Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atom444

wrobiony w dziecko

Polecane posty

Gość coscipowiempajacu
Ewellinka szkoda czasu na tego smiecia ale prawda jestaka jak napisalas egoista ,ktory zaluje ze ma dziecko i mysli ze sie odkupi jak bedzie kochal swoje drugie;) normalnie powala swoja osoba .Przeciez to czuly i odpowiedzialny facet -ma prawo ulozyc sobie zycie na nowo a o starym nalezy zapomiec ,bo po co sie martwic jakims tam bahorem ktory byl niechciany?;) niestety taka jest prawda i nie mow nigdy o sobie ze jestes dobrym czlowiekiem bo jestes nikim ZEREM zapamietaj to sobie!!!!!

Gość Ewellinka
oczywiście matki żużla też nie popieram

Gość vviipp
Panie"wrobiony" czty moge spytac? czy chociaz zabierasz dziecko ,na spacer,to"wrobione"

Gość zwyczajnaniezwyczajna
zapomniałes teraz napisać ze cie wrobiła

Gość atom444
więc pewnie przeczytałaś mój komentarz dotyczący tematu postu? chyba nie....

Ewelinka=> czytam temat od gory do dolu i w zadnej, lae to w zadnej wypowiedzi nikt, ale to nikt nawet nie napomknal o tym, ze moze byla, skoro z niej taki pracus;), moze zaplanowala ciaze celowo. Widzisz kotek, kobiety tez potrafia byc perfidne...Wszyscy tutaj sie wypowiadajacy tak najezdzaja na autora. A niech mi ktos przytoczy choc jedno slowo o tym, ze autor wypiera sie dziecka, ze nie chce go znac. Pytam, bo tez widzialam wypowiedzi zarzucajace autorowi to, ze wypiera sie malej

Gość coscipowiempajacu
po 3 latach chciesz sie odwiedzac swoje dziecko ,a gdzie byles przez te 3 lata spierdoliles ze strachu tchorzliwy dupku?czy co ? jestes zalosny............

Gość atom444
:-) dalej się czepiasz kilku zdań pani pedagog, choć napisałem ich o wiele więcej.... Biedne będą te dzieciaki, które będa do ciebie przychodziły do gabinetu z problemami.

i tak daremny jestes...daremny

Gość coscipowiempajacu
snoepje sam fakt ze nie widuje dziecka nie probuje szukac znim kontaktu siwadczy o tym jakim jest zjebanym czlowiekiem i beznadziejnym ojcem ktory mysli ze placac alimenty odkupi swoje grzechy nie no ..slow mi brak poprostu debillllllllllllllllllll i jeszcze raz debill

Gość atom444
a skąd możesz wiedzieć, czy nie miałem takiego zamiaru- nie przeczytałaś wszystkich moich wypowiedzi,a najwięcej masz do gadania. Prostackie podejscie do życia

Gość coscipowiempajacu
atom444 biedne ot sa twoje dzieci zwlaszcza to jedno ze ma tak jebnitego ojca ktore ma je w nosie...................kretynie co ruszaja cie moje slowa ?bo widzisz nie tylko ja Pani pedagog ma takie zdanie na twoj temat jestes: -egoista -beznadziejnym ojcem -obwiniasz kobiete z ktora dobrowalnie uprawiales seks za wpadke czy to normalnie czy tak zachowuje sie odpowiedzialny facet?????????????????? pewnie ze nie frajerzyno i nie mow mi tu o morlanosci bo nie masz jej za grosz

twoje prostackie podejście do życia!!!!

Gość atom444
nie widywałem go, bo byłem zagubiony na początku, poza tym panna mi zatruwała życie. Rozsiewała plotki po mieście, nachodziła mnie i moją dziewczynę. Do domu sprowadzała nowych kolesi których nasyłała na mnie- jak miałem widywac dziecko? nie wiem czy czytałaś, ale chciałem widywac dziecko, jakby było w odwiedzinach u moich rodziców- niestety ona się na coś takiego nie zgodziła- chciała tylko u jej w domu, w jej obecności.

Gość coscipowiempajacu
jestes prostakiem w kazdym cala: daje pieniadze na dziecko -wiec czego wy odemnie chcecie??no ludzie dawalem jej na antykoncepcje- to jej wina ze zaszla w ciaze no jak tak mozna bez mojej zgody!!??? przeczytaj to i powiedz ze tak nie jest to uwierze ze masz chociaz cwiarć inteligencji muchy

Wszystkim zarzucasz, że żle czytają, pozwolę sobie zacytować Twoje słowa z 1 posta " z tamtym dzieckiem nie mam i nie chcę mieć kontaktów". przeczysz sam sobie ale mniejsza o to. dziwisz się, że jesteś potępiany? Piszesz, że nie widzimy szarego tylko czarne i biale?. poczytaj swoje wypowiedzi i zacytuj choćby jedno dobre słowo pod adresem matki Twoje córki. Jest TYLKO zła, nie ma ani jednej zalety?. A może kobieta jest nieszczęsliwa? może nie "szalona macica" ale rozpaczliwe szukanie ciepła? Zafundowaliście sobie z kolegami osiedlowe/wiejskie /?/ ruchanie a nikt sie nie zastanawia co czuje taka kobieta. Daje więc bierzemy. Jest głupia i tu sie zgodzę. Ale czy ci którzy są mądrzejsi powinni wykorzystywać głupotę? i jeszcze czuć się wykorzystani? tak będziesz uczył Twoje dzieci?

Gość coscipowiempajacu
atom444 -zagubiony o bozie ;D bo padne masz 20 lat ze jestes zagubionym mlodym tatusiem ,rozswiewala plotki o boze co ludzie powiedza? to najwazniejsze ..widocznie jestes pipa i nie zalezalo ci na tym dziecku ,trzeba bylo isc od sadu i domagac sie swoich praw rodzicelskich kretnie ale po co proscie zlapac kolejna na dziecko ;)

cosci powiempajacu=> widzisz kotek, jest bardzo latwo oceniac kogos baaaaardzo powierzchownie...jesli ktos nie znalazl sie w sytuacjii w jakiej jest autor nigdy nie bedzie w stanie pojac pewnych spraw. Ani ja ani Ty nie jestesmy w jego butach. Gdyby autor rzeczywiscie jak pisza niektorzy byl takim draniem w ogole nawet by o malej nie mysla. A jednak tracaja nim jakies odczucia, bo ojciec suma sumarum oficjalnie jest nieznany, wiec autor nie ma psiego obowiazku placic alimentow, a jednak to robi...oczywiscie pieniedzmi nie zastapi roli ojca, dlatego autor zalozyl tutaj topic...czyz nie?

Gość atom444
dajcie sobie siana dziewczyny.... to, jakim będę ojcem będzie wiedzieć moje dziecko i moja żona. Wiem, że dołożę wszelkich starań by było jak najlepiej. I powiem jeszcze raz- mam gdzieś zdanie twoje-pani pedagog i pani zwyczajnej. ?Jesteście wulgarnymi prostaczkami, uważającymi się za wzorowe studentki, które wszystko wiedzą. Nic nie wiecie o życiu i o tym jak może dac komus w dupe. Widzicie tylko to, co chcecie widziec.

Gość Ewellinka
idź do psychologa i zapytaj czy dla dziecka dla którego jesteś obcym czlowiekiem pozostawienie go w obcym domu z obcymi ludźmi nie byłoby TRAUMĄ? Pomyśl proszę o tym!!!!!! Przecież dziecko mogłoby mieć uraz do końca życia, że mama je zostawiła :O Tym bardziej, że dzieci mają okresy w życiu i przechodzą tzw. lęk separacyjny.

Gość coscipowiempajacu
atom444 oby ci popsula zycie do konca!:) ob na to zaslugujesz frajerze prostak to ty skoro w tym wieku zachowujesz sie jak nastolatek co widziales "nie chcesz miec z tamtym dziecka nic wspolnego" i co kretnie teraz bedziesz zaprzeczal sam sobie??

Gość vviipp
nie czytałam,ale sa takie przypadki ,ze dziewczyny utrudniaja widywanie,a co nie ktorzy na tym topiku ,za bardzo sie wczuli i cos mi sie zdaje ze dostaja alimenty:)

Gość Ewellinka
to i tak nie ma znaczenia - nie chcesz i nigdy nie chciałeś tego dziecka, dlatego najlepiej zrobisz jak znikniesz z ich życia na zawsze.

Gość a ja nie wierze autorowi
wy faceci, zwykle się wybielacie przed nową panna i zarzucacie tej poprzedniej,że była beeee bo chcecie coś zyskać. prawda jest jednak taka, że jak byłeś z nią dla seksu, to zdrowo myślący mężczyzna, nigdy nie da sobie wmówić, że któraś ze stron się nie zakocha. już pomijam ile tej pannie, którą młóciłeś dla seksu nawtykałeś wyssanych tu z palca informacji, to jeszcze głupio się bronisz. nikt tu ci nie napisał, że jesteś 'dzieciorobem' ale ty sam tak. nikt też nie broni ci nowej panny, tylko zwraca ci głąbie uwagę, że błąd twój polegał na tym, że zapyliłeś jedną, a poszedłeś do drugiej i następnej zrobiłeś to samo. nikt cie nie oskarża, że nie wolno ci mieć tego drugiego dziecka ani przyszłej żony bo do tego każdy ma prawo. ale pojebało cie na całej linii z tłumaczeniem w swojej sprawie o swojej niewinności i czystości intencji. no stary! koń by się uśmiał. tu parę osób dobrze ci radziło. ty to olałeś i dalej piszesz nie na temat. jak dla mnie, jesteś żałosny.

Gość atom444
Nie napisałem o niej dobrego słowa, bo znałem ja tylko jako kochankę, nic o niej nie wiedziałem poza tym ze była imprezowiczka i lubiła mężczyzn. Spotykaliśmy się tylko na sex, po porodzie ukazała mi się tylko jako totalna furiatka i plotkara oraz intrygantka. Doceniam ją za to że wychowuje dziecko.mi nie daje możliwości. napisałem ze nie chciałem mieć z małą kontaktów głownie przez nią - wyjaśniłem to w dalszych postach.

ATOM444 niestety ja nie jestem po studiach... pisze tylko to co o tobie myśle. A życie mnie wiele nauczyło mając przy boku troche mniejszego pajaca od Ciebie.

Gość a ja nie wierze autorowi
no a jak nie masz pracy, to jej szukaj i tyraj na te dzieci, ktore sam produkujesz. nie płacz, że musisz. bo to twoja robota.

Pozwolę sobie na jeszcze jeden cytat ad post nr1: " Czy da się jakoś przed sądem udowodnić, że zostałem wrobiony? Czy muszę na nie płacić alimenty i czy nadal- po 3 latach może mnie podać o ustalenie ojcostwa? Proszę o odpowiedzi. " i prosty wniosek -gdybyś sie nie bał, że poda cie do sądu nie dałbyś złamanego grosza. Dobranoc

ATOM444 zycie dało mi w dupę i to całkiem nieźle...

Gość Ewellinka
brawo za cytat - wszystko na ten temat 🖐️