Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_lunia

Czy psy myślą?

Polecane posty

Gość driftig
hahaha:D a jaka to nauka powiedz? ciekawi mnie to bardzo twoja nauka to chyba google gdzie byle dziennikarzyna siada i gryzmowi o myslących psach i ich zakochanych panach! co mnie obchodza czyjes wnioski! siegnij po ksiażke wreszcie bałwanie!moze dowiesz sie wreszcie gdzie zatrzymales sie w drodze ewolucji

Gość Myślią
na razie obiektem zartow jestes ty naukowcu. czekam na konkrety

Gość Myślią
czekam tez na ksiazki

Gość Myślią
moze nie wiesz, ale nazwanie kogos debilem nie oznacza, ze masz racje

Gość driftig
a co ja jestem informacja?? linkow nie bede ci wklejał bo to chyba sama potrafisz ale bardzo prosze podstawowe książki to ksiazki Maruszewskiego napisane fajnym jezykiem Jaśkowskiego czy badania które u nas prowadzi Trojan

Gość driftig
teraz ja czekam na konkrety!!! hahah :D

Gość Myślią
czyli paplesz glupoty i nie masz zadnej wiedzy. widzisz jak latwo cie sprawdzic. osmieszyles sie. udawac madrego jest latwo, ale juz udowodnic, ze cos sie wie ze sprawdzonych zrodel nie. nastepnym razem przygotuj sie to nie zrobisz z siebie takiej miazgi 🖐️ matole bez wiedzy zadnej

Gość driftig
szybko szukaj moze cos znajdziesz! szybko! szybko! ja oczywiscie podalem ksiazki naszych polskich naukowców bo u nas tez ludzie pracuja nad istotą zachowań ludzi i zwierzat, podobnych naukowców sa tysiące na calym świecie i tysiace bałwanów takich jak ty

Gość Nie tylko psy myślą
To żywe istoty z krwi i kości. Mają rozum jak każda żywa istota. A pisanie bzdur przez jedną osobę pod kilkoma nickami "psy nie myślą" jest żałosne. A teraz podszywajcie się. Nara.

Gość driftig
napisalem ci autorów książek o zachowaniach zwierzat! masz jakis problem z google czy co?? :D ja sam te ksiazki czytalem i podobaly mi sie najbardziej sposród tych wydanych w polsce, to sa osoby ktore prowadza badania na zwierzetach i pisza o tym czekam az ty podasz mi tworców ksiazek ktorzy rowniez badaja i dowodza ze zwierzeta takie jak pies,myślą

Gość do driftig
Jakie google? Zwykłe czy ze słownikiem? Tak, szybko znalazłeś nazwiska, ale tytułów już nie zdążyłeś przepisać. Szkoda, będę musiał sam poszukać :(

psy nie wyciagaja wniosków nie rozumuja, nie ucza sie drogą dedukcji i indukcji, czemu sie kłócicie o to, na interecie jest duzo artykułów ale to sa jakies wypociny napisane przez kogos tam, psy nie rozmyslaja, nie analizuja bo tego nie potrafi ich mózg, mózg ludzki przeszedł dynamiczna ewolucje dlatego to potrafimy psy niestety nie

Jak żyję czegoś takiego żałosnego nie widziałam. Spadam z tego topika, a Wy możecie żreć się dalej niczym psy, które przez tydzień jedzenia nie widziały. :D

Zegnajcie pustaki! koniec pracy wracam do mojego kochanego malutkiego 40-kilowego bombelka:) Stounek do zwierząt wyraża nasze człowieczeństwo:)

Gość driftig
w google nie szukałem te książki przeczytałem a z panem Trojanem miałem przyjenosc nawet kiedys sie spotkac i widziec labolatorium

Gość driftig
tak dokladnie stosunek do psa wyraza ciebie jak traktujesz go jak czlowieka to swiadczy o tym jak zacofana jestes! pies jest nieszczesliwy kiedy nie traktujesz go jak psa! idz idz nie potrafilas nawet udowodnic swoich racji wiec spieprzasz z podkulonym ogonem! do tego jeszcze taki pustak ma tak duze zwierze! idiotka!

Gość Tak ok
Też widziałam. Też rozmawiałam. O! Jakie piękne kwiaty rosną w moim ogródku. Chcesz zobaczyć i to? Pokażę.

Gość driftig
chcesz zobaczyc to zapraszan do warszawu na ul. stawki na poziom -1 tam jest piekne labolatorium! zamiast sie osmieszac glupia lalu udowodnij swoje racje! no prosze! czekamy!

Gość Tak ok
driftig, ale jesteś pustakiem. Sam drwisz. Nie masz nic mądrego do napisania, ale ktoś jest idiotką? Skoro psy nie myślą to mogę Cię spokojnie z nimi na równi postawić.

Gość driftig
ci ludzie przynajmnie badaja cos co ich pasjonuje i maja ku temu podstwy a ty jakie masz podstawy do tego by pierdolic ludzion takie glupoty? wstydzialbys sie! miazge to ty zrobilas sama z siebie tutaj! :D

Gość Tak ok
A teraz proszę mi powiedzieć, dlaczego mam cokolwiek udowadniać?

Gość Tak ok
Oj, gubisz się!

Gość driftig
napisz wreszcie cos mądrego czy ciagle bedziesz pisać że "nie mam nic ciekawego do powidzenia" choco podalem ci autorow ksiazek i nawte naszych polskich badaczy nawet adres zebys sobie sama poszla i zobaczyla jak to wyglada skonczysz juz czy mam dalej robi po tobie pojazd?! mnie to akurat bawi :D

Gość driftig
nie nie, to ty sie gubisz:) prosilem cie o cos! podaj autorów ksiazek i badan i udowodnij ze psy mysla! nie potrafisz tego??? to wypierdalaj!!!!

lalunia podasz tych autorów czy ty sama takie wnioski wyciagasz o tym mysleniu? nie wolalabys sobie o tym poczytac? przeciez widac ze nie masz racji

oj mysla czy nie mysla ,bez dwoch zdan sa bardzo ,bardzo madre i pojetne,pozatym bezwarunkowo kochajace i oddane -to wystarcZy zeby je uwielbiac

Gość Tak ok
Po pierwsze - hahahahahaha - sorry, ale aż chce mi się śmiać, czy prosiłam Cię o autorów książek? Po drugie. Wskaż mi zdanie, w którym opowiadam się po jednej lub drugiej stronie. Po trzecie, pustaku jeżeli nie opowiedziałam się po żadnej ze stron, dlaczego mam coś udowadniać?

aha i nie zgodze sie z tym ,ze jesli ktos ,,całuje psa po doopie'',przytula okazuje miłosc,czy nawet spi z nim w łózku to pies go taktuje nizej w hierarchi i z lekka ,,olewa''-kompletna bzdura

Gość o matko -