Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 bobo plytkowy 25mlU wracajac z pracy kupilam amil strumienowy on ma czulosc 20mlU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 sprobuj kupic acon on ma czulosc 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 Nie ma różnicy jaki test... zrob jutro, jesli nadal bedzie jedna kreska a @ nie bedzie to bedziesz musiała poczekac bo widocznie jest jeszcze za wczesnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ja to bym nie wytrzymala ja nie moge miec w domu testu bo bym odrazu robila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 no jasne ze jak nie ma @ to jest zawsze nadzieja ale nawet tonacy brzytwy sie chwyta ;) a test jak ma pokazac 2 krechy to pokaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Szczerze to kupilam dwa amila i pink strumieniowy:P pytalam o acon ale niestety nie bylo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ja tak czy inaczej kamilo mysle ze ci sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 o ty łobuzie to dwa masz no nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Jeju jaka ja byla bym szczesliwa jakby naprawde sie udalo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 zobaczysz udalo sie udalo jutro czekamy na dobre wiesci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 to to jutro testowanko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ja jutro wstaje i odrazu zagladam na forum i widze jak kama sie cieszy ze 2 kreseczki sa :) innej opcji nie przyjmuje do wiadomosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 ale mnie korci zeby dzisiaj zrobic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ogladam tak m jak milosc i naszla mnie ochota na placki ziemniaczane ze smietanka i cukrem mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 wiesz kama masz dwa ;) ale chyba do jutra lepiej poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 niom ja czekam az pizza przyjedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 no to jak bedzie to smacznego ide teraz pod prysznic zaraz bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 dzisiaj to na pewno wyjdzie jedna..... ale objawy masz interesujace :P a kto jeszcze jutro testuje ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 zmierzylam teraz temp i mam 37,3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 kolokokta ma na jutro termin z tego co pamietam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 no kama pieknie... ja tez tak miałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 A jaki jest Twoj bolpiersi slonce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 17, 2010 WITAM! Juz jestem w domciu, bede jutro po południu :) Buziaki ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ja juz az mi sie cieplej zrobilo bo zimnica straszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 No a ja juz wcinam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 i co dobra a jaka to pizzeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chuda845 0 Napisano Maj 17, 2010 smacznego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 pizza hut :) zjadlam juz polowe sredniej peperoni i zabieram sie za druga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 kama pytałas mnie o bol piersi ...? bola mnie jak cholera !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach