Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

Sąsiadki albo już nie korzystają z żadnych zabiegów kosmetycznych, albo się wstydzą jedna przed drugą. A sąsiedzi ? Hm..., też by tak chcieli, ale cóż...dary natury nie każdemu przypadły w jednakowym udziale ;)

ale chcieliby oglądać czy korzystać z zabiegów?:) bo to duża różnica:)

Mistyka i metafizyka. Szybowanie w stratosferze słowotoku. To dla much. Ja pijam kawę przed śniadaniem, otwieram gazetę i sprawdzam notowania na giełdzie. Lubisz giełdę Lusiu?

Wyszło z boru ślepawe, zjesieniałe zmrocze, Spłodzone samo przez się w sennej bezzadumie. Nieoswojone z niebem patrzy w podobłocze I węszy świat, którego nie zna, nie rozumie. Swym cielskiem kostropatym kąpie się w kałuży, Co nęci, jak ożywczych jadów pełna misa, Czołgliwymi mackami krew z kwiatów wysysa I ciekliną swych mętów po ziemi się smuży. Zwierzę, co trwać nie zdoła zbyt długo na świecie, Bo wszystko wokół tchnieniem zatruwa i gasi, Lecz gdy ty białą dłonią głaszczesz je po grzbiecie, Ono, mrucząc, do stóp twych korzy się i łasi. Czy by chcieli ogladać ? - Oglądają :D A jeden, jeszcze młody, niezłe ciacho, czasem naśladuje. Ale częściej tylko podziwia ;)

Lusiu, tu chodzi o adrenalinę, o ryzyko, o napięcie, walkę z czasem. Cudownie jest patrzć, na notowania giełdy tuż przed jej zamknięciem i sprawdzać jakie zyski przyniosło kilka telefonów wykonanych w trakcie godziny.

Hello! :-) Zwykle zdarza mi się to tylko w myślach, ale zrobię wydatek: Kiedy zablokują tę fucking podszywaczkę złodziejkę? :-)

rozumiem:D może próbuje przejąc terytorium ale wie , że to jeszcze nie ten czas:D

Nie potrafię tak myśleć. Nie lubię strat. Nie potrafię się z nimi pogodzić. I nie potrafiłabym oddać dużych pieniędzy w obce ręce.

tak się zastanawiam czy i ja nie powinnam obrać sobie jakiegoś wojennego pseudonimu:)

Lusiu, tylko pozornie oddajesz pieniądze do dyspozycji maklerowi. Tp do Ciebie zawsze należy ostanie zdanie. To Ty podejmujesz deczyzję.

oryginale myślę, że sama musisz zgłosić zablokowanie podszywu i myślę, ze powinnaś to zrobić nie daj brać się pod włos gdyby mi ukradli dowód to też bym kradzież zgłosiła:)

Jeżeli masz ochotę i czas Lusiu, mogę napisać Ci jak zacząć inwestować na giełdzie. Musisz mi tylko powiedzieć gdzie na której. Giełdy na świecie różnią się nieco między sobą. Wystaczy mi kontynent. Europa, Azja czy USA.

Znakomicie jeśli mieszkasz w jakimś kraju europejskim. Ze względu na podobne strefy czasowe, będziesz miała ułatwione śledzenie notowań.

Jesli mieszkasz w Polsce i rzadko podróżujesz po świecie, to mato znaczenie. Żeby zacząć dziłąnia na giełdzie, trzeba utrzymywać w miarę stały kontakt ze swoim maklerem.