Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

no znów humor mi się poprawił wiersz mnie rozbawił :D 🖐️ rany Zenek od kolacji do sniadania w kuchni gotować,tak może tylko artysta bo w dzień wierszyki pisuje ;) a ja na obiad sadzone jadłam 😭 ooooo znów był Regres a mnie nie było 😭

Tak sie zrymowalo. ;) Jezd na forum afera jakas kobita sie wydziera ze niby jest moja rzoną a ja osoba zagubioną nie mialem nigdy żony wienc jestme zaskoczony o co tutaj hodzi ktos mi cos poradzi?

Gość przekora
O! matko kochana! nawet tu afera??? a wydawało mi się że to jedna z nielicznych enklawa spokoju....... Tylko błagam! nie powołuj Zenonie komisji sledczych bleeeeeeee

Gość Zenek kocham Cie
ale nigdy sie nie dowiesz kto😍

Gość Zenek kocham Cie
nie:) masz wspaniałą osobowość 😘

Gość Zenek kocham Cie
nie znam Cie, to miłość od pierwszego wersa;) a teraz uciekam , bo sie wyda:P

Gość Księżniczka Kassandra III
Zenku, pośmiałam się jak nigdy Twoje wiersze są takie życiowe, a jednak noszą w sobie radość, dziękuję Ci za wspaniałe chwile spędzone na duchowej analizie Twioej twórczości- jesteś wielki, Zenku! Wspaniały poeta! Chwała Zenkowi!

masz zaproszenie do mojego królestwa, darmowe bilety do królewskiego lunaparku oraz apartament za friko w najlepszym hotelu Grand Intercontinental Hilton Sobieski, masz załatwione na procentów sto

Gość zenonie
to regres zywi do ciebie takie uczucia :D

za te wierszyki zenon zasluguje na harem kobiet. razem ze mna w pakiecie.

Zenku, zasługujesz! Nie na darmo zostajesz wielką kafeteryjną gwiazdą :) Euterpe otacza Cię szczególną opieką! Niech Ci się szczęści!!!

a Zenek ma wstęp do haremu moich służących, również za friko, ja odziedziczylam je po dziadku, te slużące to córki odalisek mojego dziadka są ładne bardzo

Hehe ale afera sie zorebiła. TO powarznie nie moja żona. Jakieś widze sobie jaja ktos wczoraj robil. Tesz z tymi wpisami. Wczoraj byla afera wpisywala sie jakaś cholera komisji nie będzie bo u mnie to nie pszejdzie tu jest wesoło i milo by nam się lepiej rzylo wczoraj mielismy tez medal w telewizor oczym wlepial bo mam kolorowy zawrut głowy już gotowy!

zenonie to regres zywi do ciebie takie uczucia " sympatię jak już coś :D Lubię czytać tego wierszokletę ;) wprawia mnie w dobry nastrój 🖐️ pozdro Zenek

Zenku, nie przyjmiesz zaproszenia do mojego kraju? Jestem w stanie załatwić Ci dobrą żonę. Tylko musisz dokładnie opisać jej cechy zewnętrzne i wewnętrzne. Wybór należy do Ciebie. I jak już pojmiesz swój ideał za żone, nie będzie zadnych afer, bo bedziesz mogl swiadectwo slubu przedstawić. Czy to nie wielka korzyść, sam pomyśl, nie bedziesz sie denrwować wiecej i nikt Cię w konia nie zrobi.

Pszyjmuje zaproszennie! Ksiezniczko Kasandro III, ok pewno jakas by sie dla mnie ta kznalazla hehe. ;) No nei wiem moze byc 170 wzrostu 57 wagi. wymiary 90-60-90, slotka buzia. Znajdzie sie? ;)

Na kolacje jajka juz zjedzone Kassandra znajdzie mi zone urodzą sie nam dzieci i czas nam super zleci bedziemy siedzieli w chamaku i bawili sie z gromada dzieciakuw będziemy miec i kota i psa ładna rymowanka ta?

Zenonie Poeto, oczywiście, że tak! A lubisz blondynki czy brunetki i w jakim wieku, wiek jest najważniejszy, nie wiem z jakiej grupy wiekowej wybrać Twoją narzeczoną. Nie wiem czy się zgodzisz, ale zorganizuję na koszt państwa spotkanie Wasze na szczycie góry Hurtu-Paki, abyście się lepiej poznać mogli. Ona i tak Cię przyjmie z radością, więc bez obaw możesz iść na spotkanie.

A wiersz piękny jak zwykle! Zenku, nauczysz mnie pisania wierszy, jak przyjedziesz do mej krainy? Nigdy nie dorownam Mistrzowi, ale chciałabym napisać choc jeden wiersz.

Wiem napisze wiersz i dam Go w prezencie slubnym wymalowany na pięknej szczerozłotej laurce. Dostaniecie równiez dom z 50 pokojami i psów i kotów gromadę, hamaków 30 kompletów, zeby na dzieciaki starczyło :) Jak się rozmnażać, to rozmnażać P.S. Uruchomiłam swoich specjalnych Sekretnych Agentów, którzy już przeglądają wstępnie bazę kandydatek.

dobrze 25 lat znajde jakąś szlachetną dziewicę, żeby Twą żoną była i życie Ci umiliła :) nawet rym się znalazł o Zenonie :)