Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

Velka86 Ewelina 02 marca 1986 Jaka jest przyszłość obecnego związku, w którym jestem? Nie wiem czy można drugie, ale chciałabym się również dowiedzieć o moje możliwości zawodowego rozwoju obecne (czy kierunek studiów który wybrałam to właściwy wybór i będzie się z nim wiązał mój zawód?) **************************************************** Oj, karty na chwilę obecną super :) Chyba jakieś zawirowania były, w ogóle jakieś zbiegi okoliczności i dużo się działo. Po obu stronach widać dużo ciepłych uczuć i miłości, ale u Ciebie to bardziej szaleńcze z kolei u twojego partnera "dojrzalsze". Jeśli chodzi o przyszłość to po pierwsze bardzo duży dynamizm, wiele się będzie dziać, o nudzie nie ma mowy. Możliwe że czymś będziecie się zmagać (ale raczej nie chodzi o sam zwiazek, tlyko coś z zewnątrz) Dalej hmm...aż się zdziwiłam, bo wypadły karty nie tylko "silne" ale i bardzo brzydkie, widać rozpad, katastrofę i to wskutek niezwykle mocnych emocjonalnie wydarzeń, nagłych które spadną jak grom z nieba. Całkiem możliwe że wskutek jakiegoś wypadku lub działań osoby niezwykle despotycznej...może ktoś się w ten związek wmiesza? Jeśli chodzi o studia to nie był to najlepszy wybór, ale tu karty pokazały to nie co w świetle zawodowo-finansowym a emocjonalnym. Widać, że będziesz się czuła przytłoczona tym wyborem, będą w pewnym momencie wątpliwości i bardzo prawdopodobne, że nagle Twoje "chcenie" zawodowe skieruje się stronę czegoś czym myślałaś kiedyś, może nawet obudza się marzenia z dzieciństwa. Ale to może być jedynie w świetle trwania samych studiów, po prostu pojawi się "dołek psychiczny" w tym temacie, zwątpienie. Jeśli chodzi o drugą część pytania, to cóż...dosłowniej sie nie dało powiedzieć tak :) Będziesz pracowała w tym zawodzie a co więcej będziesz sobie świetnie radzić na swoim stanowisku i dobrze dogadywać ze współpracownikami. Bardzo prawdopodobne, że pracę zaczniesz jeszcze w czasie trwania studiów a potem będziesz szybko awansować.

Gość NA KTOREJ JESTES STRONIE
??? bo jestem chyba na 11. czekam i czekam..... ;-)

Gość Rakli
Witam:) Chciałabym Cię prosic o wróżbę. Ogólnie pytania dotyczą stanu zdrowia. A żeby bardziej uściślic: Jak długo będzie trwało moje leczenie? Czy wyjdę z choroby szybko? Czy to coś poważniejszego? Gosia ur. 09.09.1985

Gość JadzkA.
hejj :) powiesz mi coś o mnie. ? konkretniej czy facet z którym jestem... długo z nim będe ? czy to na zawsze ? jeżeli nie to powiedz coś bliżej . : ) dzieki :* Adriana 1.03.1992

Magdalena___23 Witaj caryco!ur sie 01.10.86 mam pytanie a moze raczej prosbe.jestem mezatka of prawie 3 lat mam wspanialego syna i meza.chodzi o to ze chcialabym w tym roku miec kolejne dziecko,a moj maz uwaza ze powinnismy sie wstrzymac.czy moze powinnam wrocic do pracy?mamy takze niewyjasnione do konca sprawy urzedowe,czekamy na pewne decyzje czy bede one pozytywne?pozdrawiam goraco ********************************************************** Karty pokazują, że lepszym rozwiązaniem byłoby dla Ciebie dziecko. Jednak...jeśli wrócisz do pracy czekają Cię sukcesy, z jednym małym ale...to sukcesy zawodowe, ale jest ryzyko że będziesz przytłoczona tą decyzją początkowo a potem wpadniesz "w wir" i pieniądze skocza wyżej w hierarchi Twoich wartości. I jeszcze jedno, jeśli w tym roku zdecydujesz się na dziecko to będzie to na 99% córeczka. Jeśli chodzi o decyzję urzedową to wynik jak najbardziej pozytywny, bardzo się ucieszycie :)

