Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan duże Pe

Kobiety, jak wam podobają się takie mięśnie brzucha i takie ciało u faceta?

Polecane posty

21:44 [zgłoś do usunięcia] mrmmmmmmmm stary cie chyba dotykal w dziecinstwie ,ze wolisz owlosionych grubasow a Ciebie to chyba zbyt intensywnie macał, skoro teraz się dzielisz wrażeniami :d niektórzy mają normalnych rodziców, sorry, nie moja wina, że jesteś w tej drugiej grupie :) facet bez włosów na klacie, to albo ciota, albo szczyl 15-letnie :P

Gość Kąmecha
"ale się uśmiałam" stul pysk tępa suko:o

Gość Kąmecha
o,juz sie przyznalas, tyle wystarczy.

Gość Kąmecha
nie mam ochoty ogladac twojej, monitor by mi sie spalil:o

Gość ale się uśmiałam uspokój się
bo Ci jakś żyłka pęknie :O Możesz napisać, że takie mięśnie nie są w Twoim stylu albo coś takiego, ale pisać, że taki brzuch to cyt "porażka" śmierdzi na kilometr ściemą i pozwala rzeczywiście podejrzewać, że Twój własny misiaczek urodą nie grzeszy. Coś tu za bardzo agresywna jesteś i kompletnie niewiarygodna. Ośmieszasz się, więc spasuj. Obiektywnie rzecz biorąć facet na zdjęciu ma bardzo atrakcyjne ciało. Jeśli to prawdziwe zdjęcie autora i efekt pracy nad sobą, to gratuluję. Sama mam nieco inny męski ideał (ciało silne i twarde, ale szczupłe, bez takich widocznych mięśni), ale doceniam to, co widzę :)

23:26 [zgłoś do usunięcia] ale się uśmiałam uspokój się to ty mało widziałaś w życiu :P czym sie ośmieszam? ze pisze wprost co mysle?? to w takim razie ty musisz byc zahukana szara myszka bez wlasnego zdanie :D

Nie znasz mnie, więc powstrzymaj swoją śmieszną agresję także do mnie :) Ośmieszasz się, bo niczym się nie różnisz od tych dzieci neostrady i walących konia gimnazjalistów, którzy zjadą nawet największą piękność, jaką znajdą w necie. Tak samo się zachowujesz. Facet jest obiektywnie mówiąc bardzo atrakcyjny, ma świetne ciało, a Ty podskakujesz na jego temacie jak mała, plująca się zazdrośnica :) Ośmieszasz się, bo jesteś kompletnie niewiarygodna w tym, co piszesz.

ty tez mnie nie znasz więc sie odwal moze co?? wystarczy ludzi troche sprowokowac,zeby wyszlo z nich prawdziwe ja :D brawo tepoto! nawet sie nie musialam specjalnie wysilac :D:D:D a w przeciwienstwie do ciebie nie rozwijam sie w zakresie autozaspokajania :P

Gość injknijo
mi sie podbaja, ale nie az takie, ja wole tak lekko zarysowane :) mi sie podba brzuszek mojego chlopaka, ale jemu sie chyba nie podba i chce go zmienic, na taki albo jeszcze bardziej wymagiinowany ;/ szkoda , ale mnie nie slucha :( nie chce zeby sie zmienac, takiego go poznalam, taki mi sie podobal i podba dalej, i tak do niego to pasuje .

jak to była agresja,to chyba prawdziwej nie doswiadczyłas;) a to ze sikasz w majciochy na jego widok wcale nie znaczy ze ja tez musze,nie?? no chyba ze to jedyna goła klata którą widziałaś, to przepraszam :)

masz rację, już się odwalam, szkoda mojego czasu na ciebie :) zazwyczaj nie odzywam się do takich jak ty (ten gatunek rozpoznaję od razu :) ), mój błąd. bez odbioru 🖐️

Gość kamecha ma zakola
jak amazonka!!!???? buahahahahahahahah!!! dobre!!!! to niezly z niego quasimodo!!!!!:D to juz sie nie dziwie czemu siedzi tutaj 24/7/365!!!!!!!!!!! mialem racje....26 letni nieudacznik!!! do ale sie usmialam..............tak trzymaj!! bron swojego zdania!!!

oczywiście, rybko, zaraz nam się przedstawisz jako pani psycholog, ewentualnie studentka pisząca pracę, znamy te numery, znamy... ;) podobnie jak się taka jak ty ośmieszy swoimi wypowiedziami, to zaraz twierdzi, że to prowokacja. to też znamy :) dobranoc, prowokacjo ;)

Niezłe. Ale włosków nie ma :( Jednak wolę brzuch B. Pitta z Podziemnego Kręgu (chociaż on też nie miał włosków :O )