Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisia 1986

Zelixa czy Ktoś zna ? część 2

Polecane posty

Gość AgataNogąZamiata
Od dziś mam 30 lat:)

Gość FisiaMisia
Agata-no to sto lat!!!!!!!!Spełnienia marzeń-wszystkich!!!!A swoją drogą jakoś pusto na forum...POZDRAWIAM!

AgataNogąZamiata duzo zdrowka szczescia pomyslonosci spelnienia marzen duzo milosci i upragnionej figurki :-)

Gość s-x-e85
dziewczyny ja dostałam wczoraj receptę ale nigdzie nie mogę jej zrealizować.. jeśli któraś z was zna aptekę w której wydadzą mi ten lek to proszę o pomoc!

Kochane dziewczyneczki:) buuudzimy sie do życia ale ładna wiosenka co?:). U mnie nic dobrego-kochane 2 tydzień mam zastój wagi. Nie spada nic,a nic. Jeśli chodzi o moje nawyki- faktycznie, zmieniłam swoje dawne przyzwyczajenia. Nadal nie jem ani pieczywa białego,ani ziemniaków( chyba, że są w zupie), ani czekolad itd Jesli chodzi o slodycze- jeśli w ogole sie skuszę to na biszkopta w galaretce albo petit bere. Jedyne na co sobie pozwalam to piwko raz albo dwa razy w tyg po jednym abo dwa:) często udzielam się towarzysko i sobie nie odmawiam;) czasem jem też te odtłuszczone laysy- raz na 2tyg/tydz Napoje- tyko marwitty, kawka, herbatka, woda, skuszam się też na colę light bo nie ma kaorii. A jak u was?? Buziaczki kochane p.s. trwają badania na temat zelixy i może znowu będzie wsprzedaży-niewiaodmo

HEJKA forum przycichlo chyba wszystkie tylko zagladaja jak ja od jakiegos czasu ja musze sie pochwalic ze u mnie waga pokazala dzis 77.7 kg z 90.4 kg zostalo mi tylko 7 tabletek niestety :-( buziolki i pozdrowionka

Gość FisiaMisia
Witajcie kobietki,coś cicho na forum,pewno wszystkie zabiegane przed świętami!U mnie waga troszkę drgnęła a tu święta ale jestem pozytywnie nastawiona i nie dam się.Wszystkim Wam życzę spokojnych świąt,odpoczynku i radości.Ściskam mocno wszystkie.pozdrawiam!!!

Gość fafabujankakrisa
Hello !!! Mam recepte na Zelixe ale nigdzie jej nie kupię, dzwoniłam po wszystkich aptekach w moim mieście i nie ma, wycofali je poprostu!!! Dziewczyny co będziemy teraz brały, czy jest coś równie skutecznego i dostępnego??????????????????????????????????

Gość MADZIORNOoo..
Hej. Gratuluje wam dziewczynki spadku wagi... ja nie biore juz uuu... z dobre 2 miesiace... i powiem wam ze wystarczy troche dobrej woli i bez zeli da sie zyc nie zalamujcie sie... ja nie przytylam jeszcze nic a wrecz troszke schudlam...:) Tylko zoladek troche sobie rozwalilam wiec na to uwazajcie... ale tak poza tym mam sie dobrze..:) Depresja troche mija... tu sie zlozylo wiele czynnikow.. np. codziennie ciagle siedzenie z malym dzieckiem.... kupa zali do wszystkich itp. ;)

hej , chciałam zapytac jak wygląda branie zelixy i chodzenie na solarium ? i jeszcze ma ktoś namiary na kogoś kto w gdansku chce odsprzedac zelixe? bo w aptekach juz nie ma , a jakoś nie jestem w temacie . Bardzo chciała bym zrzucic kikla kilo , rzuciłam palenie przy braniu tabletek to wydaje mi sie ze zelka też bedzie dzialaś z góry gdzieki za odpowiedz:)

Dziewczyny macie jakieś pewne źródło w necie gdzie jeszcze można kupi zelkę? wiem ze wiele z was kupowalo przez neta. Pozdrawiam Monika

Gość FisiaMisia
halo,kobiety gdzie jesteście?Pewno teraz jak kończy się zelka,to nie będziecie często zaglądać,ale przecież bez zeli świat się nie kończy,chwalcie się sukcesami,a jak jest kiepsko to też piszcie.Wierzcie w siebie kochane,ja mam jeszcze kilka tabletek,ale nie będę brała bo mam przy sobie mężusia i staramy:-) :-) :-) się o następnego potomka!!!!Będzie trudno ale postaram się nie wariować,nie myśleć czy się uda czy nie!!!Kochane 3majcie się,zaglądam często ale jakaś cisza,AGATA NOGĄ ZAMIATA,NUGLA,MONISIA 1986.......halo!!!!!Dajcie znak,że żyjecie!!!!Ściskam mocno.....PA

hmm jestem 2 kg do przodu za 1,5 miesiaca nie brania żelki.Nie objadam się ,pilnuje jedzenia.I DUPA BLADA. czyli sytuacja wraca do normy- za rok bedzie mnie znowu 12 kg więcej Pocieszenie ze odkad stosuje lewatywy i dietę wyglądam duuużo lepiej, i chyba jakoś wymłodniałam.To moje światełko w tunelu nadwagi

Gość jestes kretynem
prezydent nie żyje a ty czym sie martwisz?! Jak śmiesz?

Gość anonimowa zelixoholiczka
witam. nie biore zelixy juz prawie rok. to co sie dzialo ze mna odkad skonczylam ja brac, to po prostu porazka... Tez bylam zachwycona efektem, tepem chudniecia, ale gdybym wiedziala co bede przezywac potem, chyba wolalabym jej nigdy nie brac. Wazylam 95 kg -po uplywie ok 5 m-cy, zeszlo do 66. Stwierdzilam, ze z 6 kg poradze sobie sama, bez zelil; I tak przyszly wakacje na all in - ie, majóweczki, cuda wianki i zaczęło kilosów przybywać... +14 Lipiec 2009 - zaczela sie jazda i efekt pozelixowy... Nie moglam usiedziec w miejscu, tiki nerwowe, ciagle wrazenie, ze brakuje mi tchu, balam sie chodzic do fryzjera, bo ciagle mialam drgawki, kosmetyczka zasugerowala mi, ze zachowuje sie jakbym miala NERWICE...Zdazylo sie tez pare omdlen... Stałam się hipochondryczką - podejrzewalam u siebie nie tylko neriwce, ale takze guz mózgu, cukrzyce, astme i wiele innych... nie moglam sie skoncentrowac na jedej rzeczy, ciagle musialam chodzic... lapy mi sie trzesly, wlosy zaczely wypadac, picie alkoholu konczylo sie kacem wygladajacym jak stan przedzawalowy... i to wszystko jak PRZESTAŁAM już brac... kolezanka, z ktora w jednym czasie zelixowalysmy spowodowala dwa wypadki samochodowe, po dostaniu ataku - drgawkowym, zaburzeniu wzroku i wczesniej wspomnianych! W zeszłym miesiacu dowiedzialam sie ze zelixa zostala ZAKAZANA! lekarze, musieli podpisac kwity, ze nie beda jej przepisywac, aptekarze nie chca sprzedawac!!! Chce tyko przestrzec parę osób przed tym co moze byc...pozniej, bo dom konca zycie jej chyba nie chcecie brac! Zelixa na dluzsza mete ma straszne konsekwencje! Wiem, ze nie chcę jej już więcej wziąć do ust, ale jeszcze jedno pudełko mam. Cóż tylko sobie mogę "dziękować" - zelixa jest uzależniajaca tak samo jak dragi czy papierosy... Zastanowcie sie ... czy chcecie schudnac a pozniej zmagac sie z roznymi ciezkimi dolegliwosciami, czy tez wziac sie za zdrowe odchudzanie z glowa!!!

żelke powinno brac sie przez okres 3mcy. W wyjątkowych przypadkach I POD NADZOREM LEKARZA powyzej 3 mcy do 12mcy.Jak ktos przegnie to wiadomo czym sie moze to skonczyc.Jezeli po taki lek sięga osoba ktora nie spelnia określonych warunków (cały wypis przeciwskazań dołaczony do ulotki) pomimo diet nie spada z wagi a wrecz przybywa. Ma wysokie bmi- wrecz za wysokie,JEST OSOBĄ DOROSŁĄ i trzezwo myslącą.i umie czytać ulotke dołaczoną do leku ,bo żelka jest lekiem, a nie cudownym środkiem na fajne posladki, to osobiscie nie widze przeciwskazań aby brać lekarstwo.Odstawiłam żelke w lutym po 2,5 mcach zażywania. Utrzymuje dietę wegetariańską,nie przybyłam ani grama:). Pozdrawiam i nadal trzymam za ,,walczące ,, kciuki PS dołaczę się do przedmówczyni.LEKI JAKIEKOLWIEK !! WINNO ZARZYWAĆ POD KONTROLĄ LEKARZA.

ŻELKA DZIAŁA PODOBNIE DO AMFETAMINY. dlatego tak ważne jest aby kuracja trwała krótko.Zresztą wiekszośc z was zauważyła ze najsilniejsze działanie jest przez okres 1 mca. Kolejny miesiąc to miesiac w którym utrwalamy wage i nawyki żywieniowe.Powinnyscie juz mieć troche zmniejszony żoładek i głupawki na widok jedzonka nie dostawać.

Gość AgataNogąZamiata
Zyję, melduję się. Poszło mnie 10 kilo i jak tylko zaczęto to zauważać jadłam żelkę i wszystko pozostałe - poczułąm wiatr we włosach. Odstawiam, wróce jeszcze kiedyś do niej, jak organizm odpocznie, bo póki co nic nie działa. Lipa. Walkę mam o każdy kęs jak nie wiem co. Trochę lipa.

Gość Foczkkkkkkkka
60 tabletek odstąpie!!!!!

Hello dzieweczki!!!!Ja mimo wszystko też żyję!Co prawda bez zeli,ale jakoś żyję!Od stycznia schudłam 13,6kg!!!To dla mnie ogromny sukces!!Narazie waga stoi w miejscu,tj.równe 90kg.Strasznie się pilnuję,a tak bym chciała jeszcze ze 20kg mniej!!!Pozdrawiam Was kochane!!!Wszystkie bez wyjątku,bo nie tylko zeli zawdzięczam ten spadek wagi ale w dużym stopniu też Wam,Waszemu wsparciu i nadziei!!!Buziaczki

Gość FisiaMisia
Witajcie kobietki!Ja już tydzień po usunięciu woreczka,czuję się nie źle,a dietka jest więc będzie dobrze.Muszę uważać na to co jem i w pierwszym tygodniu poleciało mi 2kg.Trzymam za wszystkie kciuki i pozdrawiam serdecznie!!!Buziaki,

Gość elcia23
WITAM!!!DAWNO MNI TU NIE BYŁO!!!WIECIE MOŻE KIEDY NA PÓŁKI DO APTEK TRAFI ZELIXA BO DOSZŁY MNIE SŁUCHY Z PEWNEGO ŻRÓDŁA ŻE MAJĄ JA PRZYWROCIC BO BYŁA TYLKO WSTRZYMANA A NIE WYOFANA ZE SPZEDARZY!!!!JA SŁYSZAŁAM O TERMINIE LIPCOWYM!!!! POZDAWIAM

Gość nikita31
Elcia 23 lejesz balsam na me serce tymi słowami o powrocie na półki apteczne zelixy było by super .

Gość puncia 19
hej laseczki ..:) Ja ostatnio tu byłam jakoś w Lutym jak brałam ostatnie opakowanie Zeli :P musze powiedzieć że dzięki niej zleciało mi 30 kg od Lutego przytyłam 5 kg ale to i tak mało bo jadłam dość dużo teraz od poniedziałku znowu jestem na diecie ale teraz bez zelixy... bo jej nie ma :( ale nawet to dobrze bo musze się przyznać że na łeb mi siadało ahh byłam taka nerwowa no ale w moim przypadku nie żałuje że ją bralam bo odmieniła moje całe życie ...) P.S Wiecej wiary we własne możliwości piękne kobietki:*

Hej laseczki widze ze pojawilo sie kilka starych bywalczyn forum :-) super milo was znow poczytac waga u mnie po skonczeniu zeli stanela mimo tego ze caly czas sie pilnowalam i dietowalam :-( lecz od 12 dni znow jestem na zeli tym razem 15 mg waga spada lecz powoli w niedziele bede sie wazyc ale jakos kolo76kg juz jest napewno :-) wiec do wakacji cos jeszcze zrzuce z siebie heheh o bosze fajnie ze znow sie pojawilyscie :-)