Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostoya

kto przetłumaczy z francuskiego??

Polecane posty

Gość ostoya

J`ai trouvé et la raison s`éteind J`ai trouvé Dans ta peau mon destin se configure J`me casse toujours la figure Vois ma mort, viens me Retrouver un peu a tes pieds Donne-moi ton corps Je pourrai la blâmer Du triste sort dont tu m`as envoûteé

Gość ostoya
nikt nie zna francuskiego?? nie wierze.. pomozcie..

Gość ostoya
uppppp

J`ai trouvé et la raison s`éteind J`ai trouvé Dans ta peau mon destin se configure J`me casse toujours la figure Vois ma mort, viens me Retrouver un peu a tes pieds Donne-moi ton corps Je pourrai la blâmer Du triste sort dont tu m`as envoûteé Znalazłem i rozum się wyłączył znalazłem w twej skórze krystalizuje się moje przeznaczenie (krystalizacja to złe słowo, ale nie chce mi się myśleć :O) Biję się (po gębie?! :O) Zobacz moją śmierć, przyjdź mnie odnaleźć trochę u twóch stóp daj mi swe ciało mógłbym je winić za smutny los że (:O) mnie oczarowałaś

Gość co to jest zdrada
zupapomidorowa witaj super tlumaczenie ale masz racje ze slowo krystalizuje zastapilabym bardziej slowem "tworzy" :) Co prawda jeszcze mozna pokombinowac zeby bylo poetycznie ale jest ok.Pozdrawiam

Gość ostoya
bardzo dziekuje ;)

Gość ostoya
mam tu jeszcze jeden fragment..... jak by ktos byl tak mily.... J`ai trouvé une odeur de lumiére J`ai trouvé Un orifice qui donne sur l`hiver Me transporte loin de la terre Verse-moi Cet elixir ou goût si fermenté Donne-moi ton corps Te pourrais le blâmer Du triste sort dont tu m`as envoûteé

J`ai trouvé une odeur de lumiére J`ai trouvé Un orifice qui donne sur l`hiver Me transporte loin de la terre Verse-moi Cet elixir ou goût si fermenté Donne-moi ton corps Te pourrais le blâmer Du triste sort dont tu m`as envoûteé Znalazłem Zapach światła Znalazłem Prześwit do zimy Przenoszę się daleko od ziemi Wlej mi Ten eliksir o smaku (sfermentowanym / ziarnistym) Daj mi swe ciało Mogłabyś je winić za smutny los że mnie oczarowałaś. Osobiście poszukałabym tego tłumaczenia w bazie tekstów sidneya czy coś.

" [zgłoś do usunięcia] co to jest zdrada zupapomidorowa witaj super tlumaczenie ale masz racje ze slowo krystalizuje zastapilabym bardziej slowem "tworzy" Co prawda jeszcze mozna pokombinowac zeby bylo poetycznie ale jest ok.Pozdrawiam" Dzięki, faktycznie :D Miewam afazję, dlatego nie odważyłabym się symultanki walić ;)