iftar 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Ty chciwusie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 to twoja wina gdybym zdała się na ciebie to bym dawno padła z głodu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 coś na rozgrzewkę :) http://www.youtube.com/watch?v=6o-l-fA-UfE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Styczeń 23, 2010 W Chałupach jest - 20 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=I3gBWto3Bfo masz fantazję ?? skorzystaj:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-pvzA39gR58&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Styczeń 23, 2010 A ja mam plażę z bursztynami. Byłam, chodziłam, zbierałam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 dobij leżącego nie żałuj sobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3LuWXY50RsI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=R2NX_t1MAX8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Styczeń 23, 2010 A co Ty dzis taka umuzyczniona??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 :) czasem trzeba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 23, 2010 http://sylcia91.wrzuta.pl/audio/7dEo0cdnFZ0/krzysztof_kiljanski_feat_kayah_-_oprocz_ciebie_nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iftar 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Nie mówię nic I tak jak ty Rozciągam usta w srebrny śmiech Złamana w pół Nakrywam stół I pytam jak Ci minął dzień Gdy będziesz spał Cichutko wymknę się Przepłynę wzdłuż ocean moich łez I wrócę zanim słońce wstanie Wychodzisz i Zostawiasz mi Przez próg rzucony tani gest Nie mówię nic I tak jak ty Rozciągam usta w srebrny śmiech Wieczorem dasz mi garść dusznego bzu Bym mogła w nim utopić cierpki ból A wtedy ty poczujesz się niewinny Dotykasz mnie I sprawiasz, że Już prawie wierzę w twoje słowa Lecz gasisz ogień Szybko zbyt Czy wiesz jak marznę w twych ramionach? Zasypiasz - ja cicho wymykam się Przepływam wzdłuż ocean moich łez W pamięci wskrzeszam tamten maj i bez I wrócę zanim słońce wstanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 24, 2010 zimno jest nikt w piecu chyba nie dokładał jak zwykle melduję się z termosem gorącej kawy:) i chyba rozpalę ognisko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba nie 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Czarna, gorąca, aromatyczna kawa. To lubię ;) Dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Wind 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Gorąca aromatyczna kawa, jest tym czego mi dzisiaj rano potrzeba najbardziej. Miałam koszmar we śnie. Witajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 24, 2010 tylko ja dużo słodzę:) a posłodziłam wszystkim:) dzień dobry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Wind 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Witaj ike :) Dziękuję za tak miłe powitanie :) Wzruszyło mnie ono do łez :) Mirabelko - ike udaje, że nie czyta pomarańczowych wpisów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba nie 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Cóż, mogłem wcześniej wstać i poprosić o gorzką. Wypiję i słodką ;) U mnie było ok -25 C. Tera jest -23 C. I świeci słońce, czyli doskonała pogoda, by połazić po dworze topless. To bardzo dobry , naturalny zabieg kriokosmetyczny. Odmładza, oczyszcza, przedłuża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 24, 2010 kucharzu pozwól , że ci nie uwierzę na słowo i z tego zabiegu nie skorzystam a co u ciebie?:) ja wstałam rano- przeczytałam jakaś przypowieść będącą krzykiem rozpaczy i doszłam do wniosku, że czasami dobrze jest nie mieć w sobie empatii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Wind 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Przypowieść? Gdzie ike? Wskaż ją żebym mogła przeczytać także :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 24, 2010 niektórzy mówią, że mucha też człowiek:) ale kłamią :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Wind 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Nie widziałam. Daję słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Wind 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Ja czytam pomarańczowe wpisy :) Dostałam za to medal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 24, 2010 tak czy owak pozostaje nam czekać na niewolników iftar, którzy zrobią nam obiad jest szansa, że może o normalnej porze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Wind 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Ikuś ja już ugotowałam obiad. Zjem go zaraz. Poczęstować Cię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luśka Wind 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Ja też potrafię tak pisać tylko mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chyba nie 0 Napisano Styczeń 24, 2010 Nie masz jak Ike, skorzystać z takich zabiegów. Mieszkasz w mieście. Ja zaś na obrzeżach cywilizacji miejskiej. Nieliczne sąsiadki przyzwyczaiły się do faceta topless, w zimie, przy minus 25, a na ptakach i zającach nie robi to żadnego wrażenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ike 0 Napisano Styczeń 24, 2010 nie będę kłamać:) bardzo się cieszę, że nie mam jak korzystać z tych zabiegów nazwijmy to nawet mała wymówką:) a skoro juz mowa o nielicznych sąsiadkach ciekawe jak one radzą sobie z brakiem tejże wymówki i co na to nieliczni sąsiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach