Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Gość Zenonie Zenonie
dziekuje ci bardzo za wiersz na Walentynki dla Hani :)

Bó udziela się na Topiku ma znajomych prawnikuw i rolnikuw bo to dziewczyna dlo wszystkiego do tanca i do modła rużańcowego jest mila, uczynna i kolerzenska nie pija denaturatu i nie jara zielska odżywia sie zdrowo i koncertowo jest kafeteriuszką nałogową ma czym oddychac chwalą panowie kobiety z zazdrosci staja na glowie jednak wszyscy lubia ja i szanuja bo swym humorem wszystkich ujmuje!

Zenon bomba :D te nowe wiersze ... Zauważyłem że tworzysz też na zamówienie ? Tym wiekszy podziw i szacun dla ciebie ... Nie zastanawiałeś sie nad wydaniem jakieś tomiku ? Mam nadzieję ze jak będę kiedyś potrzebował jakiś wiersz ,to ułożysz go tez i na moje potrzeby ;) ? niebawem śledzik ? może pojawi sie jakiś temat przewodni ostatków ? :D 🖐️ pozdro poeto

Zenon ,to Ci mi niespodzianka.A ile radości mi sprawiłeś,pocieszny jesteś,pobudzający do śmiechu.:) Napisz wiersz o Sobie.

Ale ja się nadziekuje. ;) Co do tomika to sie morze jakis wydawca zgłosi kiedy hehe? O sobie to już chyba duzo tu napsialem, ale poewnie jeszcze duzo bedzie. Moze cos zaraz o ostatkach będzie!

Jeszcze jem ponczki po tlustym czwartku to od rodzicuw i dziadkuw duzo slodkich podarkuw lukrowane z marmolada to przysmak znany od dzieci do emerytów porządany oznacza to ze kończy się karnawał niedlógo swiąt religijnych przyjdzie nawal Wielkanocą zwanych przez katolików oczekiwanych ale teraz jeszcze czas wesoły wienc zapraszam was za stoly!

Może wiersze są dobre i masz talent ale coś z ortografią Zenku to na bakier ;)

Gość ale twórczosc zenona
własnie opiera sie na tych błędach i to jest własnie to piekno w nich

Gość przekora
A ja ośmielę się zauważyć że Zenon nasz prze sławny błędy robi specjalnie i bardzo się stara żeby naturalnie wychodziło. Czasem się zapominał lub w natchnieniu zapędzał i było poprawnie.... ;) Ale!!!!! jak dla mnie bomba! :) kiedyś był temat w którym pisano o porwanym przez jaszczomba pudelku... pamiętacie? co się człowiek uśmiał czytając to klękajcie narody!!!! mnustfo:) tam było błeduf i:) przekora pozdrawia Zenona ze Srody Sląskiej co pączki wciąż zjada i rym piękny składa:):)

Brawo nasz Adaś medal wyskakał On sie ze szczenscia az poplakal Justyna byla pionta narazie ale pewnei jeszcze pokaze zobaczymy ile jeszcze medali oby nas inni ciagle nei lali kiedys nie bylo rzadnego kronżka teraz Polska jest calkiem mocna!

Zenek :D Widzę że twórczość idzie z duchem czasu :) 🖐️ wiersz jak zwykle bomba

pije sobie wode slucham depeche mode czytam kafeterie bo mam w szkole ferie sciagam muze z neta wrzuty i oneta w dzien mam troche zajec cwicze flet i pamiec jezdze na basen tancze tez czasem spotykam ziomkow z klasy niezle z ich ananasy te ferie bylyby genialne gdyby nie moje problemy egzystencjalne podoba ci sie? :D

Pewno! Super masz talent. Tu panuje dobra atmosfera nikt nie mowi o holera wszyscy sie tu lubia w kłutnaich sie nei dłubią szkoda na to czasu nauka nie poszla do lasu lubic sie pracowac po tem terz gotowac jakieś smaczne dania od kolacji do śniadania

Zenek serdeczne uściski przesyłam.:)

wszedlem na temat ale jestem glodny ,terz neidlugo mam obiad. dzisiaj mamy post dla niekturych czas to hłost co by tylko mienso jedli i nim sie przejedli a ja lubie czesto inne rzeczy jedzenie ich mnie cieszy placki, nalesniki to dania znakomite dzisiaj mam ryz z jablkami i z cukrem, śmietanami to rzecz bardzo smaczna i łatwa prodókcja własna!