Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

Bale są metafizyczne...bal na dworcu w Koluszkach albo bal u Wolanda. Tak czy siak, o poranku czekaja na nas ciepłe kapcie i kawa ;) Obrus przyniosłam.

a ja jajka na twardo i mielonkę jak na polowe warunki przystało:)

Marzy mi się zupa grzybowa....ech...ciężkie jest zycie emigranta.

To fatalnie. Niecierpię nieposolonych jajek i pomidorów.

Niby skąd??? :P Jesteśmy na obczyźnie, nawet nie wiem czy w poblizu jest jakaś Biedronka :)

Nikomu :P Jako bezdomnym przysługują nam racje żywnosciowe. Dzień dobry :)

Zimno jak diabli ! Rano w lokalu było 15,5 C, a za oknem -20 C. Jak tak dalej pójdzie, to wstawię koksownik. Mam też pomysła na KROK albo TROK - Tymczasową Radę Ocalenia Kafeterii. Ogłoszę SK Ike i Iftar ugotują grochówkę,ale będzie wydawana na przydział i nie każdemu. Zaczynamy też zbierać kartony, bo liczba bezdomnych może wzrosnąć, emperatura spaść poniżej -30 C :classic_cool:

zimno zimno my zrezygnowaliśmy z nart z jednej strony się cieszę bo ja atrakcje zimowe uważam za mękę ale szkoda synka no ale może jak zrobi się względnie to za tydzień , dwa pojedziemy........ tak czy owak przywlekłam wielki termos z kawą

a kto będzie decydował komu tą grochówkę wydać ?? bo ja mogę zgłosić się na ochotnika :D

Zgłaszasz się na ochotnika do decydowania??? Władza Ci się marzy :P

to ty gotuj:) ja ciebie popilnuję:) bo grochówki nie umiem gotować bo nie lubię :) a jakby przechodził akurat kucharz to daj mi chociaż zamieszać, bo muszę udawać , że coś robię :D

iftar chyba się nie zrozumiałyśmy:) nie umiem!!! ale jak sobie chcesz, najwyżej wszyscy beda chodzić głodni:P

czuwam rewolucjonisto ja tez mogę wkleić twój post w którym żałośnie skarżysz się kucharzowi na Ike :) po co Ci to? Jest tak zimno ze na samą myśl o tym ze mam wyjść mam dreszcze witam

Czyli dziś robisz za pomoc w polowej kuchni. Bedziesz obierać ziemniaki i robić to, co Ci karzę :P