Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka25678

Dziewczyny ze śląska starające sięzabrze, katowice, gliwice itp

Polecane posty

Oj Justys bardzo mi przykro-mam nadzieję,że teraz będzie ok i wam się uda.Takie wczesne poronienia bardzo często się zdarzają-szczególnei gdy to jest pierwsza ciąża.Będzie dobrze.Ja nadal mam zły humor -i idę jutro do ginekologa .A Ty Myszka byłaś juz?daj znac jakie badania Ci zlecił.

Znowu cisza-pewnie cięzko pracujecie dziewczyny.Ja buszuje po Kafeterii :)

Hej, ja właśnie skończyłam okres, a do lekarza idę w poniedziałek. Już się zaczynam zastanawiać ile mnie to wyniesie finansowo - te wszystkie badania. Justyś - bardzo mi przykro, ale nie martw się, napewno wszystko się ułoży i niedługo założymy nowy temat na forum - Mamy ze Śląska :) Będziemy się spotykały na placu zabaw lub w parku. Trzymam za Was wszystkie kciuki. Olka - napisz co Ci powiedział gin.

hej u mnie dzis 2 dzien okresu i na dodatek zlapalo mnie jakies przeziebienie. na szczescie mam wolne i moge sie kurowac. jutro jade po skierowanie na bete zeby sprawdzic czy hormonki sie juz unormowaly. i zaczynam staranka:)

Hej dziewczyny !!! Witam znad porannej kawki w pracy. Co u Was? Justyś - widzę humorek troszkę lepszy. Ola - co powiedział lekarz?

Cześć dziewczyny. Ja mam w pracy urwanie głowy. Ale teraz przerwa na kawkę i zajrzałam do Was. Justyś, strasznie mi przykro, że tak się stało, trzymaj się dzielnie. Ja cały czas mam wrażenie, ze dostanę okresu, boli mnie brzuch. Zapisałam się wreszcie do lekarza, bo już 7 tydzień. Niestety muszę czekać 2 tygodnie na wizytę. Słyszałyście może coś o dr Mucha? Pozdrawiam

Hej dziewczyny. Dziś idę do lekarza i porozmawiam o badaniach. Olka, a co Tobie powiedział lekarz? Nika - niestety nie znam tego lekarza. Poszukaj może info na znanylekarz.pl

Hej hej! Co tam dziewczyny??? Ja byłam u lekarza i mam nbadan zleconych ze mozna dostac na głowę.Z 700 zl chyba to będzie gdzie skosztować.To te badania: 1. hormony w tym tarczycy 2. przeciwciała anty TPO, TG tarczyca, przec. przeciwjądrowe, przec. antykardiolipinowe, przec. przeciwplemnikowe 3. toksoplazmoza, borelioza, cytomegalia 4. hsg i monitoringi cyklów 5. stopień czystości pochwy, posiew wymazu z pochwy, posiew z kanału szyjki 6. badanie nasienia, posiew nasienia, hormony męskie Będe je robiłą stopniowo.A co u was? Myszka idziesz do lekarza?tez daj znac co ci zlecił i co powiedzial. Pozdrawiam i zycze milego poniedziałku

A ogólnie to mam doła :( Ja już bym chciała być w ciąży , a nie na badania chodzić non stop.

Ola, a gdzie to będziesz robić? Bo ja zastanawiam się, czy nie położyć się do szpitala na 3 dni i niech mi zrobią te badania. Tylko, że przenieśli endokrynologię do Katowic i tam musiałabym leżeć.

do lekarza idę dziś wieczorem. Nie wiem czy mnie skieruje, ale mam znajomości na tym oddziale w katowicach, to może jakoś mi pomogą choć trochę.

To daj znac co powiedział lekarz-będe czekać. Kurwa mam takiego doła przez to i jeszcze tyle kasy muszę wydać.

Mała_Myszka daj znać co powiedział lekarz i jakei badania wam zlecił.

Hej, wnerwiłam się będąc u lekarza, bo nie chciał mnie nigdzie wysłać. Wymusiłam w końcu na nim zlecenie na badania. Dał mi na PRL, LH, FSH, progesteron i Ez. Tak mam npisane, ale zupełnie nie wiem co to oznacza. Do tego badanie nasienia męża. A ogólnie powiedział, że mamy przestać myśleć i cieszyć się seksem. Kurde, tyle to ja sama wiem. Te badania mogę zrobić w labolatorium u Frydy na Boch. Warszawskich i chyba tam pójdę. Ale to dopiero w kolejnym cyklu, bo dziś mam 15 dzień a te badania mam robić w 11 dniu cyklu. Byłam właśnie na stronie Frydy i tam na kalkulatorze wyszło, że ok 85 zł zapłacę, więc nie tak źle.

Dopiero teraz mam chwilkę.No to mało badań Ci przepisał,moj uwaza że po roku starań to już nie ma na co czekać.A mąż bedzie tez te badanai u frydy robił? A usg Ci robił?Mówil co będzie jak nadal nie zajdziesz?jakis inne badania?

USG zrobione, mam 15 dc i mam pęcherzyk 2 cm, więc mamy się z mężem starać. Tylko nie wiadomo czy mi pęknie ten pęcherzyk. Endometrium też mam odpowiednio grube, więc wszystko wskazuje, że powinna być owulacja niedługo. Niestety dr Bartliński nie zajmuje się hormonami, więc będę musiała kogoś poszukać. Znacie jakiegoś endokrynologa w Zabrzu? Zrobię te badania co mi zlecił. Mam się wtedy pokazać i zobaczymy co dalej.

Co tu taka cisza?co u was dziewczyny?pisac i pisac mi tutaj. U mnei poki co nic nowego-wybieramy się na badania ,ale jakoś się wybrac nie możemy.A Ty Myszka czekasz do nastepnegpo miesiąca z badaniami? Miłego dnia dziewczyny!!

Co tam u was dziewczyny?ja jutro jadę na badania do tej kliniki w katowicach, a Ty Myszka juz po badaniach?daj znać.Pozdrawiam

hej hej! Myszka napsiz czy już po badanaich jestes??Pozdrawiam was dziewczyny i piszcie co u was

Cześć Olka, ja nie piszę, bo poroniłam i nie mogę dojść do siebie. Mam strasznego doła.

Nika bardzo mi przykro.W którym tygodniu to się stało?następnym razem się uda -zoabczysz.Trzymam kciuki!!

Hej, 7-8 tydz no i przez 3 miesiące nie mogę się starać. Jak Twoje badania Olka?

Badania tak sobie-mam za wysoki poziom prolaktyny i muszę brac leki na jej obniżenie. A co u reszty??Piszcie dziewczyny!Myszka jak tam?Juz po badanaich? Nika a Ty sie trzymaj-następnym razem będzie dobrze!!

witam!!ja rowniez jestem z Zabrza ale ja jestem w 33 tyg ciazy i juz nie moge sie doczekac.. ale pisze dlatego ze trzymam za Was wszystkie kciuki bo naprawde w zoladku sciska jak czytam ze nie mozecie zaciazyc ja nie staralam sie o moje malenstwo samo ze tak powiem przyszlo i tylko moge sobie wyobrazic jak bardzo pragniecie byc w ciazy i dlatego powodzenia i badzcie dobrej mysli bo w koncu Wam sie uda ja w to wierze!!:)pozdrawiam

Cześć, ja juz jestem w lepszym nastroju. Ola, trzymam kciuki, żeby leczenie dało efekt. Ale nas w nocy zasypało, nie? Odśnieżałam rano auto przez 10 minut.

Dziewczyny co u was słychac?ja jutro idę do ginekologa-zobaczymy co powie e na moje wynik.Myszka a Ty juz zrobilas badania?No i jak?

Hej dziewczyny, wiem, wiem, dawno nie pisałam, ale w sumie to nie było o czym. Zrobiłam badania - poszłam do innego lekarza i babka dała mi zupełnie inne skierowanie, więc teraz leczę się u niej. Wszystkie wyniki w normie, tylko androstendion podwyższony - muszę poszukać na necie co to oznacza. dziś idę do lekarki z wnikami. Zobaczymy co powie. Najlepsze, że4 prawdopodobnie ja wogóle nie miałam owulacji - czego poprzedni lekarz nie wykrył, i dlatego nie mogłam zajść w ciążę. Zobaczymy co teraz.

Myszka a skąd wiadomo że nie miałas owualcji?jak ta nowa lekarka to odkryła-powiedz mi do kogo chodzisz teraz-bo mzoe ja tez zmienię, bo poki co efektów nie ma.