Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka25678

Dziewczyny ze śląska starające sięzabrze, katowice, gliwice itp

Polecane posty

Wyszedł mi 6 tydzień. Termin porodu ciężko określić, bo miałam nieregularne cykle, wzięłam tak 30 dni i wyszło 11 lutego. Ty już będziesz miała 2 miesięcznego maluszka, co? A ja będę się męczyć na porodzie. Już się tym denerwuję, jak to będzie. Mój mąż nie chce być ze mną przy porodzie. A Ty? Z kim będziesz? Myślałaś o szkole rodzenia?

Ja chce sama rodzić bez męża. Słabo się dzisiaj czuję-boli mnie głowa a nic za bardzo nie mogę wziąść.

A możesz brać jakieś przeciwbólowe środki? Słyszałam, że możn w małej ilości wziąć Apap, ale wcześniej warto to sprawdzić. Ja miałam częste migreny i boję się jak to będzie w ciąży. Mam nadzieję, że teraz mnie nie dopadną.

Dziewczyny co tam u was? ja mam za tydzien wizytę i moz epoznam płec ,ale to się jeszcze zobaczy?? Myszka jak sie czujesz?jak wakacje?

Gość zuzaaaagliwiceee
ja jestem z glwiic i tez jestem w ciązy ,dopiero 9 tydzien.Czuję się dobrze,może wiecie coś o porodóce w Gliwicach ??jakie opinie??

Hej Olka, wróciłam już do pracy. Dziś 1 dzień. Ciężko. Od rana boli mnie głowa a do tego pojawiły się mdłości. Przez to przyznałam się Szefowi, że jestem w ciąży, żeby się nie zastanawiał dlaczego tak często latam do ubikacji. Co do wakacji, to wypoczęłam. Jedynie w 2 tygodniu zaczęło mi się małe plamienie i trwało 4 dni. Od razu dzwoniłam do mojej ginekolog i powiedziała mi, że to normalne, mam się nie martwić i żebym wzięła więcej duphastonu. Teraz się już uspokoiło, więc mam nadzieję, że wszystko ok. Najbliższą wizytę mam w poniedziałek 5 lipca i wtedy już posłucham serduszka :)

Zuzaaa - ja mam 8 tydzień. Jak się czujesz? Masz jakieś mdłości lub coś takiego? Znajoma ostatnio rodziła w Gliwicach i jest zachwycona. Położne bardzo fajne, opieka pierwsza klsa i pokoje ładne. Było mało dziewczyn i po porodzie wylądowała w pokoju 1 osobowym, więc była mega zadowolona.

Hej, jest któraś jeszcze na tym forum czy wszystkie siedzą w cieniu i nie mają sił podejść do komputerów?

witam ja tez jestem ze sląska o dzdzie z moim mężem staramy sie juz 2 lata i wciaz bezskutecznie :/

Clean-Master Wita! Masz już dość swojego brudnego dywanu, plam po kawie, herbacie, sokach? Denerwuje Cię nieprzyjemny zapach? Twój dywan szybko się brudzi przez codzienne użytkowanie, zabawy dzieci, zwierząt? Chcesz go odświeżyć, pozbyć się niechcianych plam i nieznośnego zapachu? Nie zwlekaj, zadzwoń już teraz !! info w stopce