Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agussstttino

Moja mama nadal karmi siostrę piersią...

Polecane posty

Gość agussstttino

...a siostra ma już 8 lat. A mi jest już po prostu wstyd. Boję się pokazać w rodzinnym domu i okolicach bo już wszyscy się z niej śmieją a przy okazji z ojca, mnie i siostry . Ale jest coś jeszcze... Siostra ma problemy ze sobą. Nie chce chodzić do szkoły, ciągle by z matką siedziała i ciągała cycka. W szkole nie ma koleżanek, jest odludkiem, w domu też to samo. Nawet jak przyjdzie jakaś rodzina z dziećmi to ona się z nimi nie chce bawić. Ma problemy z uzębieniem, ma krzywe zęby, te pierwsze, dentysta powiedział że to efekt tak długiego karmienia piersią i butelką... Bo tak, siostra nadal potrafi też pić z butelki ze smoczkiem. Lekarz rodzinny mówi jej to samo, aby przestałą ją karmić, i poszła z nią do psychologa. Moja matka problemu nie widzi! Uważa że wszycy się do niej przeczepili, że nie rozumieją że ona jest matką i że co ona będzie własnemu dziecka cycka żałować. Matka żadnych argumentów nie przyjmuje, naczytała się w durnych poradnikach dla kobiet o tym że mleko matki co cud i żeby karmić jak najdłuzej! Ale na Boga nie dziecko które ma już 8 lat! Ludzie powiedzcie mi jak my mamy do niej dotrzeć i jej to wytłumaczyć?

Gość marne prowo
-10

Gość agussstttino
Nie prowokacja a życie. A jeśli nie macie nic ciekawszego do powiedzenia to nikt wam nie każe się wypowiadać!

Gość idfufer
u moich znajomych dziecko karmione było piersią do 7 roku życia, tylko ze dziecko juz nic chcialo piersi wiec nie wiem jak ci pomoc

Gość nanananna
też znałam taki przypadek ale dziewczynka miała 6 lat matka poprostu lubiła jak małą jej cycka ssała jak dlamnie to jakies zboczenie ja bym twoją matke postraszyła opieką społeczna że jak tak dalej będzie robić to dziecko jej zabiorą

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy . Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_ mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość agussstttino
Reakcje w postaci konsultaji psychologicznych zapowiada już szkoła. Ale według matki wszyscy się do niej przyczepili.

Gość nanananna
ja bym to jeszcze do opieki społecznej zgłosiła bo to jest nie do pomyślenia

Gość nie rozumiem dlaczego
od razu krzyczenie że prowokacja? Justyna Steczkowska piersią była karmiona nadal jak miała 7 lat. Sama to wyznała w wywiadzie dla radia. Czyli co? Kłamała? Kiedyś był artykuł o kobiecie która karmiała jeszcze 10latka, ale pewnie też prowokacja...