Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna-czekolada

Czy są tu jakieś nowe staraczki?

Polecane posty

Hej dziewczymy! Wrocilam z pracy i pedem do kompa.....a Milena pisze, ze nie zrobila testu! hmnnn szkoda :-) ja narazie nie wpisuje sie do tabelki bo starania zaczne dopiero w marcu no moze kwietniu. Chociaz nie powiem juz bym chciala ale jeszcze nie moge.....:-(

Gość a co wam daje
to pieprzenie trzy po trzy i smieszne tabelki ?

Gość rzecz jasna
ze nie

leczysz swoje kompleksy? masz malego? czy jakies inne zgryzoty? podziel sie moze ci poradzimy...:-)

poprostu trzeba ignorowac to COS i nie zwracac uwagi :) napisze pozniej spadam do collegu :)

Gość nie masz kolezanek w UK
i dla tego musisz przesiadywac na forum dla polek, jakie to przykre :o

Gość nie masz kolezanek w UK
emigrowala i rozmnaza sie gdzie indziej, to z niej polka jak z koziej dupy traba.

Gość arna-czekolada
Hej:) Przepraszam, ze nie przyszłam po odiedzie ale musiałąm iśc na miasto pare spraw załatwić ;)Miło mi widziec nowe osoby:) biały kwoiatek widac , ze ktoś już zarezerwował sobie twój nick ale to nic , zrób sobie jakiś inny i poprostu napisz , ze to ty:):) krisana- tak to u nas jest z tymi lekarzami.Ja chodze do gina który przyjmuje dwa razy w tygodniu po 10 kobiet i można się do niego zapisywać w poniedziałki od 12 i w środy od 11 i jak już sie do niego dzwoni o np 12.10 to babka mówi, ze przykro jej ale już wszystkie miejsca zajeta i nei można sie zapisac na inny termin bo na czwartek trzeba sie zapisywac w środe i taka lipa. Kiedyś na wizyte czekałałam miesiąc aż się wnerwilam i mój wydzwaniał już od 11.50 i byliśmy pierwsi :) milena- szkoda , ze testu nie zrobilas:( a @ nadal nie ma? puszek - ale możesz się dopisać i napisać terminie @ , że starania od marca:):) ja się miałąm starać od września ale jak zobaczyłam ,że czasem kobiety się starają po rok , dwa to już powoli zaczynamy :):) od 3 miesiecy się nie zabezpieczamy i zobaczymy co to będzie:) Mi się już zdawało, zę w pierwszym miesiau zajde i byłam taka szczęsliwa bo w dni płodne itd , a tu nagle @, dla pewnieści zrobiłam test no i negatywny. Więc to nie tak łatwo :)

ja z kilka dni jade do pl.i miala sobie zrobic przeswietlenie kregoslupa bo mam problem troche z plecami od 2 lat i teraz nie wiem co zrobic bo jesli np bym zaszla to to jest bardzo zle dla plodu....a jaeli nie zrobie tego przeswitlenia teraz to niewiem juz kiedy

Gość to w UK nie ma RTG
a lyzka na to niemozliwe

milena- ja pewnie też bym tak zrobiła ;) krisana- no nie można w ciązy ;/ ale zawsze kilka dni możesz jeszcze poczekac ze starankami bo kregosłup też jest ważny ;)