Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 To co napisalam wczesniej ze Justysia Monia wiolkcia karten nadi i mysia tez przeskocza w tym miesiacu do dolnej tabelki i w gornej robia troche miejsca bo tlok;) Czekajaca a Ty jak sie slonce czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 werna a masz tez takie delikatne bole w podbrzuszu jak na @??? bo mnie juz od kilku dni takie nawiedzaja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 mam takie dziwne kłucia, i jeszcze w zeszłym tygodniu mialam taki przeszywający ból w podbrzuszu,jakby zaraz miało ze mnie coś wypłynąć, całkiem jak na okres. Jedyne co podejrzewałam to to, że w wydzielinie pojawiło sie coś takiego różowo-brunatnego, dosłownie troszeczkę.I dało mi to do myslenia, dlatego zrobiłam ten test w piątek. Gdyby nie to, to pewnie nawet bym go nie kupiala. Teraz się tylko modlę, żeby wszystko było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Justys wierze ze sie udalo i mocno trzymam kciuki zeby @ nie przylazla, za reszte dziewczynek tez trzymam kciuki :* Wernus juz Ci kochana zazdroszcze;) Poprosimy teraz o troche ciazowych fluidkow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Wernus musi byc :D A kiedy zapisujesz sie do gina i przenosisz do dolnej tabeleczki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 no myślę że końcem przyszłego tygodnia zadzwonię i się umówie, czyli powinnam iść w 1 tygodniu czerwca. Chyba nie zapóźno, no nie? Kupiłam już sobie kwas foliowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 proszę bardzo, przesyłam ciążowe fluidki: :) :) :) II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II II Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 to zobaczysz juz bijace serduszko:) Ponawiam skarbie prosbe o fluidki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Nalapalam cale kieszenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 mam nadzieję, że dla wszystkich wystarczy tych kreseczek :) a jesli nie, to pewnie potem karten, wiolkcia, justyś i inne dziewczynki z czerwca prześlą, więc się nie obawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Nalapalam cale kieszenie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Kamilla23............23............6...................16.06......wawa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 kamilko dostałas moje zdjęcie na tel? werna gratuluje!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 No i oczywiscie trzymam kciuki za nasza szarlotke:) Mam nadzieje kochanie ze nie jestes zla ze zapomnialam Cie wymienic ale dawno Cie nie bylo;) Co tam u Ciebie skarbie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 ja narazie uciekam kochane :) trzeba jakiś obiadek zrobić :) no to udanego popołudnia!papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Monia tak :) ale nie mam nic na karcie dopiero dzis mi doladuja wiec odp Ci skarbie na nk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Pa wernus wpadnij pozniej jak sie najecie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Jest tam ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 23, 2010 werna gratuluje a tak panikowalas :P mowilam ze sie udalo. witam pozostale dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 napisalam na nk:) Udalo Ci si skarbie znalezc kabel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 hej ninka jak samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 23, 2010 hej u mnie calkiem niezle wlasnie sie opalalam ale troche za goraco sie zrobilo i zeszlam na godzinke. a co u ciebie? jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 kamilko na 15 ide do siorki wiec wezme od niej i wieczorkiem wgram:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Bywalo lepiej :) No ale coz zrobic zycie:) Ja jeszcze leze w lozku z laptopem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 23, 2010 no cos ty. u nas to jest takie piekne slonce ze zal go nie wykozystac. zeszlam bo troche przypieklo mi nosa i musze kotlety usmazyc - gdyby nie to to nikt by mnie nie sciagnal z balkonu :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Super Moniu ogromny buzial dla Ciebie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Ja nie moge sie opalac bo robia mi sie biale plamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 23, 2010 ja generalnie toz nie powinnam teraz bez powodu wychodzic na dwor bo mam alergie na kwitnaca trawe i pokrzywe ale tak dlugo czekalam na slonko ze nawet ciurkiem lejacy sie katar nie jest w stanie mnie powstrzymac :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 http://zapodaj.net/7551959be214.jpg.html nasz piękna panna młoda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach