Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka25678

Dziewczyny ze śląska starające sięzabrze, katowice, gliwice itp

Polecane posty

Teraz chodzę do dr Wawrzkiewicz. Jak powiedziałam jej o tym, że strasznie przytyłam, to sama zaczęła zadawać mi pytania o inne dolegliwości i na 90% powiedziała, że mam problemy hormonalno-metaboliczne. No i prawdopodobnie nie mam owulacji. Dała mi ogromny zestaw badań do zrobienia, więc robiłam i w końcu mogłam dziś odebrać wszystkie wyniki i idę do niej wieczorem. Babka przyjmuje w poradni Centrum - za wiaduktem na 3 maja po prawej stronie - taki czerwony budynek. Ona jest ginekologiem II stopnia i genetykiem.

Hejka dziewczyny!! Co tam slychac? ja za 3 dni mam dostac okres i mam nadzieję że nie dostanę i załapię się na dzidiusia jeszcze w tym roku :) Myszka a co u Ciebie? Nika, Szarlotka odezwijcie się!!

Gość _k_i_k_a_
Hej! Ja jestem z Rudy Śląskiej. Od 9 miesięcy próbujemy. Nie mogę powiedzieć jeszcze o konkretnych staraniach. Po prostu się nie zabezpieczamy. Myślałam, ze to będzie raz.. dwa..., a tu zima :( Zaczęłam obserwować cykle, wszystko chodzi jak w zegarku, a dzidziusia nie widać :( Jestem na etapie szukania dobrego ginekologa, bo mój niestety kilka miesięcy temu zmarł. Może polecicie jakiegoś fajnego? Ja dużo dobrego słyszałam o doktorze Koza z Katowic.

Kika witamy u nas:) Ja niestety nie znam tego lekarza Dziewczyny, co u was ??? Ja coś spiąca jestem

Gość _k_i_k_a
Chyba dzisiaj taki dzień, bo ja tez pije jedną kawę za drugą, a z łóżka nie mogłam się wykaraskać.

Gość _k_i_k_a_
Oj! Chyba temat umarł :( a szkoda :(

Kika ja jestem ale pozostałe dziewcyzny coś nie piszą,.... Ja nadal nie mam okresu i juz robię sobię nadzieję.Zobaczymy za dwa dni bo zrobię test jakby co. Mała_Myszka_ co tam słychać? Szarlotka, Nika i reszta piszcie dziewczyny!!

Gość _k_i_k_a_
Olka to trzymam za Ciebie kciuki :)

Gość _k_i_k_a_
Ale super!! Gratuluję!! Ekstra prezent na zajączka :) Mam nadzieję, że za jakiś czas też będę mogła się cieszyć tą drugą kreseczką :)

Olka - gratulacje !!!!!! Kurcze, ja czekam na lany poniedziałek - wtedy będę testować. Jak myślicie, a może już mogę? 28 dzień będę miała w niedzielę.

Moje wyniki są bardzo dobre, chyba będzie trzeba przebadać męża. No, ale teraz zaczęłam stosować testy owulacyjne, więc może się uda. Jak nie, to po 2 cyklach przebadamy męża.

Olka - a który masz dziś dzień cyklu? Czekałaś 28 dni, czy robiłaś wcześniej? Ja chyba się nie doczekam poniedziałku.

ja tez uzywalam teraz testów-a pokazały Ci Myszka te testy owu? Jakich uzywalas? Ja zrobilam w 27 dc a mam cykle 28-31 dniowe więc zrobilam szybciej

Niby coś pokazały, pierwsze 2 wogóle nie pokazały kreseczki ale potem pojawiła się kreska. Była trochę jaśniejsza od kontrolnej, ale ja używałam paskowych, a podobno na nich nic nie widać.

Dziewczyny jak mijają święta??? Myszka robiłaś test?Pochwal się!! Ja nadal nie mogę uwierzyć że jestem w ciąży.

Gość witam m
Kika jeśli chodzi o dobrego lekarza to ja polecam mojego lekarza. Nazywa się Marcin Muszer i przyjmuje prywatnie w Rudzie śl. Lekarz przemiły i co najważniejsze kompetentny

Gość _k_i_k_a_
"witam m" dziękuję za namiary na lekarza, czytałam o nim opinie i rzeczywiście wszyscy bardzo go chwalą, mogłabym jeszcze prosić o informacje w którym miejscu mieści się jego gabinet i ile kosztuje wizyta? Dziewczyny jak tam po świętach? Olka jak się czujesz?

Gość _k_i_k_a_
"witam m" dziękuję za namiary na lekarza. Czytałam o nim opinie i rzeczywiście wszyscy go chwalą :) mogłabym jeszcze prosić o info gdzie dokładnie znajduje się jego gabinet i ile kosztuje wizyta? Dziewczyny jak tam po świętach? Olka jak samopoczucie?

Dziewczyny ja się czuję dobrze-trochę senna jestem-wizytę mam za 1.5 tygodnia.Mam nadzieję,żę będzie wszystko ok :))) A co u pozostałych?Myszka jak test??

Gość aasiaaaaaa
ja jestem z zabrza też.Witajcie dziewczyny!!

Gość _k_i_k_a_
Cześć Asia! Opowiedz coś o sobie :)

Cześć! Ola, jak tam się czujesz? Wszystko w porządku? Męczą Cię już mdłości? Witam nowe dziewczyny.

dziewczyny co u was? U mnie ok-to juz 8 tydzien :) Myszka co slychac?jak starania?a mzoe juz jestes w ciąży? co u reszty was?