Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

caryca.katrina

POWRÓŻĘ CHĘTNYM W RAMACH NAUKI

Polecane posty

mamablizniat >> A nie ma jakieś całodobowej lecznicy w okolicy? Gdzie w ogóle mieszkasz? Jak Warszawa lub okolice mogę Ci podać namiar (dodatkowo to fundacja i działają bezpłatnie)

Gość YTIWEDPAO
teraz to i tak nie ma znaczenia , bo to koniec

Spoko.szkoda mi psa po prostu.ale jak tak to tak rozumie :) Ta siostra mnie zameczy teraz kombinuje .. Matko kolorowa zaczynam żałować ze powiedziałem jej o tobie ;) Mowi ze raczej nie sa obecnie ze soba teraz..wiec dziwne z ta przeprowadzka..za duzo zmiennych by to ogarnąć ;) ach te baby :)

Cyferek, to zróbmy tak...daj jej mój nr gg i po prostu sobie porozmawiamy (jutro) to razem może jakoś ogarniemy te karty, bo zakładałam że są razem, tak zrozumiałam i tak interpretowałam...choć teraz by zaczynało się to bardziej trzymać kupy, że same odwrócone poleciały...

Wiesz..oni byli..teraz stan zawieszenia wg mnie a jaka prawda?chyba rozstanie bez pożegnania.zreszta ona sama podejrzewam sie w tym gubi. Twojego gg nie znam zreszta nie ma komputera..nie bardzo sie zna na net..wlasciwie wszystko prawie robi w sieci przeze mnie.choc w pracy cos na kompie robi ale takie rzeczy ze malo trzeba umieć.ja korzystam z net w telefonie tylko ..takie czasy niestety :(

Wiesz..oni byli..teraz stan zawieszenia wg mnie a jaka prawda?chyba rozstanie bez pożegnania.zreszta ona sama podejrzewam sie w tym gubi. Twojego gg nie znam zreszta nie ma komputera..nie bardzo sie zna na net..wlasciwie wszystko prawie robi w sieci przeze mnie.choc w pracy cos na kompie robi ale takie rzeczy ze malo trzeba umieć.ja korzystam z net w telefonie tylko ..takie czasy niestety :(

To zrobimy tak, weź niech mi możliwie to opisze (wyślij mi na mail) a ja sie skontaktuję ze znajomą i razem z nią spróbuję to ogarnąć...chyba że jakoś to przeskoczymy i inaczej sformułujemy pytanie, na coś konkretniejszego ale to już nie ja położę karty tylko poproszę tę znajomą :)

Ok zaraz jej powiem.jutro moze uda jej sie skupić cm dosc zakrecona teraz. Daj znac o "formie podziękowania" ... Z nia to zawsze problemy ech...

Cześć Caryco, odkryłam właśnie że fruwasz z Tarotem koło stronicy 10 i zaczynam się lekko stresować, a jednocześnie cieszę się że będę miała sposobność zapłacić muzycznie :-) ... 🌼

akinoMMM >> Nie, dałam Ci link...tam Ci powróży Razan.] Cyferek >> wystarczy dziękuję i nieobwinianie mnie hehe Nie no, jeśli pytasz o znajomą to tak samo ;)

Ok powiem jej :) pisze teraz na telefonie do Ciebie. Wysle ci mail.jak nie dojdzie daj znac bedzie temat: Wiadomość wysłana z telefonu orange i numer. Jak nie napisze gdzie masz odpisać to pisz na moj przekaże ale moze poda swój adres.. Jesli pamięta ;) ide zobaczyć czy kończy. Ciekawe czy sms jako mail dojdzie caly..

Do Ciebie nie ma pretensji raczej do siebie mowi ze to ona taka jest ze... Fatum jakies czy cuś?... ;) skrobie tego maila nie wie co pisac heh ;)

Nie zmieściło sie jej w jednym pisze drugi.smsy sa widac krótkie ;)

Ok wyslala 2 jak dojdą daj mi znac a odpisz tam gdzie chce a jak nie napisala to na moj.nie piszesz wiec dobranoc :)

serdecznie dziękuję za odpowiedź:) troszeczkę zmartwiło mnie to o jakiejś stracie, a bardziej to ze napisałaś ze to niekoniecznie moze dotyczyć strony finansowej, bo w tej chwili jestem w 6 miesiacu ciąży:( aż mi się płakać zachciało;( mam nadzieję zę nie tego to dotyczy. nie wiem czy to ma sens, ale mój mąż dostał propozycję wyjazdu do niemiec na rok do pracy, tam troszkę moze byśmy się odbili, zaoszczędzili i wrócili z jakąś sumką;) troszkę się jednak tego boję, bo wyjechalibyśmy z małym dzieckiem, mieisąc po porodzie i byłoby nam ciężko. z tą mocniejszą stroną w związku masz w 100% rację;) jezcze w marzeczeństwie mąż mnie pytał czy moze isc na piwo mimo ze był w swoim domu 20km ode mnie;) z tymi emocjami to chyba nie do końca tak ze on wykazuje się bardziej, bo to ja jestem tym większym przytulakiem i ciagle za nim łazę;) ale moze chodzi o to ze coś kombinuje na najbliższe dni, zwiazanego z walentynkami gdzie ja mam zwiazane ręce bo się w domu w tej chwili i przez tą zimę nie mam jak się z brzuchem ruszyć z domu. podpowiedz mi, jezeli jest to możliwe oczywiscie, czy dorym wyjściem byłby ten wyjazd. jeszcze raz serdecznie dziękuję:D

Ta strata na pewno nie dotyczy dziecka, chyba, że 12-15 miesięcy się ciążę nosi :) Chodziło mi o to, że nie stracicie coś innego niż pieniądze ale że to nie one są winne, hmm...prościej: chodzi o to, że np. brak pracy, czy kryzys czy co tam decyduje o Waszej sytuacji, ona może być lepsza tylko Wy przechodzicie obok szans i ich nie wykorzystujecie. A jeśli chodzi o uczucia to niekoniecznie musi się "nie zgadzać",bo nie chodzi o ich okazywanie a to co w sercu. Twoje uczucia są "stabilniejsze" co nie znaczy, że jego złe absolutnie :)

Patrycja 31,07,1990 A ja bym sie chciala dowiedziec czy moj kumpel tez cos do mnie czuje tak jak ja do niego:) Ja go kocham ale boje sie to wyznac, bo mysle ze on mnie drzuci i wtedy dodatkowo strace jego i nasza znajomosc

Pati karty mówią idz do okulisty. Nie widzisz stopki wróżki?

To wiersz dla Ciebie Dziś serce moje radość wypełniła i kolorem tęczy dusza się rozlśniła, bo widzę jak wielu jest cudownych ludzi i jak dobroć, miłość do życia się budzi. Magdalena 17.03.1990 Wojtek 25.06.1988 Czy bedziemy razem? Czy wróci do mnie jednak, wybaczy mi? Co mam zrobic by go odzyskać?

Tobie karty tez za dobrze nie wróżą.. Tez okulista ... Czyżby epidemia?