Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chyba nie

Lokal zastępczy

Polecane posty

Widzisz Lusiu :D Samo pisanie o giełdzie jest wciągające :D A co będzie kiedy zechcesz inwestować. Powinnaś na początek zastanowić się jaką sumę możesz przeznaczyć na ten cel.

Tylkood Ciebie zależy ile chcesz poświęcić na grę. Musisz jednak pamiętać, że im więcej włożysz,tymwięcej możesz stracić. Ale też zyskać :D

Lusiu, na początek sugeruję abyś nie wkładała w giełdę wszystkich swoich oszczędności :D Wystraszyliśmy chyba pozostałych rozmówców.

cześć iftar tak sobie myślę kto ma miękkie serce ten ma zimne pośladki zaczepił mnie jakiś bezdomny- poprosił o bułkę i kawałek kiełbasy myslę sobie kurcze mróz jest a on też człowiek to kupię mu kupiłam bułki, sok wielo-warzywny i gorącego kurczaka- bo zimno wychodzę- nie ma go uhhhhhhh paręnaście minut łaziłam jak idiotka po osiedlu żeby go znaleźć a wyszłam na chwilę więc nawet bez rękawiczek dorwałam go w końcu teraz on pewnie wpieprza kurczaka a ja odmrażam dupę

Cześć ie ja ostatnio przymknełam oko na nieróbstwo swojego podwładnego. No i mnie pokarało. Bedę ponosić konsekwencje do tzw usranej śmierci.

a on co na to ?? czuje się chociaż winny?

czyli rozumiem w cale:) mój bezdomny chociaż powtarzał o boże, o boże następnym razem zwrócę mu uwagę, ze boska jest odpowiedniejszym określeniem:)

poczekam:P ale chyba przejdziemy na erotyczny, co?