Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Gość to i ja poprosze
bardzo udany! dziekuje az milo :) poprawilas mi humor! dziekuje :)

Gość Carmelek
a więc ja mam 2 pytania 1. Czy moje dziecko urodzi się całe i zdrowe? 2. Czy otrzymam zgodę na zawarcie małżeństwa w sądzie? Monika 28.08.1992

14.08.1988 Jaki jest moj zwiazek z 30.01.86 , bede bardzo wdzieczna za odpowiedz :)

Gość moulin_noir
a ja też mogę prosić? :) potrzebuję odpowiedzi na bardzo ważne dla mnie pytanie : czy dostanę się na mój wymarzony kierunek studiów? Marta 03.09.91 :) Wdzięczna będę bardzo i już obmyślam jak tą wdzięczność okazać :)

Gość Carmelek
ja w ramach wdzięczności mogę Ci dać malutkiego szczurka a nawet dwa lub 3:)

Gość noodynapoody
milena 11.07.1985 Czy znajde wreszcie dobra prace >.< Z gory bardzo dziekuje i podziwiam wysilek.

Gość maggggietkka
Bardzo dziekuje za wrozbe Wolalabym oczywiscie inny...lepszy dla mnie rozklad ale twoja interpretacja jest tak zgodna z prawda ze az boli ;) Jestem zaskoczona ze piszesz ze dopiero sie uczysz-mialam juz kilka wrozb ale zadna z nich nie byla tak trafna. Zycze powodzenia, masz talent Jeszcze raz DZIEKUJE :)

Gość ciekawska aaa
Uzupełniam czy coś z tego będzie chodziło mi czy zostaniemy parą ? ciekawska aaa Również poproszę o rozłożenie kart Mam pytanie czy chłopak, który mi się bardzo podoba również darzy mnie uczuciem i czy będziemy razem ? Izabela 08.10 1985 r

Gość poproszę jeśli można...
Joanna 05.03.1973 kiedy w końcu spotkam prawdziwą miłość...a może właśnie spotkałam? Proszę o jakąs wskazówkę.Pozdrawiam;)

Gość JA BIDULA
JA 1977.10.19 ON 1981.06.11 CZY ON MNIE KOCHA I CZY BEDZIEMY RAZEM???

Gość ciekawska aaa
I jeszcze jedno czy warto walczyć o niego Będę bardzo wdzięczna jeśli mi powróżysz

Gość JA BIDULA
JA BEATA 1977.10.19 ON 1981.06.11 CZY ON MNIE KOCHA I CZY BEDZIEMY RAZEM???

Gość łabadibadubu
a wy ślepi? chyba dziewczyna napisała zeby juz nie pisać bo za duzo tego!!

Gość ciekawska aaa
łabadibadubu -----> ale ja się wpisałam na pierwszej stronie tylko uzupełniałam dane :)

Jesli mozna to i ja poproszę,bo jestem w lekkim dołku,jakos sie pogubiłam... Poznałam chłopaka,cos zaiskrzyło,spotkaliśmy sie raz,ale stwierdziłam,ze jednak nic z tego nie bedzie i męczę się okropnie,bo zalezy mi na nim,ale... no wlasnie ale co?Ja mam dziecko,on chyba jeszcze nie dorósł do tego,by stworzyc rodzinę,by byc z kobietą która nie jest sama.WIadomo,nie spotykalibysmy sie tak czesto jak ludzie bez zobowiązan itp...Wiem jednak ze ja tez nie jestem mu obojętna...Chciałabym spróbowac,ale boje sie.Moze karty powiedzą,czy warto zaryzykowac,budować z nim rodzinę?Czy cos z tego będzie? Karolina 06.09.1986 Andrzej 30.12.1986 Z góry dzięukuję 🌼

