Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska brandniunia

Jaką dziewczynę może mieć kurdupel 169-170 cm - pytam z ciekawości

Polecane posty

Gość Mrs Good
Dzieci poniżej 18 lat nie mogą robić prawka nie ze względu na wzrost ale ze względu na dojrzałość psychiczną i dostateczny rozwój procesów poznawczych. Gdyby chodziło o wzrost to prawo do robienia prawa jazdy miałoby wielu gimnazjalistów, gdyż 14-15 latek/latka ma zazwyczaj więcej niż 160 cm wzrostu. Nie widzę niczego śmiesznego w prowadzeniu opla omegi przez mężczyznę o wzroście 165-170cm.

Gość Ja nie czułam się bezpiecznie
przy moim eksie który miał 185 cm wzrostu. To ja zarabiałam więcej kasy, to ja rozwiązywałam trudne sytuacje, a on na dodatek oglądał się za spódniczkami.Więc go rzuciłam. Obecny ma 170 cm, jest o wiele silniejszy fizycznie niż pierwszy, umie zarobić nie tylko na siebie, ale na Nas ;-) Pomaga w domu, sprząta, gotuje i jest piękny ;-) duszą i ciałem

Gość Do Ciekawskiej B/
Kurdupel, Kurdupel, Kurdupel. . . Może "niskiego wzrostu", hę? Z tego co piszesz to sama jesteś "kurduplem" ze swoim wzrostem. Co to za róznica ile facet miał wzrostu... Między mną a moim facetem - 4 cm. I jest cudownie. Ale bzdurny temat

Gość DENIS FAJFER
Ja mam 158cm mój 172cm. Jak na zdjęciu. Tylko na tym zdjęciu mam jeszcze obcasy. Czyż nie wyglądamy proporcjonalnie?? Fotka z przed 5 lat z początku naszej znajomości:) http://www.voila.pl/396/3m3ob/?1

Gość 170 cm
kazda wzrost w niczym nie przeszkadza chodzi o uczucie a wiekszosc z was tego nie potrafi okazac tylko lans widzicie i stawiacie na 1 szym miejscu

Gość LIPA !!!!!!
MAM 172 cm i jestem całkowicie zlewany przegrałem zycie ... moze to i dobrze mam czas na picie good night

Gość tom Criuse ma 170 cm
:D

Gość prawiczek z warszawy
Mam 165 cm.

Gość Ja mam 165 cm a moj facet 169
i uwazam ze jest cudowny pod kazdym wzgledem :)

Gość abadziababenc
kurdupel zamiast dziewczyny powinien mieć kota jak kaczyński

Tom Cruise to aktor :O

Mam downa :O

Gość mam 172 i nigdy mi to nie prze
szkadało.... i podobają mi się kobiety do 162 - chodze z linjką.... jak więcej to odpada, a na poważnie ty też byś odpadła ale nie ze względu na wzrost tylko za chamski i obrzydliwy charakter ps odpowiedz jak można nazywać kogoś kurduplem będąc według swoich standartów też kurduplem

Gość Al Pacino też niski
;) i nijaki ;) Tom jeszcze fajny,ale Al Pacino stary zgred.

Gość Kiedyś wierzyłem w
takiego typu, że niski facet nie znajdzie laski. Do czasu aż poznałem gościa, który ma 167 cm, a nie ma żadnych problemów z kobietami. Nie ma sensu wierzyć na słowo w ograniczające przekonania, kiedy w rzeczywistości okazują się one kłamliwe.

Gość 170 ,5 cm!
Kobiety mają 170 cm , 175 cm , jak założą szpilki , mogę się pochlastać.

Gość kurduple mają serce
nisko osadzone i im się macza w gównie :P

Gość ja zawsze wolałam niskich
sama mam 165 i spotykałam się z facetami mojego wzrostu albo trochę wyższymi, nie lubię wysokich bo szyja mnie boli jak się z takimi całuje i zwykle mają paskudne, wielkie stopy :o Czuje sie bezpiecznie facetem któremu moge spojrzeć w oczy bez wyciągania głowy hen daleko i do którego jak sie przytulam to nie mam głowy tam gdzie on brzuch. Nie mogłabym natomiast spotykać sie z łysiejącym albo chudym, bleee..

ja mam 158 cm wzrostu i jak dla mnie to facet mógłby mieć nawet 163! czy wzrost jest wyznacznikiem czegokolwiek ? moim zdaniem nie bardzo. znam dużo wysokich mężczyzn i są tacy słabi że szok!! a znam wielu wartościowych porządnych i zaradnych facetów nie wiele wyższych ode mnie ........ więc co to za gdybanie! to kwestia gustu nic innego! mój facet ma jeden minus ( jest sporo wyższy ode mnie ale ja i tak bardzo rzadko noszę szpilki!!) jest za szczupły jak dla mnie! ja się lubię przytulić do ciałka! ale nie jestem z nim ani dlatego że jest wysoki ani nie byłabym tylko dlatego że mógłby być grubszy tylko po prostu go kocham

:(

a jeżeli chodzi o samochody to ja prowadzę alfe romeo 156 wielki samochód z felgami siedemnasto calowymi a mam 158 cm! wieku 18 lat nabywa się zdolność do czynności prawnych i tylko o to chodzi ciołki :D

Gość fereredtu
Krygier to facet - Krzysiu z Bydzi , wali ciągle te same teksty to od razu widać...ale przecież pisałeś,że prawko w końcu zrobiłeś

Gość vnghfhfhfhf
ja też mam 165 cm i dla mnie to nie problem żeby facet miał 170 cm - przeciez wyższy ode mnie co nie? równy też może być nie rozumiem dlaczego wzrost ma aż takie znaczenie.. Al pacino nijaki? chyba kogoś tu pogięło...teraz no to wiadomo,jest już stary ale nie widziałam przystojniejszego faceta od niego jak był młody no ale to kwestia gustu.

Gość A już myślałem, że tu
siedzi samo gimnazjum... Prawdziwe kobiety potrafią docenić prawdziwe walory mężczyzny, nie patrząc stereotypowo - "wielki, to czuję się bezpieczna", "wysoki, bo nie wygląda jak dziecko" itp. tu chodzi o to co sobą reprezentujesz i czy jest ta chemia i to coś - osoby, które mają w głowie jedynie model, do którego dopasowują innych, to osoby, które nie znają słowa miłość i określenia "tego czegoś"... ma być wysoki, a to ma być umięśniony... tragedia...

Mnie juz nic nie pomoze :(

Gość LOL <178
Masz mniej niz 178 mozesz pomarzyc sobie o jakies tam kobitce... ale sie nie łam sie booo przeciez sa jeszcze inniejsze równie fajne metody spedzania wolnego czasu...SZTEKI MOZNA WPIERDZIALAC *Za ten hajs kupie sobie ksiazke i bilet do Holandi by serce przestało byc pełne... Sa tez plusy z bycia samotnym #wiecej czasu na picie... wiecej hajsowy (mozna zapodac jakies odzywki) jestes wolnym strzelcem na imprezach mozesz sie łopic na balu nikt nie bedzie Cie stopował przed ustawkami w Pubach nikt nie bedzie Cie srawdzał co robisz jaki i gdzie nikt do Ciebie nie bedzie dzwonił z pretensjami nie bedziesz musiał kombinowac co jak gdzie co kupic na Walentynki czy na urodzinki mozesz palic zipke :D i nikt nie powie Ci ze siie marnujesz heheheheh ogólnie masz spokój... TAKZE SA TEZ ZALETY BYCIA KURDUPLEM a tak na marginesie to ze jestem niski nie oznacza ze słaby i uczulam od razu bo niektórzy juz sie bardzo przejechali...(POZORY MYLA) (Tajski boks krav maga ) i teraz smigam uzupełniajaco na mma i kick boxsing :P nie nadaje sie do kobiet ale za to jestm bardzo dobry w innych kwestiach POWODZENIA I NIE ŁAMCIE SIE NISCY ...ŁAMCIE ALE TYCH WYSOKICH LALUSIÓW NAJLEPIEJ W PÓŁ :P (dzieci nie róbcie tego sami w domu)

Gość Rozamund de Clergis
to zależy od kasy. Jeśli ma jej dużo to może mieć każdą a jak ma jej małą to tylko taką do 162.

Gość mudzin z JAJAJKI
ale co wy macie z tym wzrostem... Zycie po to jest zeby je przezyc trzeba komus zaufac w cos wreszcie uwierzyc nie przejmujcie sie boo nie ma czym... jestem NISKIi i co z tego...mam dziewczyn(y) jestem pozytywnie nakrecony na zycie i too wystarczy nie łamcie sie wszystko sie ułozy ...;D SADZIC PALIC ZALEGALIZOWAC bless

Gość Beria
A propo szteków to Robert Burneika sam ma 175 cm a niech go ktoś sprobuje nazwać kurduplem:)

Gość niski niski niski niski
o ile moze miec wogóle... ja jestem kurduplem mam 174 23 lat mineło i nic zadna wszystkie tylko wysokich chca... takie uroki naszego społeczenstwa kazda chce sie pokazac MOIM ZDANIEM ZAJMI SIE CZYMS INNYM bo na dziewczyne szans nie masz ja juz chyba przeszło 2 lata temu dałem sobie spokój a w chłodne wieczory gram na xboxsie POLECAM fjana sprawa tam nikt Cie nie ocenia po wygladzie tylko po umiejetnosciach ahh to jest moje nowe lepsze zycie i tyle zycze powodzenia