Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenon 34 Środa Śląska

Wiersze Zenka

Polecane posty

Keanu Reeves to chłop przystojny zdolny, skromny i pszekorny ale Ty nie jestes gorsza nie pohodzisz wszak od dorsza jestes zdolna i piekna takze panowie arz miękną zdołasz poderwać Keanu jak nazbierasz mu bananuw

Dzieki Zenku! Tymczasem szykuje sie na bananow zbieranie zeby zdobyc Keanu Reevesa uznanie :)

Gość przekora
a mnie nie pochwaliłeś ani raz :(

Przekora jest dzis w złyh humorach od rana do wieczora a przeciesz ja ja czensto chwaliłem dziękowałem no i słodziłem te kobiety chca komplementuw takie to juz ewenementy zrozumiec kobiete jest trudno ale chociasz nei jest nudno!

napisz cos o mnie i dawidzie gachanie bo taksze koham sie w tym panu. pikantne szczeguly mile widziane :) z gury dzienki

boli mnie brzuszek bo ze mnie łakomczuszek zjadłam 4 banany z mdłości mam omamy 😭

Czesc, witam wszystkih i graty za wiersze! Depesze i Gachan Dawid to dobrana para chociasz ona nie jezt jeszcze zbytnio stara ale za to lubi jego muzyke i stanowi jego wiernom publike jest zwariowanoł fankoł razem z kolerzankoł ale Dawid ja woli od kolerzanki bo Depesze w domu ładniejrze ma firanki

hahahahahaha Zenek dobre :) faktycznie depeche sie ucieszy :)

Gość przekora
jak zobaczyłam sie zawstydziłam i gdy sprawdziłam to już odżyłam:) nie istotne Zenonie ze Ślaskiej Środy wyciągaj prędko rękę do zgody bo chwalić przekore to trochę chore:) miewam i owszem różne humory ale nie tu na tym de best! forumie! Jak kto umie niech zrozumie.

Czesć! Tak troche was przyzwyczajam, bo to wiosna idzie morze cos sie porobi na dworzu, albo pzobiera owoce. To nei wiem czy bede tak pisal zawsze. Widziałyscie Regresa chce wierszy dala tu komntasz dizsiaj pierszy a to wiosna idzie, cieplej juz topienie Mażanny jest tuz tuz snieg sie juz prawie stopil Zenek sie rzentyca jeszcze nie opil bo nie wie gdzie to kupic w gurach latwo sie mozna zgubic ale ja sie nie boje bo w tylku mam naboje ;)