,ze chopak nerwusek26.............................. 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? do tej- zamiast ostatniej @ jest tydzień ciązy. sat też poprosze o nowy zapis- będziemy wiedziały jak tam u Was postępy ciążowe :):):) moniczko ja dobrze rozumie Twoją rezygnacje i brak wiary bo samo to przechodze- już sobie dałam na luz najbardziej jak to możliwe- bardzo chce dzieciątka ale teraz to już myślenie prowadze do tego- jak bedzie to mega szczęście a jak nie to trudno. ja to juz weteranką jestem w starankach. a powiedz mi leczysz się jakoś czy co bo już nie pamiętam niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 ja mialam duzy skok wagi i rozmiaru,bo przed ciaza malo jadlam,duzo palilam i bylam wyschla jak szkapa,teraz mam normalna wage i wygladam normalnie :) przed ciaza przy 178cm warzylam 59kg...dltego tak szybko mi waga wskoczyla,kazda z nas inaczej tyje,slyszalam o dziewczynach co przy porodzie mialy tylko 2 kg extra...nie wiem jak to mozliwe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 wiolkcia,ale wg tej nowej tabelki,to trzeba co tydzien tc zmieniac...to troche niesprawiedliwe,bo staraczki raz na miesiac zmieniaja :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 no piersi urosły to fakt :P w spodnie tez sie nie dopinam ale to chyba raczej brzuszek od jedzenia a nie ciazowy...... :P masz jakies fotki z brzusiem ...??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 malva1983.............27............5................01.0 5........Elbląg kolokokta...........24............4...................18. 05......Wrocław wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze nadi8...................23...........12.................2 3.05...Jelenia Góra werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6...............ok.26.0 5.....Żywiec xmonikax24.........25..............10............koło 28.05.......Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra Czekajaca25........25.............2..................???? .......Tychy..... mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat..........................................14.11.2010.. ...sad ze,ze chopak nerwusek26....... 11 tc ............. 8. 12. 2010 ....... .......???????? Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 dziewczynki nie zalamujcie sie,musicie byc silne,bo przeciez macie byc matkami,potraktujcie staranka jako sprawdzian wytrwalosci i milosci :) -pranie co 3 dni -wieszanie nozek.. i dzidzia w drodze :) trzymam kciuki i uciekam pap... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Maj 13, 2010 mi tez brzusio sie powiekszyl nad dzidzia...ale i tak zwalam to na nia :P mam zdjecia z kazdego usg i podczas ostatniego (usg genetyczne) dostalam nagranie na plytke :) a po 28tc ide na usg 3d/4d...ta technologia jest niesamowita :) a ty masz zdjecia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 sat no ja miałam 170 i wazyłam tak ok 63-64 kg, a jak byłam 20go kwietnia na wizycie to był 7 tc, to wazyłam 69 !!! ale takiego typowego brzuszka to nie mam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Maj 13, 2010 a nie nie sprawiedliwe jest to bardzo. bo wy macie już to czego nam brak to za kare musicie co tydzień regulować tabeleczkę no i w ten sposób nie będzie trzeba daleko szukac tabelki- bedzie w pobliżu hehehehehe :):):):) to wy teraz bardzo piersiaste jestescie :D:D:D:D ale fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 nie ja nie mam, teraz weźmiemy z M :) ale chodziło mi o zdjecia Twojego brzusia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 halo sat jestes jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 13, 2010 hej laski wrocilam z zakupow wlasnie. i wiecie co te testy to chyba faktycznie taki pic na wode fotomontarz. wczoraj mialam bol owulacyjny i mysle ze to byl ten dzien:) teraz juz tylko co 3 dni pranko tak dla rekreacji:) trzymajcie kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 13, 2010 lece się ogarnąc i do lekarza po wyrok bo juz nie mam złódzeń że będzie dobrze plamienia mam mniejsze niż były ale nadal są i strasznie bolą mnie piersi :( ale i tak juz pewnie nic z tego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 13, 2010 berbelku daj nam od razu znac co i jak. ja mocno trzymam kciuki zeby bylo dobrze skarbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 13, 2010 no ten artykul potwierdzil moje przypuszczenia ze owulka byla wczoraj bo bylam po spadku tempki i po jej wzroscie, wiec testow juz wiecej nie robie bo po co:) Badania opublikowane w amerykańskim czasopiśmie medycznym New England Journal of Medicine wykazały bowiem, że najczęściej do poczęcia dochodzi w wyniku współżycia mającego miejsce w dzień owulacji (39,6 % poczęć), dzień przed owulacją (25,6% poczęć) oraz dwa dni przed owulacją (11,2%). Codzienne współżycie podnosi prawdopodobieństwo poczęcia do 37% (przy współżyciu co drugi dzień wskaźnik ten wynosi 33%). Zbliżenie pod koniec trwania objawu śluzu płodnego, gdy jest on najbardziej rozciągliwy i obfity lub gdy jest najmocniejsze odczucie mokrości; czasami (według badań hormonalnych) dniem jajeczkowania jest pierwszy dzień wysychania śluzu po dniu szczytu, a niekiedy owulację sygnalizuje jednodniowy spadek temperatury, poprzedzony kilkudniową obecnością śluzu płodnego, dlatego współżycie rano w takim dniu spadku temperatury może być bliskie owulacji. Również pierwsza podwyższona poranna temperatura (po dniach ze śluzem i dniach z temperaturą niższą) może wystąpić w kilkugodzinnym odstępie od jajeczkowania - współżycie rano w tym dniu może być również bliskie owulacji. Badania wykazały też, że dzień owulacji przeważnie wypada w bardzo bliskim sąsiedztwie dnia szczytu śluzu. Warto także nauczyć się obserwacji zmian w szyjce macicy - jej uniesienie się, miękkość i otwarcie są bardzo wiarygodnymi sygnałami zbliżającej się owulacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 13, 2010 berbelku jestem z Toba całym sercem ! mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :):):) czekamy na wiadomosc od Ciebie !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 13, 2010 Hej dziewczynki....oj ja tu nie nadrobię wszystkiego:):):)Bo tyle czytania.....U mnie dzisiaj 7 dc...jakoś dziwnie się czuje....tzn....brzuszek kłuje od czasu do czasu...jajnik czasem zaboli...chyba owulacja wcześniej??????? No nie wiem....czasami mam jakiś skurcz dziwny....eeee nie wiem co jest.....:(....zaraz jadę odebrać swoje wyniki....zobaczymy co dalej....Dziewczyny ścięłam włosy trochę:):)Tzn zrobilam sobie grzywkę, podcięłam je i wycieniowałam...ciekawe co M powie.....ale ja się już lepiej czuje....:):):)No i kosmetycznke xzaliczylam......teraz tylko trzymajcie kiciuki żeby badania byly ok!!!!!!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach