nina1985 0 Napisano Sierpień 31, 2010 hej - historia dobra, mozna sie usmiac. co do zdrowka to u mnie jak narazie dobrze , znaczy bez zmian. Dzis musze jechac do pracu na narade i od jutra niestety zaczynam po urlopie. ciezko sie wraca po takim dlugim wolnym. kaka80 gratuluje. pewnie jak za kilka dni powtorzysz test to juz bedzie mocniejsza kreska wiec nie ma co sie przejmowac :) tylko cieszyc pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 31, 2010 Witam! U mnie 28 dc i tem niskaaaaaaaaaaaaaaaaaa 36,1 :( Do tego wczoraj była sluz z krwia a dzisiaj jest plamienie :( A to podobno moze byc plamienie sródcykliczne bo nie było owulacji jeszcze.... Juz sie w tym gubie.......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziek83 Napisano Sierpień 31, 2010 my staraliśmy sie bardzo krotko bo w drugiej owulacji juz sie udalo :) obecnie jestem w 7 tygodniu ciazy i jestem szczesliwa :) 24 kwietnia przyjdzie na swiat nasze malenstwo ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Sierpień 31, 2010 hejka ;) madziek83 no to super :) gratuluje ! ale co znaczy ze udało sie w drugiej owulacji? tzn ze w drugim cyklu???? no ja teraz 36 dc i @ brak, objawy... czy ja wiem, wydaje mi sie ze moze takie jak wtedy... brzuch pobolewa,czasem jajniki zakłują, ciągle wydaje mi sie ze juz dostałam, ale nic nie ma.... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Sierpień 31, 2010 czekajaca...moze jests w trakcie owulki,czasami plamienie pojawia sie z powodu pekania pecherzyka... nerwusek jestem dobrej mysli :) pozdrawiam goraco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Wiem Sat :) Mam sródcykliczne, mam nadzieje ze okołoowulacyjne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 hej dziewczyny ja juz po wizycie groszek ma prawie 1 cm i serducho 160 uderzen na minute :) wszystko jest ok. termin wedlug lekarza to miedzy 15 a 20 kwietnia a to z racji moich nieregularnych cykli :) jutro jade do szpitala az do soboty, mam miec zrobione wszystkie badania nawet te platne zrobia mi za darmo :) jakos wytrzymam bo przynajmniej zaoszczedze kase :) niestety fotki nie mam ale na nastepnej wizycie dostane :) powiem tylko tyle ze widac juz glowke i zaczatki raczek i nozek :) pozdrawiam i gratuluje wszystkim ktorym sie udalo i mocno trzymam kciuki za cala reszte! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Wrzesień 1, 2010 Hej, wpadlam na chwile na stare śmieci :-) jutro odbieram wyniki posiewu z pochwy i ciekawe co u mnie mieszka :/ zrobilam to na wlasna reke bo czytalam o kobiecie, ktora miala jakas bakterie co nie pozwalala jej zajsc w ciaze ! Poza tym, kolezanka mojego ojca z pracy mowila, ze ona bardzo dlugo starala sie o dziecko, odrobaczyla swoj organizm kroplami ziolowymi i zaszla w ciaze:/ podobna w kazdym z nas zyja pasozyty a niektorzy nosza ich okolo 10 kg :( ja tez juz sie zaopatrzylam w te kropelki :-) A z biologii to czekam na @ ma byc prawdobodobnie w niedziele, na razie boli wszystko od jajnikow po macice i zaczynaja bolec piersi wiec znowu kaszana! Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jtrrrrrrrhjeee Napisano Wrzesień 1, 2010 a co to za krople na te robale ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 Z firmy Para Farm- krople na odrobaczenia http://www.herbapis.pl/para-farm-krople-odrobaczanie-pasozyty,p803.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Wrzesień 2, 2010 ehhhhh... sentyment pozostał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Wernus zgadzam sie ;) Codziennie zagladam na topic ale coraz mniej kobitek sie odzywa:[ AAAAAA zapomnialam macie pozdrowionka od szarlotki:) Nasza wariatka jak zawsze zabiegana :) Ale konczy sie juz u niej pooooowoli remont i ma sie odezwac:) U mnie @ przylazla tak jak sie spodziewalam wiec normalka... A co u Was??????? Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 U mnie trwa krwawienie sródcykliczne i czekam az sie skończy zeby zaczac staranka.... Odzywajcie sie moje drogie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 Co tam u Was dziewczyny ? Odzywajcie sie. ONE KISS, BUBA, KAMILLA, SAT ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sat 0 Napisano Wrzesień 3, 2010 jestem,jestem,prosze nie krzyczec :P widze,ze sie troche ociagacie,ale mam nadzieje,ze juz w kolejnym cyklu znowu kilka z was oznajmi,ze zmienia tabelke :) u mnie wsio dobrze,siedze na L4 i sie obijam :) zaczynam zbierac wyprawke i rozgladam sie za jakims lozeczkiem i woziem dla dzidzi :P nie moge uwierzyc,ze zostalo mi juz tylko 10tygodni... a jak wy sie czujecie? ktora teraz testuje? trzymam kciuki(i Adrianna tez :) ) pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 4, 2010 jestem i ja :-D OBIECUJE juz zawsze i wszedzie brac laptopa ze sobą, a jak nie bedzie takiej mozliwosci to dam wczesniej znac :-D kaka GRATULACJE!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Kiss jak nie to po tylku kochanie dostaniesz ;) Kurcze wrocilam wlasnie od mamy. Byla u niej kolezanka zeby wyplakac sie bo nie moze sobie z czyms poradzic a mianowicie kobitka zaszla w ciaze mimo ze ma juz dwoje to byla szczesliwa ze jest i okazalo sie ze musi usunac ciaze bo nawet jak donosi to nie przezyje porodu, w srode miala zabieg. Od tego czasu nie daje dziewczyna rady wini sie za to co zrobila. Nie jestem za aborcja ale ona nie miala wyjscia [nie wiem co bylo nie tak bo nie chcialam dopytywac i jej bardziej dolowac] bo gdyby tego nie zrobila to nie miala szans przezyc podczas porodu. Nawet nie wyobrażam sobie co moze czuc w tym momencie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 kamila są sytuacje,kiedy dobry klaps nie jest zły :-D hi hi hi :-D ale tak na powaznie - to zawsze bede mówic co jest grane :-) a z tą kolezanką twojej mamy to smutna historia. . . boze co to za czasy przyszły, że tak cięzko jest zajsc w ciąże, pozniej ja utrzymac i donosic i urodzic zdrowie piękne dzieciątko? w głowie to sie nie miesci . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 5, 2010 Kiss nie mieści się w głowie... Mówie Ci kochanie jak ona to przezywa :( Nie wiadomo co jej powiedziec od wczoraj cały czas o niej mysle i wiesz co gdyby nie miala dzieci jestem pewna ze cos by sobie zrobiła :( Ehh te zycie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurteczka dla maluszka Napisano Wrzesień 7, 2010 Witam, mam do sprzedania kurteczkę na pierwsze miesiące maluszka zapraszam http://allegro.pl/sliczna-kurtka-babaluno-ocieplana-na-zime-i1219619728.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggggeeeew Napisano Wrzesień 8, 2010 upppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja11111111111 Napisano Wrzesień 8, 2010 kamila przestan t upppppppp pisac bo nikogo one nie interesuja i nie bawia. idz lepiej sobie dalej poplacz i ponarzekaj jaka to jestes nieszczesliwa. dobre uzalanie sie nad soba nie jest zle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tttttttttttuuuuuuu56 Napisano Wrzesień 8, 2010 To nie Kamila podnosi temat tylko ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 ja111111111 po pierwsze nie podnosilam tematu upppp po drugie naucz sie czytac ze zrozumieniem bo nie o sobie pisalam a po trzecie jak nie pasi ci co pisze to po kiego czytasz i sie w ty temacie wypowiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja11111111111 Napisano Wrzesień 9, 2010 bo mam niezly ubaw z tego jak pozniej odchodzisz z forum i wracasz. :) jak co miesiac jestes w ciazy a potem nagle sie okazuje ze4 to jednak nie ciaza albo ze za kazdym razem jak dostajesz okres to myslisz ze wlasnie poronilas. troszke zal mi cie. naprawde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Nie bede karmic trola bo nie ma sensu wiec pozostawie bez komentarza...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja11111111111 Napisano Wrzesień 9, 2010 no tak mi przykro, a szkoda moze jeszcze czegos ciekawego bysmy sie dowiedzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GGGTTRR Napisano Wrzesień 9, 2010 ja11111111111 ODCZEP SIE OD KAMILLI NIEDOJDO !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach