Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

to twoja wina gdybym zdała się na ciebie to bym dawno padła z głodu:P

A ja mam plażę z bursztynami. Byłam, chodziłam, zbierałam :)

Nie mówię nic I tak jak ty Rozciągam usta w srebrny śmiech Złamana w pół Nakrywam stół I pytam jak Ci minął dzień Gdy będziesz spał Cichutko wymknę się Przepłynę wzdłuż ocean moich łez I wrócę zanim słońce wstanie Wychodzisz i Zostawiasz mi Przez próg rzucony tani gest Nie mówię nic I tak jak ty Rozciągam usta w srebrny śmiech Wieczorem dasz mi garść dusznego bzu Bym mogła w nim utopić cierpki ból A wtedy ty poczujesz się niewinny Dotykasz mnie I sprawiasz, że Już prawie wierzę w twoje słowa Lecz gasisz ogień Szybko zbyt Czy wiesz jak marznę w twych ramionach? Zasypiasz - ja cicho wymykam się Przepływam wzdłuż ocean moich łez W pamięci wskrzeszam tamten maj i bez I wrócę zanim słońce wstanie...

zimno jest nikt w piecu chyba nie dokładał jak zwykle melduję się z termosem gorącej kawy:) i chyba rozpalę ognisko :)

Gorąca aromatyczna kawa, jest tym czego mi dzisiaj rano potrzeba najbardziej. Miałam koszmar we śnie. Witajcie :)

tylko ja dużo słodzę:) a posłodziłam wszystkim:) dzień dobry:)

Witaj ike :) Dziękuję za tak miłe powitanie :) Wzruszyło mnie ono do łez :) Mirabelko - ike udaje, że nie czyta pomarańczowych wpisów :)

Cóż, mogłem wcześniej wstać i poprosić o gorzką. Wypiję i słodką ;) U mnie było ok -25 C. Tera jest -23 C. I świeci słońce, czyli doskonała pogoda, by połazić po dworze topless. To bardzo dobry , naturalny zabieg kriokosmetyczny. Odmładza, oczyszcza, przedłuża :classic_cool:

kucharzu pozwól , że ci nie uwierzę na słowo i z tego zabiegu nie skorzystam a co u ciebie?:) ja wstałam rano- przeczytałam jakaś przypowieść będącą krzykiem rozpaczy i doszłam do wniosku, że czasami dobrze jest nie mieć w sobie empatii:)

niektórzy mówią, że mucha też człowiek:) ale kłamią :)

tak czy owak pozostaje nam czekać na niewolników iftar, którzy zrobią nam obiad jest szansa, że może o normalnej porze:D

Nie masz jak Ike, skorzystać z takich zabiegów. Mieszkasz w mieście. Ja zaś na obrzeżach cywilizacji miejskiej. Nieliczne sąsiadki przyzwyczaiły się do faceta topless, w zimie, przy minus 25, a na ptakach i zającach nie robi to żadnego wrażenia ;) :classic_cool:

nie będę kłamać:) bardzo się cieszę, że nie mam jak korzystać z tych zabiegów nazwijmy to nawet mała wymówką:) a skoro juz mowa o nielicznych sąsiadkach ciekawe jak one radzą sobie z brakiem tejże wymówki i co na to nieliczni sąsiedzi:)