Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca starych topów

retro gdzie jestes?

Polecane posty

czy ty sobie uświadamiasz np że jesteśmy już wszyscy o dwa lata starsi..? nawet Komik, gdziekolwiek jest, stary dup się z niego zrobił pod czterdziestkę.. :)

Gość o matko a ta dalej o komiku
:D

no jesteśmy i co z tego jak najwyraźniej z wiekiem nie mądrzejemy skoro wciąż rozmawiamy tu- na kafe:P

ale pamiętam jak cię pierwszy raz przeczytałam siedziałam sobie na macierzyńskim i kłóciłam się z pomarańczami przyzwyczajona, ze każdy mnie kojarzy:P i wchodzę na uczuciowy a tu zalew topików o jakiejś gwiazdce retro i pamiętam jak sobie pomyślałam, że jak to ! jakaś retro tu sobie gwiazdorzy?? ike nikt nie zna?? wiec poszłam retro szukać .............. :D:D:D

dlatego mówię że było miło i przyjemnie pffff nie zwalaj winy na mnie za własne grzeszki:P

Myślę, że wiele osób skorzysta z tych rad zawartych w podanym topiku hehehe pomysły były przednie:) dodałabym do nich jeszcze jeden: udać że sie nie miało orgazmu :)

pokochałam cię od pierwszego wejrzenia.... mnie nie sposób nie kochać :classic_cool:

Gość Luśka Wind
O, starsze pokolenie kafeteryjne siedzi przy kominku i wspomina. To jeszcze czasy przed młodzieżą taką jak Luśka, MS, ZS czy Sami. :P

a ja cię zaatakowałam na jakims w stylu " tu będę " czy coś podobnego ale akurat nie bardzo chce żebyś to wklejała:P

hej Sami już nie ma sił walczyć z facetami tak jak i retro ;) starzejemy się wszyscy--nie da sie ukryć

Gość Luśka Wind
"o lusi nie wspominając" Zakładam, ze to było dokończenie zdania " [zgłoś do usunięcia] ike pokochałam cię od pierwszego wejrzenia...."??

a ja cię zaatakowałam na jakims w stylu " tu będę " czy coś podobnego tak, pamiętam ale tego topu juz nie ma skasowałam go od razu więc bez obaw chociaz, ike, nie ma się czego wstydzić... :P

proszę mówić za siebie:P ja się nie starzeję :P weszła mu jako poważna żona i matrona a co ze mnie pozostało........że tak ujmę- to co najlepsze:P

skasowałam go od razu więc bez obaw no wiesz??? jak mogłaś !

Sami już nie ma sił walczyć z facetami tak jak i retro ale po co walczyć sami? większość i tak sama sobie potrafi doskonale zrobić kuku wystarczy tylko sobie stac z boku i miło obserwować:)

eee ja tam wciąż nic nie mam do panów:P

no wiesz??? jak mogłaś ! no wiesz??? myslałam że się ucieszysz... oddałam go do skasowania z tekstem: prosze skasować, jednak mnie tu nie będzie :)