Zaraz będę kłaść karty dalej :) łabadibadubu >> jak pisałam u niego wypadła karta zwana "brama", to zdecydowanie nie karty pewności. On sam może nie wiedzieć czego chce, nie wykluczam tego, że są "chwile" gdy on tak naprawdę myśli, ale to karta często wskazująca skoki w bok, mówi dużo o budowaniu własnej wartości cudzym kosztem. Jak pisałam nie traktuję kart jako wyroczni i jasnowidzenia, wiem też że mogę się mylić w interpretacji...ale dla mnie osobiście ta karta była jasna. Pamiętaj też o tym, że to co ludzie robią i mówią nie zawsze ma pokrycie w rzeczywistości. Absolutnie nie chcę Cię straszyć, ale może warto to rozważyć? Uczucia potrafią zaślepić czasami, wiem z doświadczenia niestety :)

Gość pineapleboobs
Czesc 14.05.1991 Jak potoczy sie moj teraźniejszy zwiazek ??? Jezeli istnieje mozliwosc: Moja mama jestpowaznie chora jak los zwiaze moje i jej życie?

Gość Carmelek
jejciu a co z moim dzieciaczkiem (czy urodzi się cały i zdrowy bez komplikacji) i tym ślubem ? W razie czego podaję też imię i datę ur mojego narzeczonego Maciej 21.02.1983 i przypominam swoją Monika 28.08.1992

Elvis Jackson Monroe >> To co Ci sprzyja w drodze do większego wyjazdu to praca, systematyczność (może zbieranie funduszy lub np. "zapracowanie" u rodziców na wyjazd). Chyba warto też wysłać kupon na jakiś konkurs z wycieczką, będzie Ci sprzyjać większe szczęście niż zazwyczaj. To co Ci stanie na drodze będzie miało podłoże emocjonalne. Być może pokłócisz się z osobą, z którą planujesz wyjazd albo pojawią się kłopoty w rodzinie. Ostatnia karta (wynik) mówi, że dojdzie do wyjazdu, ale nie będzie on taki sobie wymarzyłaś. Będą na Tobie wisieć jakieś sprawy, które nie pozwolą cieszyć się nim w pełni. Czasami karta oznacza pobyt w sanatorium, więc może to miejsce będzie miało związek ze zdrowiem choćby pośredni (będą tam np. lecznicze źródła).

Gość Opona 33
caryco proszę. Powróż mi na jednen temat? Obecnie w moim życiu nurtuje mnie jedno pytanie? Zdam czy nie? Chodzi o egzamin na prawo jazdy.

Gość Opona 33
agnieszka 14.08.77 zapomniałam.

Gość ciekawwwwaaaajaa
Wioleta, 2.06.1989r Czy znajdę milosc swojego zycia? A moze juz ja znalazlam?

ble ble ble 345 >> Matura: Powinnaś systematycznie się uczyć, małymi krokami dojdziesz do celu. Zdecydowanie nie powinnaś stawiać na naukę w ostatniej chwili, masz przed sobą duże możliwości. Powinnaś uważać na uciekanie od nauki w zabawę, takie pobłażanie sobie może znaczącą obniżyć wyniki...karty wyraźnie mówią, że dostaniesz tyle ile sobie wypracujesz, farta raczej nie będzie. Jeśli chodzi o wynik...co tu dużo mówić, maturę zdasz :) Studia: Na studia się dostaniesz, ale nie wiem czy dokładnie te o których myślisz. Bardzo prawdopodobne, że nie zostaniesz przyjęta z tzw. pierwszej listy, będziesz musiała poczekać aż zwolni się miejsce. Karty radzą wyraźnie przemyśleć wybór, bo może on nie być dla Ciebie korzystny w dłuższej perspektywie...najlepszym rozwiązaniem wg kart jest tzw "praktyczny kierunek", filozofia czy ASP to raczej nie coś dla Ciebie, bądź tu się nie dostaniesz...

Gość Nirminbelle
Jeśli można, ja też ładnie proszę ;-) Paulina 11.09.1985 1) w sprawach zawodowych, jak będzie mi się układać w pracy w najbliższym czasie i czy to dobry moment na otworzenie działalnosaci gospodarczej? 2) w delikatnej sprawie- mnie wiadomej, czy jest szansa na pomyślne zakończenie? 3) i ostatnie ;-P zależy mu na mnie czy nie?

Anna 7.08.85 Czy warto wlaczyc o chłopaka na którym mi zalezy i czy bedziemy razem?? Czy mamy jakies szanse czy lepiej o nim zapomniec?