Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

na dobry poczatek tego co i tak ma swoj koniec

Polecane posty

a ja udaje, że go nie lubie i podrywam albo nie udaję że go lubię i podrywam albo nie udaję że go lubię i nie podrywam albo udaję , że udaję

czcijmy od nowa, bo zmanierowana za głośno się śmiała jeszcze pzred upływem wyznaczonego czasu! sorry lusia topik nam za bardzo spadnie

Gość nieprawdziwa z
czcijmy od nowa, bo zmanierowana za głośno się śmiała jeszcze pzred upływem wyznaczonego czasu! :D:D:D:D:D

widzisz lusia z nią sie nie da współpracować :D

"a ja udaje, że go nie lubie i podrywam albo nie udaję że go lubię i podrywam albo nie udaję że go lubię i nie podrywam albo udaję , że udaję" Ta poezja powinna się Zsowi spodobać, inspirowałaś się tym wierszem:? chce o tobie myslec, mysle o tobie nie chcę o tobie myslec, myślę o tobie chce o innych myslec, myślę o tobie, nie chce o niczym myslec mylse o tobie (czy jakoś tak)

nie ten wiersz też ja wymysliłam:) chyba łatwo zgadnać :P

'a ja udaje, że go nie lubie i podrywam albo nie udaję że go lubię i podrywam albo nie udaję że go lubię i nie podrywam albo udaję , że udaję' hahahhaha, teraz ja muszę podziękować za gotowca!

to kto jeszcze komu chce podziękować i za co ??

20:33 [zgłoś do usunięcia] Luśka z Windsorów "Luśka jesteś lepsza od swojego podszywka " Sami, czyli jednak nie bojkotowałaś?? o ty! a miałam?znowu coś przeoczyłam 😭 obiecuję ze się (NIE) poprawię;)

ZS by wiedział, co powiedzieć, więc go zacytuję - ściemniać to my zgadza się :) ściemniać to my:)

Gość nieprawdziwa z
ZS by wiedział, co powiedzieć, więc go zacytuję to zawsze szczery tez juz dead ?

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

cholera trzeba szybko pisać nie wiadomo, kto jest next

Gość Sztynort Zaśnieżony
Widzę, Luśka, żeś odpuściła pogawędkę z podszywem. :) Wyjątkowo namolna z niej niewiasta.

Gość nieprawdziwa z
cholera trzeba szybko pisać nie wiadomo, kto jest next :D:D:D:D:D luxurylife chyba sobie zahasluje tego nicka :D:D:D

"Widzę, Luśka, żeś odpuściła pogawędkę z podszywem. Wyjątkowo namolna z niej niewiasta." Podszywy były dwa (ż zadnym nie rozmawiałam, wiec nie było co odpuszczać) z Toba mamy trzy na topiku. :-)

zmanier będziesz czarna? chcę to zobaczyć :P

i oczywiście wrzuć maila w profil i stopkę i naucz się cholera emot

Gość nieprawdziwa z
ike luxurylife taki nick ma sie zmarnowac?

"cholera trzeba szybko pisać nie wiadomo, kto jest next" zgłąszam sie na ochotnika (tylko, czy ja sie kwalifikuję ze swoją wirtualną żywotnoscia nie do zdarcia?) :O

lusia za kare będziesz ostatnia :P było sie nie przepychać :P

Gość Sztynort Zaśnieżony
Myślisz, że jest ich więcej? Popularność bywa zdradliwa i być może w swej skromności dopuszczę do siebie przypadek padnięcia jego ofiarą:)

ke, niedługo wielki post, odwołam się do idei miłosierdzia i wybaczenia! miłosierdzie i przebaczenie są przed tobą właśnie wydałam im numerki

Gość nieprawdziwa z
i naucz się cholera emot nic prostszego