nina1985 0 Napisano Maj 23, 2010 kamila a to slub cywilny czy koscielny? czy konkordatowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Kochanie jak Ci sie uda to wrzuc jeszcze tyl sukni i butki i z gory bardzo dziekuje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Cywilny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 Kama, super :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 a to buciki kamilci:) http://zapodaj.net/3fb6e8a39324.jpg.html prawda że pięknie bedzie wygladać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 wernus a jaki test robilas w piatek ze juz ci dwie kreski pokazal przed terminem @? kama sliczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 23, 2010 buty naprawde super choc nie przepadam za pelnymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 robiłam pre-test paskowy w piątek, dzisiaj tez pre-test tylko płytkowy. W zasadzie to rózne opinie o tych testach, że średnie na jeża, bo wczesnej ciąży nie pokazują, ale widać nie jest tak do końca :) jestem tego przykładem. Najlepszy jest podobno qiuck vue czy jakoś tak, ale nigdzie nie mogłam dostać, więc kupilam pre.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Dzieki dziewczynki:* Monia kochana jestes:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 dobre sa testy acon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 widzę justyś, że Cie nakręcam :) ale to prawda kochana, jeśli zarodek się wcześniej zadomowił, to test pokaże ciąże nawet przed terminem @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 zgadzam sie z Werna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 23, 2010 kochane zamiast siedziec przed netem uciekajcie na sloneczko i na spacerek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 a takie testy owulacyjne wychodza mi od 8 dni czyli od owulacji:( http://zapodaj.net/a61ba8222d53.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 monika mi 7 dni po owulacji testy pokazywaly tak samo mocne krechy:) oby te krechy sie na test ciazowy przeniosly:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 kurcze, monia, ja naprawdę się na tych owulacyjnych nie znam nic a nic..... słyszałam tylko że one tez mogą pokazywac ciążę, nawet Kama tu wkleiła link o tym. @ masz mieć za 10 dni, więc jeszcze troche czasu jest, możliwe że przesunęła Ci się owulacja, więc działaj, bo to może być to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Monia jak dla mnie to Ty razem z Werna zmienisz tabeleczke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 ok, idę na obiadek :) potem mnie już raczej nie bedzie, bo przyjeżdża moja ciężarna siostra hehe Ale od jutra rana bedę czuwać na kafe :) Miłego dnia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 tu nastepna fotka http://zapodaj.net/493b3a0264bd.jpg.html no owulacje miałam dokładnie tydzień temu w niedziele bo test to pokazłą temp w poniedziałek skoczyła no i zaczał sie sluz biały no i jeszcze jedna fotke testu http://zapodaj.net/e1f3d239a769.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 pa wernus:* A u mnie leje deszcz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 23, 2010 Witajcie kobiety ja juz wróciłam. Dzis tempka nareszcie 37,0 o by sie utrzymala i nie wariowała. Wklejam link do mojego cyklu http://28dni.pl/cycles/139541 jak jutro bedzie wysoka to zaczynam brac duphaston. Moze jeszcze dzisiaj przytulanko bo sie steskniłam. WErna - sciskam z radosci. Gratuluje!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 co tam slonca slychac wieczorowa pora?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 hej ale tu cicho dzis...... ja nadal mam bole podbrzusza i piersi...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 nio, cichutko. Justys musisz byc dobrej mysli;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Maj 23, 2010 Ale wieści werna GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! berbelek też S U P E R!!!!!!!!! Ja już mam czerwień na dekolcie po dzisiejszym słonku i chłodzę się w domu ale zaraz z m na rowery ruszamy!!!!!! Kamilka piękna młoda z ciebie będzie! , sliczne buty!!! Cmoki słoneczne dla wszystkich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 s28 dziekuje jak chcesz nr tel do tej mojej ginki to daj maila i Ci kochana przesle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 23, 2010 Werna wielkie gratulacje :D wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Kamilla23............23............6...................16 .06......wawa Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... Patrycja sat.................14 tc....................14.11.2010.. ..sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? JA zwalona po weekendzie... odpoczywam :) Buziaki http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Anja&year=2010&month=9&day=23&babycount=1 Kobieta zmienna jest :D http://zapodaj.net/663490eab040.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 23, 2010 witam serdecznie werna gratulacje :):):):):) nowa tu tez serdecznie gratuluje dziewczynki a u mnie dzis masakra dzis termin @ nie ma jej no to akurat superowo ale tescik negatywny strasznie sie dzis zle czuje glowa mi peka gardlo pobolewa zeby mnie wszystkie bola nie wiem co sie dzieje a do tego jeszcze alergia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 hej Karten Bol zebow jest bardzo czesto oznaka....;) Ja cie nie chce kochana nakrecac ale Tu razem z Werna mozesz zmienic tabeleczke;) Nerwusku kochanie jak sie trzymasz?? odezwij sie żabko:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 mialo byc Ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach