nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 zawsze powtarzacie ze trzeba wierzyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 No niby sie zdazaja ale czuje sie okresowo i do tego pobolewa podbrzusze :/ W tym cyklu mielismy naprawde malo przytulanek przez slub wiec malo prawdopodobne ze sie udalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 czasem i malo przytulanek skutkuje ciaza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 a nie wiesz ze czasem jak jest mniej to sie udaje? :) nigdy nie wiesz co cie spotka trzeba myslec pozytywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Ninus ale nie w mojej sytuacji:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Limit szczescia wyczerpal slubik a debetu nie posiadam wiec moze w nastepnym.:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 a tam gadasz glupoty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Zazwyczaj gadam;) ale nie tym razem kochanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 to pogadajmy o czyms przyjemniejszym :) gdzie na wakacje sie wybierasz w tym roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Kamcia u gina bylam jakies 10 dni temu, to na pewno nie po tym, ale owulka? za wczesnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 hello jest tam ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Planujemy cos ala podroz poslubna we wrzesniu do egiptu co wyjdzie czas pokaze :) No a w lipcu pewnie z moimi podopiecznymi na wies a pozniej dzialeczka:) Mam wogole zamiar do czestochowwy sie wybrac:) i jak nie znajde kierowcy to moze pociagiem pojade:) Mysiu nie mam pojecia, faza folikularna jest zmienna wiec b. mozliwe ze owulka bedzie wczesniej bo bol ktory jej towazyszy moze byc przed nia w czasie trwania i po:) To faza przed owulacyjna jest odpowiedzialna za dlugosc naszych cykli:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 to kiedy wybierasz sie do czestochowy? to moze jakies spotkanko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Chciala bym jak najszybciej:) A spotkanko z mila checia:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 my z nerwuskiem mamy ok pol godziny drogi autem :P wiec jak cos to przynajmniej ja jestem na tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Bylo by super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Jejku ale nudno nawet na spacer nie chce sie wyjsc bo za goraco:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 u nas grzm caly czas i takie ciezkie chmury z poludnia ida :P bedzie burza la la la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 U nas cos tam grzmialo i padalo po poludniu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 co tu tak pusto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 halo jestem jestem... nina nie strasz burza bo kolejna noc nie przespana bedzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Ja tez jestem ale nie chce zarazac moim negatywnym zdolowanym nastawieniem:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Wszystkie sobie juz poszly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 halo dziewczyny !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 No ja jestem ale nikt sie nie odzywa:( Tak mi smutno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 kamilla jestes kobito ???? daj temu swojemu M troche spokoju :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Jestem slonce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Nie mecze go:P Dostalam uczulenia od zelu do higieny intymnej i mnie piecze wiec dzis pewnie nici z przytulanek:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 oj to współczuję :( wiem co czujesz..... ale ja mam teraz taki fajny , nazywa sie Plifa Fem F, polecam :) ja kurde jutro ide do pracy, a nie mam sie w co ubrać... w nic sie nie mieszcze, a kasy nie mam zeby etraz zmienic garderobe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Troche Cie rozumiem tyle ze ze mnie wiekszosc spada:( Zawsze uzywam intima ziajki ale ze mi sie skonczyla to uzylam jakis tesciowej oczywiscie date sprawdzilam i byla ok. W dodatku byl to bialy jelen wiec szare mydlo i niby nie uczula:/ Posmarowalam sie sudocremem i troszke pomoglo az tak bardzo juz nie piecze:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach