Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-czekolada

Czy są tu jakieś nowe staraczki?

Polecane posty

czesc dziewczyny co u was?ja jestem juz w 7 tyg. i czekam na pierwsze usg bo w uk to jest w 11tyg.bardzo sie denerwuje czy wszystko bedzie ok.i powiem wam szczerze ze bardzo mnie ta ciaza zaskoczyla bo udalo sie za pierwszym razem.nawet na to nie liczylam. mam nadzieje ze u was wszystko dobrze i zycze powodzenia !!!!trzymam kciuki

WITAM!!!no ja z mężem staaram sie juz niedlugo bedzie 3 rok o didzie ale musze w najblizszym czasie porobic se badania noi mój mąż a w pazdzierniku bedzie 2 lata po slubie przypuszam ze to bedą kłopoty z tarczycą i szczerze to stracilam nadzieje ze bede mama moze nie zasluguje na to hmmm ale juz tak nie mylse pogodzilam sie z tym a juz idzie mi wnet 28 latek za miesiąc:(albo poprostu widocznie ma narazie tak byc ze nie mam dzdzi niektórzy mówia ze jak sie tyle mysli to kobieta nie zachodzi a ja znam mnustwo znajomych ze chcialy a nawet planowały i sa w ciąży a ja ciagle nic i nic przykre to ale cóż zrobic .....

Gość ankaka1709
Witam, Ja z mężem staram się o dziecko od 4 miesięcy, do tej pory nic, jednak wczoraj byłam u gin. żeby zobaczyć czy wszystko w porządku ze mną, stwierdził że wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale kiedy zrobił mi usg dopochwowe to tak na chwilę się zamyślił i zapytał czy mam regularne miesiączki,więc odpowiedziałam że tak i powinnam dostać gdzieś za ok 6 dni, a on powiedział że gdyby nie to że jestem przed okr. to powiedział by że jestem we wczesnej ciąży, jednak na daną chwilę stw. że to nic pwenego. Jednak ja od tego momentu o niczym innym nie myślę jak tylko o tym, mam nadzieję że pojawią sie dwie kreseczki w przyszłym tyg.