Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

No niby sie zdazaja ale czuje sie okresowo i do tego pobolewa podbrzusze :/ W tym cyklu mielismy naprawde malo przytulanek przez slub wiec malo prawdopodobne ze sie udalo.

a nie wiesz ze czasem jak jest mniej to sie udaje? :) nigdy nie wiesz co cie spotka trzeba myslec pozytywnie.

to pogadajmy o czyms przyjemniejszym :) gdzie na wakacje sie wybierasz w tym roku?

Kamcia u gina bylam jakies 10 dni temu, to na pewno nie po tym, ale owulka? za wczesnie

Planujemy cos ala podroz poslubna we wrzesniu do egiptu co wyjdzie czas pokaze :) No a w lipcu pewnie z moimi podopiecznymi na wies a pozniej dzialeczka:) Mam wogole zamiar do czestochowwy sie wybrac:) i jak nie znajde kierowcy to moze pociagiem pojade:) Mysiu nie mam pojecia, faza folikularna jest zmienna wiec b. mozliwe ze owulka bedzie wczesniej bo bol ktory jej towazyszy moze byc przed nia w czasie trwania i po:) To faza przed owulacyjna jest odpowiedzialna za dlugosc naszych cykli:)

my z nerwuskiem mamy ok pol godziny drogi autem :P wiec jak cos to przynajmniej ja jestem na tak

u nas grzm caly czas i takie ciezkie chmury z poludnia ida :P bedzie burza la la la

Nie mecze go:P Dostalam uczulenia od zelu do higieny intymnej i mnie piecze wiec dzis pewnie nici z przytulanek:/

oj to współczuję :( wiem co czujesz..... ale ja mam teraz taki fajny , nazywa sie Plifa Fem F, polecam :) ja kurde jutro ide do pracy, a nie mam sie w co ubrać... w nic sie nie mieszcze, a kasy nie mam zeby etraz zmienic garderobe :(

Troche Cie rozumiem tyle ze ze mnie wiekszosc spada:( Zawsze uzywam intima ziajki ale ze mi sie skonczyla to uzylam jakis tesciowej oczywiscie date sprawdzilam i byla ok. W dodatku byl to bialy jelen wiec szare mydlo i niby nie uczula:/ Posmarowalam sie sudocremem i troszke pomoglo az tak bardzo juz nie piecze:/