Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Zenon a ty jak zwykle zaskakujesz :D to wiesz co ? to i ja poproszę wiersz dla mojej ukochanej ... ma na imię Anna , jest moją narzeczoną Wiersz w tonacji pochwalno - miłosnej ;) da się zrobić na dzisiejsze popołudnie ? :D 🖐️

wiesz ;) dla stałego fana to chyba da się ? co nie ?;)

Co sie nei da jak sie da hehe. ; ) Anno ty jezdes moja narzyczona wymarzona i wysniona od urodzenia o tobie myslalem az w koncu cie spotkalem to bylo jak przyjźcie wiosny dzien sloneczny, dzien radosny madra, piękna i wspaniała moim zdaniem doskonała z tobom chce iść przez rzycie o poranku i o świcie!

Gość o ja
bomba trąba 😭 zenek postaraj sie lepiej stac cie na to :D

Gość przekora
Co się stało?! co sie stało ?! Zenka chyba coś porwało!!!może licho albo wiatr byle tu z powrotem spadł! jak nie spadnie to nie ładnie tak zostawiać fanów swych! jak tak będzie robił dalej nie zarobi ni dwóch dych!;) Wzywa się obywatela ze Środy Śląskiej Zenona niechaj tą ciszę czem prędzej pokona!!!! pozdrawiam wszystkich 🌻

no własnie Zenek , gdzie jesteś ? czekamy na nstp dostawę świeżych nowych wierszy :D

Witajcie moi mili czyżcie shudli czy przytyli? gdziescie sobie byli i skad wrucili? ja ostatnio troche robie tu przyniose tam pomoge zawrze jakies 10 złotyh nie uciekam od roboty dalej zimno jest na dworzu Na Maruach i Pomożu.

Gość widziałyscie Zenka
Zenek a ja Ci życze stałej pracy!!! z zimy to tak 1,5kg nadwagi sie znajdzie,ale u mnie za oknem dzis tez zima:( a wierszyki to ty pisz bo my je lubimy czytywać!!! Regres a wierszyk narzeczonej to chyba z pamieci deklamowałeś :p i jak zadawolona?

Dzięki za zyczenia! Muwia ze kto szuka prace znajdzie ale jaka podobalaby sie najbardziej? odsniezanei nie jest zle lubie fizyczne prace te kto sie dobże zmeczy dobrze śpi ktos taki nei ejst zły bo jusz sie nameczyl i swoja wrogogosc zwycienrzył!

Cześc nie zapomnialem o was, tylko jakos talentu akurat nie meialem i nei rymowalem . Morze dzisiaj sprubuje? Dla wszyztkich kobiet spuznione zycczenia przepraszam was z calego sumienia ze wczesniej nei rymowalem, ale nastroju nie mialem przyjmijcie moje szczere rzyczenia szczescia, milosci i powodzenia zeby was wszyscy kochali bliscy nie zapominali zeby zdrowie bylo i w finansach sie szczenscilo!

Gość zielona_fala
fajniutkie te wierszyki nie powiem ty nimi takżonglujesz jak jakis cyrkowiec jak te króliki z cylindra

Gość zielona_fala
a wierszyk o skoku w bok umiesz napisać?

Witam pszy niedzieli. Skok w bok rzecz to stara jest tego cała chmara ale nei zapominaj o tym ze jest wielu ludzi pożądnych kturzy tego nie robia brzudza sie tym jak horobą tacy co to tak sie zachowuja drugiego czlowieka nei szanują i siebie tez nie tak blizniemu nie robi sie

Gość zielona_fala
dzięki ci Zenek

Gość Magdalena_
Zenuś jesteś niezastąpiony :) 👄 Twoje wiersze zawsze poprawiają mi humor :D :D :D

Zenuś czas na jakis nowy wiersz ;) jak tam twórczość ? kwitnie ? 🖐️ :D

Zenek,już sadzisz w polu ? Nie widać Cię,nie słychać.

Gość Zielonka 39 Borki Małe
Ciężkie życie pracy kupa Aż od tego boli dupa Może jedna wezmę bata I uderzę w sratatata Będzie głośno i zabawnie ....................................

Gość ej nie mam chlopaka!