wielka prośba Witaj Caryco  Proszę zapytaj swoich kart o mój związek,Barbara 26.06.1958 i Roman 09.04.1957,czy będzie trwały,czy to związek docelowy? z góry dziękuję i czekam na swoją kolej.Pozdrawiam   ************************************************ Barbaro, powiem tak...na chwilę obecną widac rozpad tego związku. Jednakże...karty wyraźnie pokazują, że Roman chce budować z Tobą przyszłość, darzy Cię głębokimi i ciepłymi uczuciami. Problem w tym związku będzie leżał w Tobie...strachy, lęki, które są nieuzasadnione a wpływają na Twoje zachowanie spowodują, że on odejdzie a Ty wtedy znajdziesz się w takim punkcie, gdy "mądry Polak po szkodzie", będziesz się bardzo za to winić. Ten związek ma szansę, tylko Ty sama musisz mu ją dać i otworzyć zupełnie serce :)

Gość 999999999999999999999999
Caryco część z tego co napisałaś się już sprawdziło. Np problemy uczuciowe w rodzinie - rozstanie córki (powrotu nie było i raczej w to wątpie) Piszesz też że ktoś będzie chciał rzucić wszystko( są takie plany już!!!!! i zmiana miejsca zamieszkania!!! Zastanawia mnie najbardziej to że ktoś kto może chce pomóc może tak naprawde zaszkodzi bo osoba która mi pomaga jest naprawde zaufaną osobą. I może chodzi o kogoś innego. Jednak z byt wiele już twoje karty mi prawdy powiedziały i nie będe tego bagatelizować że może się pomyliły. Dziękuje za pomoc i za szczerą prawde

Gość 999999999999999999999999
jeszcze raz czytam to wszystko i muszę Ci pogratulować bo masz talent i to taki który może pomóc wielu ludziom.

Gość monalisa26
Witaj Caryco Również serdecznie poproszę o powróżenie dla mnie. Ja- MOnika 06.04.1984, On-Michał 27.02.1982 Pytanie- CZy uda nam się stworzyć normalny związek?

Gość wielka prośba
Dziękuję Ci bardzo Caryco :)🌻 Jak się czujesz?lepiej już?:) wszystkiego dla Ciebie najlepszego :):)❤️🌻

Gość naela
Caryco! Ja 25.11.1973, On 30.05.1975 - co nas czeka? I drugie - moje problemy zdrowotne - poważne czy wyleczę? Z góry dziękuję i czekam cierpliwie.

999999999999999999999999 >> Dzięki za informację 🌼 Możliwe, że nie wrócą do siebie, choć karta najczęściej oznacza coś wręcz przeciwnego, jednak to też wybór i może to chciały karty pokazać :) bazienka >> Cześć :) >>>>>>>>>>>RESZTA - PROSZĘ CZYTAĆ MOJĄ STOPKĘ...

Widze ze temat zamiera. Pozdrofka :) wiosna powoli idzie czuje to ;)

Dorota 1.09.70 witaj Katrino    czy sfinalizuje w koncu moje starania o prace? czy bede usatysfakcjonowana? i czy w milosci bedzie wszystko dobrze? on ma na imie Michal. acha..! ok, teraz rozumiem, dziekuje  bede czekac...   a skoro potrzebne sa Ci szczegoly, to dodam, ze staram sie o prace jako lektor jezyka obcego i chcialabym sie upewnic, czy faktycznie mam realne szanse, czy bede naprawde potrzebna, i czy bede mogla byc w pelni usatysfakcjonowana...   i kilka wskazowek co do milosci. tak profilaktycznie, jesli mozesz...bo poki co, cale szczescie jest dobrze i czuje sie szczesliwa. mam nadzieje, ze on /Michal/ tez...  ******************************************************* Jeśli chodzi o pracę to tak, ale widać krótkotrwały sukces – może szybko ją utracisz lub zostaniesz zwolniona. W ogóle karty nie były zupełnie jednoznaczne (bardziej sugerowały jakiś wyjazd niż pracę na miejscu). Dociągnęłam 2 karty i znowu : sukces i wyjazd, przeprowadzka. Ale biorąc pod uwagę karty "uzasadniające odpowiedź" sądzę, że ten wyjazd jest radą od kart. Jeśli chodzi o drugie pytanie to wyskoczył mi strażnik, więc...jutro wrócę do pytania, jeśli sytuacja się powtórzy to nie będę rozkładać kart na to pytanie niestety.

