Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-czekolada

Czy są tu jakieś nowe staraczki?

Polecane posty

nie chce zapeszyc....tyle sie slyszy o tych wszystkich trudnosciach ze jak o tym pomysle to mam mini zawal heheheh

Gość Zlotóweczka
pochodze z Wa-wy ale aktualnie mieszkam w UK - a Ty??

hej mam pytanie czy wie moze ktoras jak to jest z ta bhcg... bo norma jest do 2,7 a ciaza od 16 tydzien i trzy dni a jak bede miala 5 albo 10 wynik to co? dodam ze nie biore zadnych tabletek ktore podwyzszylyby ten hormon Z gory dzieki za odp.

Gość uula
czy ktos tu jeszcze zaglada??

ja jutro powinna dostac okres...co prawda to nasza pierwsza proba..bylo tak 1.01 -1dc potemr egularnie wspolzylismy az do 16 bo wyjechalam ...ciekawe czy sie udalo.bola mnie nieco piersi..ale to byc moze przed okresowe.i jajniki mnie pobolewaja jak nie jeden to drugii... ciekawe ciekawe....nie licze zbyt na udany strzal ale mama nadzieje hehehe

Hej wam ;) i jak tam staranka? u mnie 33 dzien i @ brak tylko sutki bolą i to wszystko. Nie testuje jeszcze bo nie chce soę rozczarowac za bardzo :) A wy ?

krisana - hej :) to 3mam kciuki zeby @ się nie pojawiła:) widze , ze Cie piersi pobolewają , mnie w sumie to tylko sutki. Już dzisiaj myślałam, że @ dostane bo zwykle tak mam , że jak się zbliża to mam takie dziwne uczucie niepokoju w brzuchu. Wiem jak to dziwnie brzmi ale tak jest :)

od wczoraj zaczelam od nowa diete norweska(robilam ja juz wczesniej i nie mialam zlych wynikow krwi po niej kg spadly i nie wrocily)wiec postanowilam raz jeszcze,wiec zjadlam to: śniadania: 1-2 jaja, herbata ( z wyjątkiem pierwszego dnia, kiedy zjadamy 3 jaja zawsze gotowane) 1 dzień II śniadanie - 3 jaja, grejpfrut, herbata nisłodzona lub słaba kawa; obiad - 3 jaja i surówka wrzywna bez sosów i oleju, kawa lub herbata i 1 kromka chleba a na wieczor zaczelam sie dziwne czuc....czasem jak sie klade do lozka to mam takie uczucie ze sie chce wymiotowac ale zasypiam i przechodzi... ale to nie przeszlo...od 1 w nocy wymiotowala jak kot az mi brakowalo zawartosci zaloadka..po porostu straszne o 6.45 zadzwonilam dos szefa powiedziec ze sie nie nadaje do niczego,glowa mi peka,miesnie bola nie wyspana i ten brzuch.... wiec poszlam spad dalej... obudzilam sie ok 30 min temu i mialam straszne rozwolnienie.... w miedzy czasie nie wiem ni stad ni z owad wiziela i zrobilam test ciazowy :mysle sobie a tak sobie sprawdze....i COOOO???? WYNIK :1-2WEEKS PREGNACY !!!! ALE JESTEM W SZOKU BO NIGDY NIE PRZEPUSZCZALAM ZE MI SIE UDA ZA 1 RAZEM....a moze juz sama nie wiem moze przez ta cala akcje w nocy moj organizm mnie oszukal czy co....ale teraz siedze i mnie nieco mdliii bleee

mam tyko nadzieje zeten jeden dzien nie wplynal jakos zle....a teraz mam jadlo wstret............i jestem taka zmeczona ze szok....musze wmusic w siebie jakis jogurt bo jeszcze nic nie jadlam bleeee

hey tez chcialabym sie dolaczyc bylam na innym forum ale rzeczywiscie ciezko jest sie wkrecic i rzadko kto cie zauwaza :) ny staralismy sie jakis czas temu przez 8 miesiecy nie udawalo sie i odpuscilismy psychicznie bylo ciezko ;-/ teraz od 2 miesiecy znowu ... 2 lutego mialam miec okres no ale sie spoznial juz miala nadzieje ale wstretna przyszla przed chwila tak ze nici :(

krisana - pewnie juztu nie zagladasz - ale gratulacje!!!!! a my dziewczyny dalej sie staramy - uszy do gory i do roboty ;-))

He dziewczyny :) Musimy jakoś znowu podnieść ten temacik :P Złotóweczka- jaste, że się staramy. Ja jestem w 47 dniu cyklu i @ nie mam i w ciąży też nie jestem bo robiłam test , musze się w przyszłym tygodniu do gina wybrać ;/