Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

ten post , iftar to do sami był? mam rozumieć ?

Sami, ja jestem rozczarowana nietrafnością prognozy (być może za późno się obudziłam) bo u mnie tylko 15 na minusie. Do rekordu sprzed 4 lat, czyli kiedy wyszłam z domu przy minus 27 daleko. Iftar, będziesz karać za to, ze Ike nie zrobi co jej każesz? ;-)

iftar myslę, że te perfumy to jakaś próba przekupstwa nie oddamy grochówki za perfumy:P

zwłaszcza ,ze grochówki wciąż jeszcze nie mamy i najwyraźniej jednak się na nią niee zanosi :D

Nie sami, nie możesz. Żadnej pomarańczowej propagandy !!! Szerzenie rewolucyjnej propagandy w stanie SK jest zabronione ! 😡

Jak oa mysli, że dostanie talerz zupy za nędzną szanelkę to się myli :P

właściwe skojarzenia doskonała pamięć empatia wyrozumiałość to cała ja....no ale chyba nie przyszedłeś tutaj rozmawiać o mnie:)

To wy tu sie kłóćcie co do tych ziemniaków, a ja skoczę do green way'a na kaszę z kotletem sojowym :P

jej CHYBA NIE już sie gubię w tym wirtualu ok proszę mnie informować kiedy należy walczyć a kiedy należy ignorować :) rozumiem że dziś udajemy że gotujemy ok

chyba talerz wody:D bo zupy wciąż nie ma...... tak iftar biorę cię pod włos może weźmiesz się do roboty:P ja czekam na wydanie dekretu to też bardzo ważne zajęcie:)

Uwaga Dekret !!! Niniejszym ogłasza się, że jakakolwiek współpraca z siłami pomarańczowej tfu...:O rewolucji uznana będzie za zdradę i ukarana pozbawieniem przywilejów albo karami doraźnymi, albo odpowiednimi. Nie ma ograniczeń w wymiarze kary ! Za współpracę i współdziałanie uzna się świadome i dobrowolne nawiązywanie kontaktów, rozmowę z dobrej i nie przymuszonej woli w celu odniesienia korzyści emocjonalnej i medialnej. Za zdradę podwójną uzna sie świadome i dobrowolne przyjęcie roli TR, TW i TS - gdzie T oznacza tajny, zaś znaczenie liter R, W, S jest tajne ! :classic_cool:

najlepsze cytat z dekretu to ''z siłami pomarańczowymi tfu'' musi być grochówka? nie lubię :O

KRUPNIK. A krupnik lubicie???????????????????????????????????????????????

ja lubię wszystko- jeśli ktoś mi ugotuje:) a co do dekretu! obym nie była skazana na klęskę:D zwłaszcza w nawiązywaniu kontaktów rozumiem, że wzrokowy kontakt pomijamy??? i jest dozwolony?

To jest Kuchnia Polowa i albo się lubi to co jest, albo się nie ma nic 😠 Krupnik też może być :classic_cool:

mam przynieść z domu czy gotujemy świeży krupnik? melduje ze się dostosuje :classic_cool:

teraz wypadałoby skombinować naczynia bo na listkach babki to raczej się nie najemy

Kontakt wzrokowy w celu rozpoznania sił, zamiarów i działań npl'a jest wskazany :classic_cool: Stworzone zostaną JS AWK. Zasady naboru zostaną podane w obwieszczeniu ;)

prawdziwa kobieta je tyle ile wróbelek :P wiec nawet z liście mogą być