Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Ja po prostu widziałam,ze odpisywałas osobą,które były po mnie,dlatego chciałam się przypomnieć :P Wiem,ze masz swoje zycie i nie siedzisz tu 24h,wiec spoko,poczekam cierpliwie :) A tak szczerze mówiąć,to powinnas wiedziec,ze tak będzie,bo tu na kafe to wielu jest takich,którzy chcieliby wiedziec jaką drogą pojsc a Ty nam to po prostu w jakis sposób umożliwiasz :) Wiem,ze poswiecasz swój czas,nie mam CI nic za złe,ani nie mam pretensji ze nie odp cy cos.Broń Boże :) To Twoja dobra wola jesli odpiszesz,wiec spoko.Jesli nie postawisz mi tarota tez zrozumiem :) Pozdrawiam ciepło,dobranoc 🌼

Dobra uspokajam się trochę, ja mi minie to może może... Zła za karty nie łapię, bo już wiem co by mi powypadało :classic_cool: W ogóle, jak pech pech to pech, mało że mi choleryczne ciśnienie skoczyło to jeszcze zamiast kłaść karty oglądałam talie w sieci. Kurde, żądza porównywalna do tej w obuwniczym 😭

ja tam bylam tylko ciekawa jak to jest i co mi wyjdzie, swiat sie nie zawali jak nie dostane wrozby przeciez 🖐️ ..zycze szczescia i powodzenia w zglebianiu tajnikow tej magicznej wiedzy hehe i duuzo praktyki :) paaa 🌼

Quicksand >> napisałam Ci maila w innej sprawie :) Poza tym nie napisałam, że nie dostaniesz...tylko że nie kładę kart w złości, bo to zaburza energetykę :)

cześć, caryca.katrina :)🖐️ ja też bardzo lubię oglądać talie w necie :P sama trochę wróżę, ale tak amatorsko i dla znajomych raczej (cały czas się uczę, chociaż czasu na to mam naprawdę mało). jestem ciekawa jaką masz talię :> chciałam jeszcze spytać czy zamiast tutaj mogłabym Ci wysłać prośbę o wróżbę na maila? bo nie chciałabym tak "publicznie". aha, i nie będę Cię poganiać, mogę sobie i miesiąc na wróżbę czekać :) jeśli się zgodzisz oczywiście. 🌼

Standardową hehe Rider Waite... cóż jaki budżet, taka talia :D A poważnie to nie wiem skąd te zachwyty nad nią, dla mnie za zimna. Czasami się wspieram obrazkami z innej, tak mentalnie sobie wyobrażam że z niej korzystam :P

Gość małamima
powróz mi...

Możesz, ale jak sama zauważyłaś...poczekasz :) No i ja tez jakaś zaawansowana nie jestem, przyznaję że mocno wspieram się intuicją. Czasami zastanawiam się czy nie za bardzo... miewasz tak, że przed wyciągnięciem kart czujesz co wypadnie? Nie wiem czy to dobrze...czy w myśl "samospełniającej się przepowiedni" wchodzę w energetykę kart :o

Gość małamima
ale co mam podac? date urodzenia, czy tylko imie:)

małamina >> imię, datę, pytanie, dobrze jakbyś trochę opisała sytuację :) No i sporooooooo cierpliwości, sama widzisz co tu się dzieje :P

właśnie mi ta Waite'a też się średnio podoba, ale mówią, że ona jest najlepsza na początek i najłatwiejsza w odbiorze. dla mnie też jakaś taka "zimna" i mało magiczna ;) ja mam tą http://www.aeclectic.net/tarot/cards/magic-manga/ zakochałam się w niej po prostu :> tak, też coś takiego miałam. i tak jak Ciebie martwi mnie to :O najgorsze, że czasem wypada to czego się obawiam w danym momencie. a czasem wręcz przeciwnie, bo widzę to co bym chciała zobaczyć.. dziwne to :O aha, i po wróżeniu nieraz osłabiona jestem i źle się czuję :( ale to podobno normalne..

Gość 235425
Caryca mam pytanko wczoraj zgodziłas sie by wysłać prosbe o wróżbe na mail.dotarł moj?nie mam komputera i mam troche problemy czesto zaglądać.na wróżbe moge czekac tylko chce sie upewnić czy doszła.jesli Pamietasz napisz prosze. I taka jeszcze prośba i pytanie zarazem..czy moglabys wróżbe wysłać na mail a nie tu zamieścić? Pozdrawiam cieplo =========== Praca i zarabianie w internecie: http://rachman.cba.pl

235425 >> Tak dostałam :) Odpiszę na maila, spokojnie 🌼 Hinatka >> no właśnie, choć jeszcze dla siebie jestem w stanie zrozumieć...ale nawet tutaj tak mi się zdarza i nie wiem co o tym myśleć. Na razie niby informacje zwrotne są ok, ale i tak mnie to niepokoi. Z tym czuciem się fakt, wczoraj chyba przesadziłam...też Ci się "odbijało" bólem w okolicy czakry 3 oka?

dokładnie tak. poza tym, po wróżeniu mi spada forma, robię się ospała.. ciężko muszą mieć te zawodowe wróżki.

Gość 235425
Ok to fajnie :) grunt ze doszlo tak to moge czekac spokojnie. Pozdrawiam raz jeszcze i zycze kolorowych snów poki co oglądam komedię :) nie ma to jak stare polskie heh

Gość PaździernikowyChłopak
caryca.katrina Proszę powiedz co czuje dziewczyna ur. 15.06.1986 do mężczyzny ur 01.10.1981

Gość 235425
Hinatka..... A moze by nie wychodziło cos czego sie obawiasz moze przed sie wycisz..np medytacja. Spokoj ducha jest ważny by nalecialości świadomego umysłu nie zniekształciły wyniku.'tak mysle.

235425 >> zgadzam się do co seriali, nie ma porównania do tych W11 czy innych :P Hinatka >> wiesz...choć z drugiej strony tak sobie myślę, jak boli to działa, no nie? :P A poważniej...właśnie do mnie doszło, że może dlatego dziś byłam taka nerwowa? Nad zawodowymi wróżkami też się zastanawiam, nie wiem... może mają większe :classic_cool: Chętnie bym się wybrała na diagnozę wielkości i czystości czakr, ale nie wiem gdzie. A może Reiki sobie radzą? Podobno super sprawa :)