Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca starych topów

retro gdzie jestes?

Polecane posty

Ok retro sami sobie robią kuku,ale by wyjść z tego cało winę zwalają na kobiety Jestem pełna podziwu dla facetów--udało im się przetrwać do xxI wieku no nic trzeba --czasem przytakiwać i uśmiechać się z podziwem-tak łatwiej i przyjemniej ;)

Z tego tematu najciekawsze jest początkowe zdanie. Pozwolę sobie zacytować: retro "Słabosć mężczyzny w dużej mierze polega na tym że nie potrafi uzewnętrzniac emocji." A w następnej kolejności proponuję aby kobiety się tym zdaniem delektowały do woli. Wynika z tej bzdury, że dziś słabych facetów już nie ma. A przecież skoro zarzuca się im uzewnętrznianie ponad miarę, to jest to jawna sprzeczność. Kobieca sprzeczność. Ale czego wymagać:).

wracaja stare dobre czasy:) szukanie znowu ma do mnie wąty:)

heheeh a miałam iść ale chętnie Was poczytam warczący Szukanie jest uroczym zjawiskiem ;)

samico nigdzie nie idź czuje że dziś mi się oberwie w razie czego podstępnie przekieruje atak na ciebie łącznie z szukaniowymi wyznaniami:)

na mnie nie kieruj mam już dość walk z facetami z forum --(nie wiem ile było dziś o mnie topów,już nie liczę) ja już odpoczywam ---nic wiecej;)

ja już odpoczywam ---nic wiecej odpoczywaj ale nie trać czujności... :)

czujność? hmmm ze tak powiem nie straciłam,jak coś zawsze mogę się najeżyć,albo uśmiechać ;)

eee tam kazałabyś mi zadać pytanie to byś zobaczyła że jest całkiem smaczne:) ale ok, rozumiem nie będę pytać albo kiedy indziej to raczej pytanie o przeszłość, z czasów krucjaty, naprawdę nic złego ale skoro nie chcesz to szanuję.