berbelek1 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 nerwusku to sa nasi lekarze szkoda słów :( ale bardzo dobrze że umówiłaś się do innego i mam nadzieję że ten drugi będzie miał lepsze podejście do sprawy i jej nie oleje 3mam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 u nas tez upał nieziemski- cała opuchnięta jestem- masakra- kocham słonko ale nie żeby było tak duszno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 szarlotko no wnerwiłam sie dzisiaj... czy oni nie moga sie postawic w naszej sytuacji? traktuja nas jak kolejny przypadek... w piatek pojade, zobaczymy co to za lekarz... polecany wiec mam nadzieje, ze pomoże... ! za Ciebie tez mocno trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 no za to u nas rano była taka burza że ulicę dalej to parę osób pozbyło się teelwizorów i telefonów bo się spaliły już dawno takiej ulewy i burzy nie było a teraz nie da się wytrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 aaaa to w Gliwicach tak w piątek bedziesz?? no jak wszystko bedzie oki a nie uda się zaciążyć w tm cyklu to pogadaj z nim o laparoskopi bo wiesz terminy sa odległe- na wrzesień- zawsze lepiej miec taką rezerwę- zrezygnować zawsze można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 nooo ostrzegają że mają byc okropne burze przez ten upał, a ja burzy sie bardzo boje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Wiolkcia...oki:)dziękuję ...nie wiedziałam że z tym badaniem też trzeba tyle czekać!!!!!!!!..no w piątek będę rano w Gliwicach..na monitoringu:):) Nerwusek...nakopać im do d.... to za mało....ale miejmy nadzieję że obie trafiłyśmy jak trzeba:)tzn.na lekarzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Dziewczyny nie straszcie mnie bo ja sie panicznie boje burzy, a M ma teraz nocki :(:(:( jutro do pracy na 8.00... powiem Wam, ze stresa mam jakiegos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 czesc:)całe dni leże w łózku i odpoczywam:) przed chwilą pezeszła straszna burza:( do lekarza umówiłam sie na wtorek nie usmiecha mi sie do niego isc ale nie mam wyjscia, tylko od ma wolny termin:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Nerwusek ale przed czym stresa??? Przed lekarzem???? Przestań :)Ja też miałam a trochę mnie uspokoił :)...ale ledwo wyszłam zaczęłam na nowo wymyślać...:)my to już tak chyba mamy... A ja uwielbiam burzę!!!!!!!!!!!!!!!!:):P)Ale u nas narazie nie ma.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 monika a skad jestes??? szarlotka no stres jest zwiazany z lekarzem i z powrotem do pracy .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 okolice kalisza ostrow wlkp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Dziewczynki uda sie Wam w koncu zobaczycie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 A ja wlasnie jem frytki mialam taka ochote i M mi usmazyl:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 bry dzionek, ale jestesci egaduły nie nadążąm za wami, powiem tylko cos a propos nadżerki. Ja mialam w zeszlym roku i to baardzo duza. Jeden gin kazał wypalca, drugi zamrazac a trzeci (ten co ostatnio do niego chodzilam) powiedzial ze skoro nie rodzilam to nie zaleca zamrazania i mnie pędzlował jakimś lekarstwem z ampułki na dwa razy, a ten lek to kosztowal 90zł. po pol roku poszlam do kontroli i bylo ok. ale teraz mi sie wrocilo jakies zapalenie grzybiczne. Jak myslicie czy to po tym ze po przytulankach nie szłam sie umyć tylko leżąlam zeby zołnierzyki dotarły, i tak juz zzasypialam. Czy od tego moze byc grzybica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 miało być wypalać, sorki za literówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 acha lekarz zlecił mi cytologie i wyszła II. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 mysia ja tez mam mala nadzerke ale gin mowi ze usuniemy dopiero jak urodze kiedys dziecko. w zeszlym roku mialam przez 8 miesiecy zapalenie grzybiczne i leczylam globulkami dopochwowymi i jak narazie mam spokoj. a z cytologii tez mam grupe II i lekarz powiedzial ze 90 % kobiet wspolzyjacych regularnie tak ma:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 ale ja mialam baardzo duzą nadżerke, boje sie ze wróci, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 czy to normalne żeby mnie w 5dc bolał brzuch/? z lewej strony, zawsze bolał mnie w 1 i 2 dc a potem juz nie, a teraz caly czas pobolewa i dzisiaj bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Mysia a mnie bolał w 7 dc i dzisiaj no i pęcherzyk mam 17 mm...:)może też miewasz wcześniej???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Mysiu a moze boli po wizycie u gina? Ja mialam robiona cyt. 2 miesiace temi i wyszla mi l grupa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 ja miała robiona cytologie w marcu zeszłego roku, grupe miałam II. wiec moze teraz lekarz mi zleci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Jak tam wieczor Wam mija? Niech mnie ktos przytuli;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 hej kobiety. duchota masakryczna jakas. nie mozna wytrzymac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kamilla a co tam sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 idziemy na zimne piwko? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Z chęcią bym poszla:/ Jakiegos dola mam przez ta nadchodząca @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kamila daj spokoj a moze nie przyjdzie :) trzeba wierzyc i nie poddawac sie. a jak za wczasu sie dolujesz to tylko pogarszasz sobie. ale u nas burza nadchodzi moze byc zaraz ciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kama a moze nie przyjdzie i bedzie niespodzianka:) wiesz ze jak sie odpuszcza to cuda sie zdarzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach