Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-czekolada

Czy są tu jakieś nowe staraczki?

Polecane posty

odkrylam ze jak jem duzo selera naciowego to mam lepsza przemiane materii,bo ogolnie mam kiepska ciagle na diecie jestem bo jak sie zapomne to boom i znow tyje......ale ostatnie 5 zrzuconych kg nie wraca :) .bardzo mnie to cieszy heheh

ja na slodko nie bardzo ....raczej mnie mdli.....za to zawsze sobie tak posole ze mam jakies takie usta jakby odmoczone czy co...... ;)

no itak wlasnie sie zastanawiam co z przeswietleniem zrobic....co prawda moj barzt cioteczny jest lekarzem i mnie wcisnal gdzies w jego napietym grafiku i bezplatnie oczywiscie i chcialabym miec to za soba ale nie chce zaprzestawac prob o dzidzie bo to nasz 1 cykl i jestem nakrecona cala heheh

kurcze no to trudna sprawa:) musisz coś wybrać;) albo starania zaczać od następnego cyklu albo przeswietlenie. Ja Ci powiem, ze ja bym zaczeła starania od następnego cylku bo co jak co jak już się zaczniesz starać to nie wiem kiedy będziesz mogła zrobić to prześwietlenie , chyba w trakcie okresu :)

w sumie to jest dobry pomysl ,tylko mi przepadnie darmowe badanie w pl.ale jak bol bedzie sie dalej ciagnal to pojde w uk i juz

Ja jeszcze pare dni i płodne będe miała ;) Tylko. że i tak pewnie nei zajde bo u nas to jest taka troszke lipa, prawie całe dnie się nie widujemy , a jak już jesteśmy razem to kolacja i spanie po męczącym dniu. Jeszcze jakoś ta zima dobija mnie , tylko bym siedziała w domu zawinięta w koc i piła herbate ;)

przy takich mrozach jak u was to ja tez bym sie chciala schowac w ciepla puchowa koldre heheh u nas nie jest tak zle i zawsze zmezem staramy sie przerwac codzienna rutyne wypadem do znajomych albo do ikei hheheheeh bo jestem ikeoholiczka ;)

hehe zazdroszcze;) Ja jestem fanką lata , uwielbiam jak jest ciepło:):) My to z moim nie mamy ja przerywac tej rutyny bo zazwyczaj widzimy się tylko chwilke i zaraz lulu bo terz to jakiś taki dziwny okres w jego pracy. Ale jak tylko robi się ciepło to wiadomo , że też zawsze jakiś spacer, grill ze znajomymi itd ;)) no a zakupy to już obowiazkowo:)

ja też jestem fanka lata :) u mnie jest podobnie z moim facetem widze sie tylko przy jedzeniu jak wroci z pracy to jest jakas godzinke i tak jest codziennie nie mam sie do kogo odezwac bo narazie nie pracuje eh.. zwolnili mnie w wigilie... od poniedzialku ide na kurs niderlandzkiego wiec dziennie 2 godzinki bede miala z kim pogadac

milena- hehe to widze, że ty też lubisz ciepło:) u nas jest tak samo widzimy się chwilke i lulu bo już nie ma na nic siły:( Właśnie oglądam bardzo smutny film na tvp 1 i mój się ze mnie śmieje , ze sie starzeje bo koc , łóżko herbata i tv hehe

Wiecie dziewczyny czego się obawiam że jak jednak wyjdzie że jestem w ciąży to boje się że sobie tu w Belgii nie poradzę. Nie znam aż tak bardzo języka i na pewno sama do lekarza nie pojde bo i tak nie bede wiedziala co on do mnie mowi a moj facet ze mna nie pojdzie bo caly czas pracuje

Gość betaze
Milena trzymam kciuki!!! muszą być 2 kreseczki! ja już co prawda jestem mamą od 4 miesięcy, ale tak kurcze śledzę te wasze pogaduchy i mam nadzieję że wszystkie dziewczyny doczekają się swoich 2 kreseczek! powodzonka

Gość betaze
a na tych je..nych debili to nie zwracać uwagi!!! won stąd wypaczeńce

Gość milena trzymam kciuki
Za jedna kresne rzecz jasna :classic_cool:

Czesc dziewczyny :-) Mogę się dołączyć?? Ja staram się już od kilku miesięcy. Tabletki to właściwie przestałam brac w marcu tamtego roku ale nie wzielismy sie od razu do roboty. Caly czas jeszcze podchodzimy do tego na luzie, ale ja coraz bardziej zaczynam sie denerwowac.

Gość mam was dosc
skonczcie juz ciagle gadac o tych bachorach bo rzygac sie chce!!

ale to jest wlasnie takie forum :Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci ,nie zorientowales sie jeszcze?

Witaj złotóweczka:) jasne , że możesz ;) dodałam jeszcze jedną pozycje :) Nick..........................imie............wiek.....data spodziewanej @ czarna-czekolada........Paulina.......................28 /01 milena09051988.............Milena.........................0 3/01 krisana.......................Ania...........................31/01

Mniej wiecej wiem. Ale zawsze mi sie wydawało ze jakas taka bardziej płodna jestem i "zaskocze" zaraz po tym jak prestane brac pigulki. A tu prosze niespodzianka. Ale jak pisałam na razie nie stresuje sie jeszcze za bardzo. Poczekamy-zobaczymy??

no to nam wszytskim sie tak wydawalo chyba ja tam nie licze ze przez pierwsze 6mc os bedzie.........

Ja tak samo myślałam za pierwszym razem, że w ciązy już będe , a tu nic, za miesiąc znowu nic i kolejny miesiąc też. Teraz to już sama wiem, że to nie takie łatwe:(