235425 >> To choroba zwana sesją na uczelni + wirus oblatywaczy :P PS Twoja siostra jest blisko, pewnie jeszcze dziś, najpóźniej jutro położę karty 🌼

Aha, jeszcze...odpowiedź na Twojego maila czy lepiej prosto do niej? Tylko jej adresu mailowego bym potrzebowała :)

dziekuje Katrino.... wyjazd?? nieeeee... ja juz nie chce nigdzie wyjezdzac, dopiero co wrocilam z tulaczki po swiecie, wiecej nie wyjade! :-( tu jest mi dobrze i tu kocham i jestem kochana..... a co znaczy ten straznik? :-( no dobra, to poczekam do jutra....

Dorota >> Skoro niedawno wróciłaś to może jednak to karty chciały mi pokazać :) Karty objaśniające mówiły wszystkie o krótkotrwałym sukcesie, pozornym. Jedna z nich dotyka tematycznie nauki, więc może tu jest klucz? Może musisz się dokształcić czy zdobyć jakieś dodatkowe papierki potwierdzające Twoje kwalifikacje... A strażnik oznacza nie mnie nie więcej tylko tyle, że nie mam w tej chwili kłaść kart na to pytanie, odmowa po prostu. Przyjmuję zasadę, że jeśli pokazuje się po raz drugi (żeby nie było, że jakiś duch hehe to karta jest) to znaczy, że odmowa nie jest "na tę chwilę" a w ogóle nie karty nie chcą mówić z jakiś powodów sobie znanych :)

ok, postaram sie zrozumiec te magię... ;-) ale mam nadzieje,ze to, ze karty nie chcialy nic mowic, to nie jest niedobry znak :-0

Dorota >> Niekoniecznie zły...może oznaczać choćby to, że otrzymanie wróżby Ci zaszkodzi, bo np. źle ją zrozumiesz, wyciągniesz błędne wnioski. Tarot to nie złote panaceum na wszystko, czasami lepiej dla nas byśmy nie wiedzieli. Ale zobaczymy jutro, bo może tylko chodziło o to, że teraz nie powinnam... Mi się zdarzało, że karty mi samej odmawiały odpowiedzi na pytania dot. mnie i jakoś nic się złego nie stało :) Tzn w sferze tego o co pytać chciałam, jak widać tak było dla mnie lepiej.

Caryco to powiem jej sie ucieszy na pewno :) Baziu wybacz ale nie pamietam :( wybacz mam tak zatrutą głowę toksynami ze o wszystkim zapominam.. Ale cos pytalas o to czy mozesz cos na mnie poćwiczyć tak? Cos mi w glowie świta nie chce mi sie przewijac chodziło o voodoo tak? Jesli sie znasz to mozesz w dobrym celu inaczej zagryze ;) jesli to bylo o zdrowiu to jak ci potrzeba to opisze ci chorobe na mail jesli to pomoze.tylko dlugo by pisac a używam telefonu :( Mowie wam czuje od jakiegoś czasu wiosnę za jakis czas sie zbliży :)

Caryco pozwolę sobie odpowiedzieć za Ciebie nie gniewaj się.. Będziecie miec dzieci.tylko duzo soku z marchewki pijcie.

A patrz zakrecilem sie znow.. Caryco adres siostry - pisz na moj ona ma adres ale i tak je jej odbieram poczte.dam jej pierwszej przeczytać pozwoli to sobie potem przeczytam.tak bedzie fer. Pozdrawiam cieplo nie gniewaj się ze czasem odpowiem tu za Ciebie ale traktuj to jak pomoc przed leniwymi ludźmi. Nie lubie takich bardzo... Nie lubię konkurencji po prostu ;)

Gość miłość marzenia uczcuia
Witam mogę prosić o wróżbe.. Co wydarzy się w moim zyciu uczuciowym?? Czy On jeszcze o mnie mysli, czy kocha?? (andi 29.11.85) Czy wróci?? Czy będziemy jeszcze razem?? Co moge zrobić aby zechciał wrócić?? Gosia 29.09.86 Bardzo dziękuje:(

Gość mona8429
A może mi jeszcze powróżysz ?? Co w najbliższym czasie wydarzy si e w moim zyciu uczuciowym ? Ol, 08.04.1977 Pozdrawiam

Gość mona8429
miało być Ola :)