Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Male persi lllll

ILE KOSZTUJE POWIEKSZENIE PIERSI

Polecane posty

Gość aniolek199007
Kobietki mam problem lekarz wybral mi okragle eurosilicone 300hp w 85% wypelnione sylikonem co o tychbimplantach sadzicie? Chce zeby naturalnie wygladaly, znacie jakies dziewczyny ktore maja takie implanty?

Gość aniolek199007
A miglabym prosic o wyslanie jakis fotek na maila? Jestem 100% kobietka ale z malymi cycuchami... Moj mail malutka199007@wp.pl

ja też mam eurosilicone i nie zamieniłabym na żadne inne. a umówiłaś się już na konsultacje jakieś?

Gość gość
Jeżeli Wiatroszek ma reklamę to za moment będzie Osuch

Gość piekne bede miec
Hej Kobietki! Czy któraś z Was powiększała sobie piersi u doktora Łątkowskiego? Słysząłam bardzo wiele dobrych opinii, jestem po pierwszej wizycie i chyba się zdecyduję, ale chciałabym znać WasZe zdanie.

no tak tak,...niestety! chcialabym juz miec to za soba a przede wszystkim te wszystkie trudne decyzje ktore trzeba podjac przed :) wiem, ze nic nie wiem :P

tippy czy my juz mialsymy przyjemnosc?> bo chyba nie. eurosilicony powiadasz? jaka masy wyjsciowke? jaki wzrost i pod biustem?

Gość cezzzkowa
U Wiatroszaka we Wrocławiu zapłacicie troszkę mniej. Ale jaki prestiż Kliniki i samego lekarza. Warto jednak iśc tam gdzie robią to dobrze.

Gość gość
Złóżcie osobny temat z Wiatroszakiek Osuchem i Mirackim

Gość gość
ja byłam u Osucha, świetny, a jakby któraś chciała szczegółów mogę wam w mailu napisać, tylko musicie mi podać ;)

Gość gość
Osuch Osuch Osuch Osuch Osuch

Gość gość
Doktora Łątkowskiego jak najbardziej polecam, moje piersi są właśnie jego arcydziełem. W życiu nie czułam się tak atrakcyjna jak obecnie.

Gość gość
Mam parę pytań do Was dziewczny :) Chciałabym powiększyć sobie biust ale nie mam pojęcia jaki lekarz w Poznaniu albo z okolic jest dobry i nie drogi bo mam ograniczone fundusze chciałabym wydać maksymalnie koło 11000-12000 zł istnieją tacy chirurdzy w ogóle? :)

Gość gość122222222222
w czechasz za operacje zaplacisz do 10 tysiecy. Jest dwoch dobrych lekarzy , jeden z nich pracuje takze w klinice w polsce. W polsce jest drozej o podatek vat, Operacja u tego samego lekarza w klinice w polsce kosztuje o 3 tysiace wiecej niz w czechach takze warto :)

Gość Alain
8-11 tys. dr Marcin Sierociński - Katowice, pracuje na implantach francuskiej firmy Sebbin, które mają dożywotnią gwarancję producenta, nie dystrybutora czy innego nietrwałego podmiotu.

generalnie nie ma stałej ceny, zależy od rodzaju implantów, marki i lekarza ;) więc myślę, że w 11 tys. powinnaś się zmieścić :)

ja wplacilam 2tys pol roku temu,zeby zaklepac termin op.ktora bedzie 15.01.14,ogolnie za caloksztalt,wkladki mentor u dr.Kubasika w pniu,na obornickiej-13.700.

Gość GośK
Witam dziewczyny :) od jakiegoś czasu myślę o powiększeniu sobie piersi i prawde powiedziawszy nie wiem jak się do tego zabrać. Nie mam kontaktu z nikim kto jest po zabiegu i cieżko mi się zdecydować na jakiegoś lekarza. Z opinii które znalazłam w necie skłaniam się w kierunku dr Kasprzyka i do dr Giedrojć Juraha. Jestem z Krakowa. Możecie mi powiedzieć ile wizyt musze przejść przed i po operacji i czy ewentualne dojeżdżanie do Chorzowa będzie uciążliwe. Dr Giedrjć wzbudził we mnie pozytywne odczucia po filmie reklamowym na stronie kliniki a dr Kasprzyk z drugiej strony podobno jest przereklamowany. Utknęłam kompletnie. Czym mam się kierować przy wyborze lekarza?

Gość gość
Wybierz następnego

no więc uważam że jeżeli nie będziesz mieć kierowcy to dojeżdżanie może być uciążliwe! a czym sie kierować przy wyborze lekarza? przede wszystkim swoimi odczuciami - idz na konsultacje i sprawdz sobie "na żywo" jacy oni są :)

Gość gość
Jak będzie tak biegać po konsultacjach to polowe kasy straci na nie. Lepiej poczytac o nich i spytac osob ktore byly u tych lekarzy. Czasem ktos byl na kilku konsultacjach a i tak zle wybral.nie ma reguły. Jak masz możliwość to najlepiej z polecenia znajomych

Gość izzzunia2
Ja u Wiatroszaka we Wrocławiu nie płaciłam ani złotówki za konsultacje. Ale trafiłam z polecenia znajomej która juz nie raz tam korzystała z zabiegów medycyny esetycznej. Wiec kwestia jeszcze tego gdzie sie tak naprawdę trafi i jakiego lekarza wybierze. Jesli takiego który tylko ciągnie kase to i za konsultacje bedzie brał dużo kasy.

Gość gość
Izuuunia jaki twój następny psedo będzie ??

nie ma biegać po konsultacjach, wystarczy pójść na dwie... według mnie lepiej zapłacić tą stówę więcej za konsultacje niż potem martwić się nie takimi piersiami, jakie się chciało... albo - gorzej - źle zrobionymi.