Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Gość przekora
To twoja żona ma tylko wyglądać??????????????? Zenonie buuuuuu

Zenek, co sie tu pojawił gdyż na kafeterię postawił sądząc, ze Zenon wierszokleta dla kilku kobiet będzie podnieta co by zagaić ragawora poddierżanie w rękach autora tych wierszyków, które i dla zawodowego liryka pewnie nie są lepsze niż ma amatorska krytyka ;-) (bez urazy, Zenek, tak mnie jakoś spontanicznie naszło na zagajkę w Twoim stylu po przeczytaniu kilku postów :-))

sluchajcie starzy i mlodzi DEPECHE MODE ZAGRALO W LODZI!!! ale nie moglam tam byc juz nie chce mi sie zyc :( :P

czyli najzwyklej w świecie depeche z*j*e ba ła ś sprawę :(

sprawe zawalilam nie wiem jak do tego dopuscilam powinnam sie powiesic w piwnicy lub tez wpasc pod samohut na ulicy

aż tak żałujesz ? przylecą jeszcze kiedyś :) Ewentualnie może do jakiejś Pragi może uderzysz lub innego Budapesztu ? :D 🖐️

Budapeszt i Praga to miasta piekne i wysokiej klasy ale na samolot potrzebuje kasy a tyle to az nie mam wiec czy chce czy nie z wizja koncertu trza pozegnac sie.

Depesze super rymuje i coraz lepiej wiersze czuje jam byl jusz na dworze rym znowu dla was stwoże pod sklepem znowu siedza chlopaki czerwoneskury to ich znaki lubia sobie popić żebny tak nie skonczyc to jest porzestrroga trudna rzycia droga. Adam duzo trenowal i medale wyhodował

Zenon pocieszycielu,cześć! :)

Zenek,odgłos konsumowanego jabłka słychać.:)Poza tym wiosna idzie,co nastraja mnie radośnie. A u Ciebie?

Zenon Kafeteryjny Poeta Niezmordowany.

Gość wstrętny podszyw
z dedykacja dla ikusi Robespier Rewolucjonista jestem pod wrazeniem gdy rano widze twoje posty gdy nie masz juz pod nosem krosty gdy smarujesz kasze maslem spalonym na patelce gdy wyjmujesz po winie stare korki trzymane w butelce gdy ekscytujesz sie kazdym swoim postem zapominajac zrobic porzadek ze swoim zarostem uwielbiam cie jak snieg zeszloroczny jak radio zgaszone w ciszy nocnej jak eklerka z kieszeni wyjetego trzepnietego z buta jak kocha swoich podwladnych sam diabel boruta o tak!

Dzisiaj sobota ino robota pospżątac trzeba i zjesc se chleba wieczorem Adam znowu skacze i ja to oczywiście sobie zobacze Amana trudno bendzie pokonać ale ja sie wole pżekonać na co stac tych zawodnikuw i zapisze to w pamietniku!

Zenku Drogi, napisz wiersz i dla mnie - niebogi o mnie i Reevesie Keanu albowiem od lat wielu kocham sie w tym panu Z gory dzieki! 🌻